Recenze na Dolaren na bolest kloubů, svalů a šlach, a Otorig ústní sprej. 100% přírodní přípravky na bázi Ozonu. Účinkují bez chemie!

01.06.2023 13:03

 

 

 

Nedávno jsem vám psala recenzi na skvělé tři zdravotnické přípravky na bázi Ozonu. (recenzi najdete zde: recenze na Idrozoil, Dermozoil a Acnozoil )

Ve zkratce vám připomenu, co jsou to Ozonidy a Ozoile

Co je to Ozoile?

Je to 100% přírodní alternativa léků a steroidů pro použití na kůži a sliznici. Výrazně podporuje hojení, působí proti zánětu a bolesti, svědění. Působí proti bakteriím, virům, kvasinkám, plísním. Nemá vedlejší a nežádoucí účinky. Je to patentovaná složka, která aktivuje růstové mechanizmy důležité pro hojení a obnovu tkáně.

Je to unikátní kombinace ozonu a extra panenského olivového oleje, stabilizovaná acetátem vitamínu E.

Ozoile obsahuje:

  • OZONIDY získané ozonizací extra panenského olivového oleje, působí protizánětlivě, mikrobicidně, rychle snižují otok a zmírňují bolest.
  • BIOPEROXIDY jsou zodpovědné za mikrobicidní a protizánětlivý účinek (snížení otoku, zarudnutí, svědění)
  • KYSLÍK napomáhá rychlé obnově poškozené tkáně
  • VITAMÍN E ACETÁT zvyšuje protizánětlivý účinek Ozonidů

To jsou fakta, která najdete na stránce a eshopu.

Jsem nadšená hlavně tím, že přípravky jsou bez alergenů, na bázi přírodních látek a prostředků. Pokud to hodně zestručním, tak jsou to přípravky, které nás nezatěžují žádnými chemickými sloučeninami, a přitom jsou opravdu účinné.

Přesvědčila jsem se o tom sama, na vlastní kůži.

 

Ústní sprej Otorig je opravdu úžasná věc.

 Jestli něco snáším hodně špatně, tak je to bolest v krku, a v puse.

Jakmile někde prochladnu, nebo dostanu nějakou virózu, okamžitě se to projeví bolestí v krku, která trvá den – až dva, než se mi spustí rýma. Tyhle dva dny doslova trpím. Ta bolest je pro mě hodně omezující. Hlavně možná i proto, že při bolesti v krku nemůžeme polykat – ta bolest je neustálá, a bolí nás i samotné mluvení. Pro upovídaného člověka, jako jsem já, je to tragédie. A taky chraptím a ztrácím hlas. Prostě nic příjemného.

Musím říct, že po stříkání Otorig spreje jsem bolest v krku při posledních dvou nachlazeních zvládla skvěle. Ta úleva je neskutečná. Opravdu doporučuji! I chrapot zmizel během dvou dnů.

Kromě účinku na bolest v krku a chrapot tenhle super sprej má ještě jednu možnou variantu použití –a to je na záněty v dutině ústní.

Pokud máte nějaký chronický problém v puse, určitě tenhle sprej vyzkoušejte. Manžel má problém s dásněmi a afty, a po týdnu stříkání se zbavil většiny obtíží.

Sprej má rozprašovač, který je na vstřik do pusy, a ještě jeden nástavec na stříkání do krku.

Sprej je bez věkového omezení, takže pokud máte děti, tímhle sprejem jim ulevíte od spousty potíží –a vše je na 100% přírodní bázi, bez alergenů, bez lepku, bez barviv.

ÚSTA A HRDLO: prevence a léčba akutních i chronických (opakujících se) zánětů.


Působí antimikrobiálně, snižuje zánět, otok, svědění, potíže s polykáním,
 Vhodný při chrapotu a kašli různého typu, při chřipkové symptomatologii nebo při prochladnutí,
Vytváří ochrannou bariéru, která okamžitě poskytuje úlevu,
 Obnovuje optimální stav sliznice dutiny ústní,
Vhodný také po chirurgických zákrocích v oblasti ORL.

Pokud si chcete sprej prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Otorig ústní sprej

 

Další zázrak, který mě nadchnul je  emulgel Dolaren – proti bolesti.

Tady hodně potěším všechny, kteří trpí na revmatoidní artritidu.

Na to je tenhle emulgel vyvinut asi nejvíc.

Ta bolest, která vás zlobí je po pravidelném mazání o něco menší.

Já mám tedy pouze počínající artritidu v rameni, celkem mě omezuje, když se má měnit počasí, projevuje se bolestí a nepříjemnými pocity (ale i tady je nějaká úleva znát).

Manžel už má poměrně silnou artritidu snad ve všech kloubech. Nejvíc ale na rukách, v koleni a kotnících. Tenhle emulgel je první zdravotnický prostředek, který mu pomáhá.

Tedy abych byla přesnější – kdo má artritidu, ten ví, že se nedá zcela vyléčit. Nečekejte tedy ani od Dolarenu, že se namažete a bolest zázrakem zmizí. To určitě ne. Co ale mazání dokáže, je zmírnění příznaků, bolestí, zmírnění otoků a hlavně zmírnění ztuhlosti kloubů. A to je ten bezva účinek.

Dolaren je vhodný i na mazání při bolesti traumatické (poúrazové), uleví při zánětech, otoku, svalových a šlachových lézích a při podlitinách.

Pokud máte někde velké bolestivé modřiny – namažte je Dolarenem. Bolí pak méně, a rychleji se zhojí.

Poúrazový stav jsem neměla možnost vyzkoušet. Protože ale vím, že mast funguje celkem spolehlivě a rychle na namožené a bolestivé svaly a šlachy, a ulevuje na artritidu, věřím, že i poúrazové bolesti dokáže zmírnit, a urychlit hojení.

Kdo rozhodně Dolaaren ocení, jsou sportovci. Tady bych doporučila Dolaren mít doma a po fyzické mámaze namazat klouby, bolestivé šlachy a svaly. Ozonidy vám rozhodně uleví.

Já jsem Dolaren koupila i pro rodiče. Mám už staré rodiče, a tam těch bolístek a bolestí na těle už je spousta. Rodiče si mazání pochvalují – hlavně právě na artrózou ztuhlé svaly a na otoky nohou. Já jsem spokojená, že na sebe nemažou chemii, ale přírodní prostředek, který jim vyhovuje a zabírá. Léků mají už i tak dost, tak proč zatěžovat tělo zbytečně, když to jde i bez chemie.

Pokud si chcete o přípravku přečíst víc, nebo si ho koupit, klikněte zde: Dolaren – emulgel proti bolesti.

 

Pokud vás čtení zaujalo, jsem ráda. Tyhle přípravky určitě stojí za to vyzkoušet. Ušetříte si díky nim spoustu potíží a bolestí. A to prosím pěkně bez chemie – a to je paráda.

Pokud si chcete prohlédnout i další přípravky na bázi ozonu, klikněte zde: eshop Ozonidy.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: