Tuhý deodorant s Voňatkou nebo Levandulí z eshopu Day-Spa-shop.cz vám zajistí krásné a příjemně voňavé celé léto.

09.05.2022 12:53

 

Konečně začalo venku krásné počasí. Svítí sluníčko a všichni máme skvělou náladu.

Mě tedy trochu přešla, když jsem nastoupila do metra, a stálo tam několik lidí, držících se za tyč nad hlavou. Musela jsem přejít na druhou stranu vagónu, a i tak jsem měla na dlouhou dobu po náladě.  Příliš libě nevoněli – zvednutá ruka a zápach z podpaží těch pánů otrávil vzduch v celém voze.. A to jsem hodně mírná. Moc nechápu, proč ještě v dnešní době plné všech možných vůní někteří lidé razí názory typu, že „chlap musí smrdět“ a podobně – prostě se nemyjí. Jinak si to neumím vysvětlit. Ještě horší ale je, když je nelibě cítit dáma.

Já tedy voním ráda. Připadám si pak příjemně. Bez vůně se cítím nesvá. Abych se v létě nepotila, používám antiperspiranty a deodoranty.

Dřív jsem používala deodoranty ve spreji. Vadilo mi ale, že voněla víc místnost, než já. Proto jsem přešla na tuhé antiperspiranty a deodoranty.

Nejvíc jsem si v poslední době oblíbila Deodorant s Voňatkou z eshopu Day-spa-shop.cz .

Voňatka citrónová je známá svou svěží citrónovou vůní. Tedy ona je to podle mě spíš taková směs vůní – já cítím citron a bylinky, a taky trochu posečenou trávu. Je mi to velmi příjemné.

Rostlina Voňatka citronová kromě krásné vůně má i hojivé vlastnosti. To je super hlavně po holení podpaží. Někdy jsou žiletky k pokožce nešetrné a kůži podráždí – tady se pak hojivá vlastnost Voňatky velmi hodí. Voňatka dokáže i zmírnit nadměrnou produkci kožního mazu, a díky antiseptickým účinkům pomáhá i proti akné.

Voňatka je využívána i v aromaterapii – má antidepresivní účinky, zbavuje smutku, navozuje příjemné pocity. Dokáže uvolnit i bolavé klouby při masážích – to jsem ale zatím nezkoušela. Že navozuje příjemné pocity je ale naprostá pravda.

Citronová vůně ve spojení s vůní bylin a trav je opravdu velmi příjemná.

Důležité je i to, že deodorant voní jemně a poměrně dlouho.

Je tak ideální právě na letní období, kdy se víc potíme.

A taky když chodíme k vodě. Parfém na letní koupaliště není moc vhodný, oproti tomu tuhý deodorant z Voňatky ano. Zaručí vám tak příjemně voňavé chvíle třeba právě i na koupališti.

Jsem z tuhého deodorantu a jeho svěží vůně velmi nadšená. Moc se mi líbí. Je vhodný na každodenní použití.

Pokud si tedy chcete deodorant prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: tuhý deodorant s Voňatkou

 

Pokud nemáte moc rádi vůni citronů a citrusů, vyzkoušejte tuhý deodorant s levandulí. Celý den pak máte pocit, jako byste se procházeli po levandulových polích v Provence. U mě ta vůně evokuje i prázdniny u babičky – dávala si levanduli do prádla, a její zástěry a povlečení pak krásně voněly čistotou a levandulí.

Pokud si chcete prohlédnout, nebo koupit levandulovou verzi deodorantu, klikněte zde: tuhý deodorant s levandulí.

 

Celý sortiment eshopu najdete po kliknutí zde: Day-spa-shop.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: