Sladké krabičky z CandyLife.cz - pro malé i velké mlsouny, pro děti i dospělé.

07.07.2021 13:37

CandyLife II

 

Nedávno jsem vám v článku doporučovala stránku CandyLife s jejich dobrotami a sladkostmi v krabičkách. 

Článek najdete po kliknutí zde: Candylife sladké dobroty

Od té doby chodím na stránky pravidelně, a okukuji, co nového v krabičkách mají. CandyLife totiž nespoléhají na to, že mají prostě hotovou sladkou krabičku. Sortiment sladkostí neustále obměňují a doplňují.

Každá krabička tak je vždycky trochu jiná.

Vybírat si můžete variantu malé a velké krabičky – buď zvolíte krabičku hotovou, do které vám CandyLife sami namixují sladkosti, nebo si můžete dobroty sami vybírat a namixovat sladkosti podle toho, co máte rádi.

Rázem se tak krabičky stávají super pozorností, nebo dárkem nejen pro děti, ale i pro dospělé. I my dospělí si rádi občas dopřejeme něco dobrého. Zatímco děti si pochutnávají třeba na žvýkačkách, nebo sladkokyselých hadech, dospělí si dají medvídky Haribo, nebo třeba cucavé bonbony, marshmallow, nebo borůvkové bonbony bez cukru..

Už jen když o sladkých krabičkách píšu, sbíhají se mi sliny.

Klidně můžete namixovat i krabičku pro celou rodinu – i když má každý rád něco jiného, vždycky v sortimentu najdete sladkost, která vyhovuje třeba tatínkovi, nebo i babičce.

Já jsem tentokrát radostí poskakovala nad novinkami, které jsem objevila, a které chutnají hlavně mě.

Objevila jsem Pedro Pendreky v cukru a Pedro Sovičky. Pendreky v cukru jsem mlsala před spoustou let (radši ani nezmiňuji jak je to dlouho) jako malá holka. Je to klasický černý lékořicový pendrek v cukrové polevě – takové, jakou známe z lentilek, jen o trochu pevnější. Každý bonbon má tak trochu jinou chuť, a v kombinaci s pendrekem je to mňam, a bonbon není přeslazený. Přenesla jsem se tak zpátky do dětství, a chodím si zamlsat s radostí.

Pedro bonbony Sovičky jsou taky moc dobré – bez umělých barviv a aromat, bez palmového oleje s dobrou ovocnou šťávou. Ty vám jsou ale vynikající. Jsou tak dobré, že se musím hlídat, abych nesnědla celý sáček najednou.

Damla cucavé bonbony s ovocnou chutí máme rádi všichni – nosím je v kapse, kdyby nás venku přepadla mlsná nálada.

Super jsou i další sladkosti, které milují moji vnuci - jako různí smotaní hadi (kteří jsou když je vložíte do pusy nejdřív kyselí, až pak sladcí – takže ty rozhodně dětem neujídám), lízátka, nebo žvýkačky.

Nejvíc oceňuji to, že sladkosti jsou balené jednotlivě. Děti pak jdou a vyberou si z krabice jednu věc, a nesnědí sladkého tolik.

Prima je tohle jednotlivé balení i proto, že můžete třeba žvýkačky nosit v kapse sebou ven.

Já s vnoučky strašně ráda venku vymýšlím soutěživé hry. Snažím se je vymyslet tak, aby měl šanci úkol splnit každý. Za odměnu dostanou kluci něco dobrého – třeba žvýkačku ve tvaru tenisového míčku.

 Děti mají ohromnou radost, že si svou sladkost vyhrály – taková vyhraná sladkost chutná mnohem víc, než ta, kterou si doma můžou vzít z krabičky. Nemusíte nutně vymýšlet žádné složitosti – stačí třeba, když budou děti chvíli skákat po jedné noze. Nebo chodit chvíli pozadu a podobně. Aktivity, které děti zabaví, zvládne je každý, a v kapse máte dobrotu za odměnu od CandyLife.

Jako velkou výhodu těchto krabiček považuji pestrost produktů v ní. Sami v obchodě nikdy nenamixujete tolik rozmanitých druhů bonbonů, žvýkaček, pendreků, lízátek – nemusíte kupovat velká balení, v tomhle mixu prostě najdete od každého druhu sladkostí něco. Děti tak mají pocit, že dostaly opravdu super dobroty - a každá z nich je jiná.

Jak už jsem psala, díky tomu, že si můžete krabičku namixovat i sami, můžete si její obsah přizpůsobit chuti toho, komu chcete udělat radost. Dětem i dospělým. Radost a překvapení jsou u těchto krabiček zaručené.

Já mlsám sladké pendreky v cukru a zvědavě nakukuji, jaké novinky na CandyLife momentálně mají.

Abych nezapomněla – krabičky na sladkosti prošly velkou proměnou. Jsou krásné, bílé, s nápisem CandyLife. Krabičky jsou vkusné, a už jsou to ty správné dárkové krabičky, které ihned po vybalení můžete darovat tomu, pro koho jste krabičku vybrali.

Aby se vám lépe vybíralo a nakupovalo, vyjednala jsem pro vás super slevu 15% na nákup v CandyLife. To už bude fajn a výhodný nákup.

 

Slevu můžete mít po zadání kódu JANA15

 

Dodání je u CandyLife velmi rychlé – jeden den jsem objednala, druhý den jsem měla krabičku v zásilkovně. Paráda.

Pokud si tedy chcete i vy objednat krabičku plnou dobrot, za výhodnou cenu,  klikněte zde: CandyLife.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: