Sladké krabičky z Candylife.cz - skvělý dárek pro všechny, co rádi mlsají.

07.04.2021 13:55

Dnes bych vám moc ráda napsala o stránce Candylife.cz. Jak už název napovídá, je to stránka plná sladkých dobrůtek. Duben a květen je u nás doma plný svátků a narozenin – oslav a dárečků. Občas už nevím, co mám dětem dát. Vždycky chci, aby dárek měl nápad a byl pro děti překvapení.

Přesně takové jsou dárkové krabičky u Candylife.cz. Překvapení, které děti v krabici nečekají, a velká radost při ochutnávání.

Moc se mi líbí balení jednotlivých sladkostí – všechny jsou zabalené v malých sáčcích, nebo jednotlivě, takže se nestane, že děti snědí celý sáček bonbonů a pak je bolí břicho. Tady si můžou z krabičky vybrat a sníst vždycky to, na co mají chuť, aniž by se přejedly. Fajn je i to, že malé balení je praktičtější a hygieničtější – hlavně v dnešní době je fajn, když jsou i sladkosti balené jednotlivě, a děti nesahají opakovaně špinavými tlapkami do sáčku s bonbony.

Já tedy mluvím momentálně o dětech, ale radost z takové krabičky budou mít i teenageři a dospělí. I my, dospělí, si občas rádi zamlsáme. Pak je fajn vybrat si krabičku, nebo si ji namixovat podle vlastní chuti (třeba jen medvídky Haribo, kteří jsou chuťově skvělí, a netloustne se po nich tolik, jako po čokoládě).

V eshopu Candylife.cz si totiž můžete vybírat buď z krabiček připravených, nebo si namixovat krabičku podle vlastní chuti. A pokud nevíte, co vybrat, pak je tu krabička Mystery – tajemná. Nikdy nevíte, jaké dobroty v ní budou, takže je to překvapení i pro vás. Já mám překvapení ráda, takže jsem zvolila právě krabičku Mystery. Pak už jsem se jenom těšila, jaká krabička přijde.

Objednání je velmi snadné, dodání bylo bleskurychlé.

A rozbalování? To bylo plné napětí. S obsahem krabičky jsem velmi spokojená. Kyselé pendreky, Mentos, Skittles, bonbonový hamburger, spousta žvýkaček a lízátek, a hlavně spousta malých sáčků s různými druhy Haribo bonbonů. Jsem opravdu spokojená. Sladkostí je v krabičce hodně, takže je mi jasné, že až vnuk tuhle krabičku rozbalí, budou mu radostí jiskřit oči.

Jen jedno doporučení mám – neobjednávejte moc s předstihem. Ono to totiž pak svádí k tomu, jít si sem tam nějaký malý sáček uloupit a smlsnout. Když jsem se nachytala u druhého sáčku zlatých medvídků, radši jsem krabičku zalepila. Aby z ní nakonec nebyl poloprázdný dárek..

Výběr na eshopu Candylife je z několika možných variant sladkých krabiček. Malá krabička, Velká krabička, Malá a Velká krabička kyselý box, krabička Namixuj si (tady si vyberete sladkosti sami z nabídky eshopu), anebo Mystery krabička – tajuplné sladké překvapení.

Pokud tedy chcete někomu udělat radost sladkým mlsáním kvalitních cukrovinek, mrkněte určitě na eshop candylife.cz . Kliknutím na stránky Candylife se prokliknete do sladkého světa dobrot.

Krabičku, kterou mám já, si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: krabička Mystery box

Celý sortiment eshopu si prohlédněte po kliknutí zde: candylife.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: