Recenze na Aroma Difuzér do auta Strom života a BIO 100% Esenciální olej Citronová tráva z eshopu Day-spa-shop.cz

19.05.2022 13:38

 

 

Nedávno jsem pro vás psala recenzi na přírodní deodorant s Voňatkou (recenzi najdete po kliknutí zde: přírodní deodorant s Voňatkou citronovou). Ta příjemná vůně citrónové trávy mi celkem učarovala. Mám ji ráda. Je jemná a příjemná. Proto mě mile překvapilo, když jsem na eshopu Day-spa-shop.cz objevila citrónovou trávu ve formě esenciálního oleje.

Olejíček je super na aromaterapii, jako repelent proti otravnému hmyzu, ale je fajn i jako příjemná vůně na difuzér do auta.

Citrónová tráva je v aromaterapii velmi oblíbená.

Má spoustu velmi příznivých účinků – samozřejmě kromě vůně, která je jemná a příjemná jsou to i účinky antidepresivní, vůně nás zbavuje bolestí hlavy, úzkostí, napomáhá koncentraci a tak dále.

Olej můžete použít i na bolesti svalů a kloubů, na ekzémy, na křečové žíly a popraskané žilky – prostě spousta příznivých účinků na zdraví.

Používá se do aromalamp, ale i v parních saunách, nebo třeba i do pračky na provonění.

Citrónová tráva je i fajn repelent – pokud tedy rádi sedíte v létě na zahradě, u grilu, nebo třeba trávíte léto pod stanem – určitě si přibalte na cestu lahvičku s olejem z citrónové trávy. Vůně citrónové trávy odpuzuje hmyz, takže se zbavíte náletů komárů a dalších otravných potvůrek.

Co ale velmi vyhovuje mě je možnost mít tuhle příjemnou vůni v autě.

Nakapu si pár kapiček na difuzér a umístím na větrací mřížku.

Použití je snadné - 3 až 5 kapek oleje nakapeme na plstěnou podložku.

Olejíček lze na podložku kapat opakovaně.

Na začátek bych vám doporučila jen třeba 1-2 kapky, abyste zjistili, jaká koncentrace vůně vám vyhovuje. Postupně můžete kapky přidávat a regulovat tak intenzitu vůně.

Na aromadifuzéru do auta je ozdobný kryt se stromem života. Na mřížce auta vypadá moc hezky a nikde nepřekáží (jako třeba voňavé stromečky).

Já mám moc ráda, když mi to doma hezky voní. Protože trávíme čím dál více času v autech, jsem ráda, když mi příjemně voní i auto.

Přírodní vůně citrónové trávy je pro mne do auta jako dělaná. Podporuje koncentraci, uvolňuje napětí, zbavuje stresu a bolestí hlavy. To je pro mě opravdu super benefit k tomu, že mi auto krásně voní.

Pokud zrovna nemáte rádi vůni citrónové trávy, můžete zvolit jakýkoliv aroma olejíček.

Stačí v difuzéru vyměnit plstěný polštářek a nakapat na něj jiný - váš oblíbený vonný olejíček.

Na eshopu Day-spa-shop je možné koupit si samostatně aromadifuzér do auta, i olejíčky.

Můžete si ale koupit difuzér i ve výhodné sadě s olejíčkem. Záleží jen na vás, jakou formu nákupu si zvolíte.

Já jsem si vybrala výhodnou sadu difuzéru s olejíčkem, a ještě zvlášť jsem si vybrala olejíčky, které budu používat v autě i doma do aromalampiček.

Protože na difuzér i do aromalamp stačí opravdu jen pár kapek olejíčku, lahvička o obsahu 10 ml vám vydrží opravdu dlouho.

Pokud si tedy chcete zpříjemnit jízdu autem krásně voňavým difuzérem, stačí si ho koupit a umístit na mřížku auta.

Všichni určitě znáte ten pocit, kdy v létě přicházíte k rozpálenému autu a už z dálky cítíte vůni (nebo spíš zápach) rozpálených plastů a pneumatik. Moje auto, i když je rozpálené hezky voní. Vůni citronové trávy cítím, už když k autu přijdu. Je to moc příjemný pocit.

Pokud si tedy chcete koupit olejíček, klikněte zde: Bio 100% Esenciální olej Citrónová tráva 10 ml.

Pokud nemáte rádi citrónovou trávu, vyberte si z nabídky jiných olejů: esenciální oleje.

Pokud si chcete prohlédnout, nebo koupit aromadifuzér do auta, klikněte zde: aromadifuzér Strom života, výhodnou sadu difuzéru do auta a olejíčku najdete zde: Voňavý set do auta difuzér+ aromatický olej.

 

Celý sortiment eshopu najdete zde: Day-spa-shop.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: