Recenze na deku z mikroflanelu z eshopu Naau.cz

10.09.2020 13:46

 

Deka z mikroflanelu 150 x 200 cm šedá

 

Léto pomalu končí, začíná podzim. Venku je sice ještě přes den teplo (někdy až vedro), ale ráno a večer už je dost chladno. Já tahle teplotní skoky moc ráda nemám, a věřím, že nejsem jediná. Přes den je mi horko, jsem vyhřátá, a když se večer trochu ochladí, vnímám to pocitově jako velkou zimu. Pocit chladu nemám moc ráda. Necítím se pak příjemně. Ráda si večer čtu, nebo se dívám na televizi, a to prostě se studenýma nohama (velký problém hlavně nás, žen) a rukama nejde. Nevnímám pak obsah knihy ani filmu – já prostě mám ráda teplo a pohodu.

Protože se znám, a vím, že pocit chladu není pro mne nic příjemného, vybavila jsem se předem krásnou mikroflanelovou dekou šedé barvy z eshopu Naau.cz.

Deka je dostatečně velká, a je z takového toho mazlícího materiálu. Jemný a hebký plyš je nám všem velmi příjemný. Deka je v rozměru 150 x 200 cm, je tedy dostat velká na přikrytí i na takové to zachumlání, kdy se potřebujete do deky celí zabalit, a prohřát.

Deka je velmi lehká, po přikrytí mne nikde nic netíží, netlačí – díky tomu, jak je deka lehoučká, ji na těle téměř necítím, vnímám jen příjemné teplo. Deka je příjemně hřejivá.

Materiál je 100 %  PES, deku lze tedy běžně prát v pračce. To jsem ráda, protože občas je deka potřeba vyčistit.  Suchá je pak díky materiálu docela rychle.

Mikroflanel je velmi příjemný materiál. Umí nejen hřát, ale dobře udržuje tělesnou teplotu, takže nemám po přikrytí pocit přehřátí, cítím se příjemně. Jsem moc ráda, protože mám často studené nohy a chodit doma v teplých ponožkách – to moc ráda nemám. Teď si prostě přikryju (nebo zabalím) nohy a je mi fajn.

Na podzim moc ráda chodím na dlouhé procházky s vnukem. Sbíráme kaštany na zvířátka, brouzdáme se spadaným listím a kochám se krásnou barevnou podzimní přírodou. Domů pak chodíme celkem promrzlí. Letos mi to nevadí. Pod deku se vejdeme pohodlně s vnukem oba, takže po příchodu domů si zalezeme pod deku, a než si přečteme jednu pohádku, bude nám zase příjemně.

Deku jsem zkoušela zatím jen teď, když je chladno, dovedu si ale dost dobře představit, že se dekou budu přikrývat i v horkých letních nocích. Deka je lehoučká, takže ji ráda vyměním za prošívanou deku, která je celkem teplá. Takže určitě i v létě mi pod dekou bude příjemně, to vám ale řeknu, až zase bude teplo.

Deka z mikroflanelu bude mým společníkem na chladné podzimní a zimní večery. Už se těším, až se do ní zachumlám, vezmu si knížku, uvařím si horký čaj a budu si číst. Bude mi příjemně teplo, jak to mám ráda.

Deka bude fajn dárek pro všechny starší lidi, co mají jako já rádi teplo.

Pokud si chcete deku prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Deka z mikroflanelu 150 x 200 cm

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: www.naau.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: