Recenze na 3 přírodní přípravky - INOVATIVNÍ ÚČINNÉ HOJENÍ NA BÁZI OZONU

09.03.2023 14:27

 

Mycí roztok  Idrozoil, krém Dermozoil, krém Acnozoil

Když jsem dnes sedla ke psaní téhle recenze, přemýšlela jsem, jak začít. V hlavě se mi honí tolik myšlenek a pocitů, že nevím, čím začít dřív.

Tak to vezmu pěkně od začátku, a představím vám alespoň ve stručnosti, co jsou Ozonidy, a pak přípravky, které jsem vyzkoušela, a moc mi pomohly.

  • rychlá eliminace zánětu, infekce, bolesti, otoku, začervenání a svědění
  • unikátní produkty s patentovanou složkou OzoilE
  • 100% přírodní složení

 

Tentokrát jsou to hojivý roztok Idrozoil, krém na regeneraci kůže a taky krém na prevenci a léčbu akné.

Protože jsem těmi přípravky celkem nadšená, určitě to nebude poslední recenze. Dobré věci se totiž mají chválit, a dávat o nich vědět. Já například jsem se o výrobcích z eshopu Ozonidy.cz dozvěděla úplnou náhodou – když jsem hledala svoje oblíbené ActiMaris produkty. Kdybych o těchto Ozonidových produktech věděla dřív, ušetřila bych si spoustu nepříjemných zážitků s mou přecitlivělou a problematickou pokožkou (kterou po mně naneštěstí zdědily i moje děti a vnoučata).

Teď už ale opravdu od začátku.

Na stránce Ozonidy.cz jsem objevila spoustu velmi zajímavých produktů – Ozoile.

Co je to Ozoile?

Je to 100% přírodní alternativa léků a steroidů pro použití na kůži a sliznici. Výrazně podporuje hojení, působí proti zánětu a bolesti, svědění. Působí proti bakteriím, virům, kvasinkám, plísním. Nemá vedlejší a nežádoucí účinky. Je to patentovaná složka, která aktivuje růstové mechanizmy důležité pro hojení a obnovu tkáně.

Je to unikátní kombinace ozonu a extra panenského olivového oleje, stabilizovaná acetátem vitamínu E.

Ozoile obsahuje:

  • OZONIDY získané ozonizací extra panenského olivového oleje, působí protizánětlivě, mikrobicidně, rychle snižují otok a zmírňují bolest.
  • BIOPEROXIDY jsou zodpovědné za mikrobicidní a protizánětlivý účinek (snížení otoku, zarudnutí, svědění)
  • KYSLÍK napomáhá rychlé obnově poškozené tkáně
  • VITAMÍN E ACETÁT zvyšuje protizánětlivý účinek Ozonidů

To jsou fakta, která najdete na stránce a eshopu.

Pokud se vám to zdá složité, tak to shrnu asi takhle. Jsou to prostě super přípravky, které vás zbaví potíží, aniž byste museli používat drastické masti. Tedy abych to nepřehnala. Jasně, že to není způsob: „Jednou se namažu a je po potížích“.

Není to zázračná mast, co vás ve vteřině zbaví obtíží. Chce to jako u všech hojivých přípravků trochu trpělivosti. Pokud máte nějakou vleklou a velmi silnou třeba vyrážku, nebo formu akné, musíte počítat, že to není kouzlo, které vyřeší ve vteřině problém, ale určitě pomůže zmírnění obtíží. Mám to vyzkoušené.

Jak už jsem zmínila, mám hodně citlivou pokožku. Trpím na ekzémy – a to po mně zdědily i děti a vnoučata, mám seboreu, podrážděnou pokožku hlavy, suchou pleť se sklonem k šupinkám, co je hodně citlivá. Najít tedy přípravek, který mi bude vyhovovat a zbaví mě potíží, nebylo jednoduché. Některé krémy z reklam jsou krásně voňavé, ale po jejich použití jsem se osypala, nebo jsem byla flekatá a nevypadalo to dobře. Teď jsem díky produktům z řady Ozonidy bez potíží. Došlo ke zklidnění všech problémů.

Protože kožní problémy jsou v zimě vždycky horší, občas jsem měla pocit, že si budu muset dát na hlavu papírový pytlík, a na něm vystříhnout dírky pro oči. Všechny kožní problémy se mi zhoršily, takže jsem byla flekatá jako dalmatin, a hlava mě svědila opravdu neskutečně. Proto jsem použila mycí roztok Idrozoil, mast Dermozoil, a dcera i mast na akné Acnozoil.

Samozřejmě vám tu nemůžu vypsat všechny hojivé účinky – ty najdete na stránkách eshopu, takže stačí vždy u jednotlivého přípravku rozkliknout odkaz a dozvíte se vše, co potřebujete vědět do nejmenšího detailu.

Mycí roztok Idrozoil by měl mít doma každý, kdo má jakýkoliv kožní problém.

 Pro mě se tenhle přípravek stal takovým univerzálem na každou potíž.

 Já jsem ho poprvé použila na pokožku hlavy. Svědění, šupinky, lupy – občas až prasklinky v kůži –to mě zlobilo dlouhodobě, i když jsem používala šampony z lékárny. Po třech použitích se mi kůže na hlavě srovnala tak, že poprvé po několika letech ze mě nepadají neustále lupy a neškrábu se pořád na hlavě. Je to úžasný pocit.

Tenhle roztok ale není jen na mytí hlavy, ale vlastně na jakoukoliv hygienu suché a podrážděné pokožky těla, hlavy, ale i genitálií. Určeno je pro osoby s ekzémem, lupénkou, i seboroickou dermatitidou.

Můžete si s ním mýt i zadeček, pokud máte hemeroidy – babi a děda si moc pochvalují!

Použití je vhodné i po porodu nebo v době menstruace- opravdu hojí a pomáhá.

Pokud nosíte ortézy, fixatéry, nebo dlahy – je fajn si pokožku omývat tímhle roztokem, zbavíte se svědění!

Dámy s větším poprsím určitě ocení jako mazání pokožky pod prsy – pokožka tam má sklon k zapaření, a to je nepříjemné. Já už tyto problémy nemám- díky tomuto roztoku.

Použití je přitom velmi jednoduché – stačí nanést na houbu, žínku, nebo na dlaň a protřít pokožku, pak opláchnout. U mytí vlasů na mokrou hlavu, protřít a pak opláchnout. U intimních partií a konečníku nanést přípravek, jemně protřít a opláchnout vodou. Nic složitého.

Pokud si chcete přečíst všechny informace, nebo si přípravek koupit, klikněte zde: Idrozoil na kůži, sliznice a pokožku hlavy.

 

Další přípravek, který jsem vyzkoušela je Dermozoil.

Tady nemusím moc vysvětlovat – je to přípravek na kůži. Slouží k podpoře všech forem dermatitidy a dermatologických onemocnění.

 Snižuje zánět, podráždění, svědění, zarudnutí, vysušování a olupování pokožky.

Stačí 2- 3 x denně namazat postižené místo a jeho okolí.

Je bez lepku, bez barviv a bez alergenů.

Neobsahuje žádnou chemicky vyrobenou léčivou látku.

Moc mi vyhovuje na pokožku ruky, kterou mi poničila dezinfekce. Taky moc fajn je na citlivou pokožku za ušima, která má sklony k praskání. To často trápí malé děti. Pro malé děti je krém fajn i na plenkovou dermatitidu a zapaření, opruzení.

 Po pravidelném používání se mi hodně zklidnila kůže na nose – mám ji podrážděnou v místě, kde se jí celý den dotýkají brýle. Taky se mi olupovala pokožka mezi obočím, v obočí a na čele – stačí několik promazání a je mi fajn. Teď už mi stačí jen udržovací mazání jednou denně.

Pokud si chcete tento 100% přírodní léčivý prostředek koupi, nebo přečíst víc informací, klikněte zde:  Dermozoil krém na podrážděnou pokožku 

 

Třetí přípravek je Acnozoil.

Tenhle přípravek ocení každý, koho trápí jakákoliv forma akné, tvorba černých teček, nebo akutní a chronické kožní léze.

Snižuje tvorbu kožního mazu, a působí proti infekci a zánětu, zarudnutí a svědění. Doporučuji všem, kdo mají doma teenagery, nebo je trápí akné.

O tom není třeba se moc rozepisovat – s akné se v životě setkal určitě každý z nás, a určitě s ním má zkušenost. Všichni se rádi zbavíme pupínků a černých teček.

Přípravek si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: krém Acnozoil

 

Co říct na závěr – snad jen takové malé shrnutí.

Všechny přípravky, které jsem Vám tu představila, jsou opravdu přírodní, bez zbytečné chemie.

 Při pravidelném používání zmírní nepříznivé kožní projevy, aniž byste museli používat chemické přípravky.

Všechny tyto tři přípravky jsem vyzkoušela a jsem maximálně spokojená. Opravdu účinkují. Chce to ale trpělivost, nečekejte zázrak po prvním použití. I když třeba při použití Idrozoilu jsem cítila znatelnou úlevu od svědění pokožky hlavy hned po prvním umytí. To zklidnění bylo velmi příjemné.

Ještě jedno takové upozornění- nečekejte parfémované vyvoněné krémy a mastičky. Upřímně- třeba mě tyhle přípravky moc nevoní. Mají takovou jemnou, zvláštní vůni, která není úplně lákavá. Tyhle přípravky ale nejsou proto, aby voněly – parfemace totiž dráždí pokožku. Pokud chcete vonět –použijte parfém.

 Takže shrnutí v jedné krátké větě: nevoní, ale opravdu pomáhají.

Jsem přípravky nadšená, takže brzy čekejte další recenzi – poctivě zkouším další super přípravky s Ozonidy.

Na eshopu najdete spoustu přípravků i ve výhodných sadách.

Takže když si přípravek vyzkoušíte a oblíbíte, můžete si koupit sady, ve kterých se jednotlivé produkty svým hojivým účinkem doplňují.  V sadě vyjdou přípravky cenově vždy o dost cenově lépe, než když je kupujete jednotlivě.

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: Ozonidy.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: