Pro děti na nožky super Tlapka ponožky - recenze na ponožky z eshopu Ponožky Tlapka.

01.03.2022 13:56

Ponožky tlapka pro děti

Když jsem v zimě psala recenzi na teplé ponožky z eshopu ponozky-tlapka.cz (recenzi najdete po kliknutí zde:recenze na teplé ponožky pro dospělé Tlapka ) , vůbec jsem nečekala, jakou vlnu nadšení tyhle ponožky vyvolají v celé mé rodině, i u kamarádek. 

Naše rodina je teď na zimu opravdu „otlapkovaná“, protože hlavně ponožky s ovčí vlnou česáním Bevce mají ohromný úspěch – jsou velmi pohodlné, a taky opravdu velmi teplé, takže jsme je nosili všude – na spaní, do města, i na sáňkování a lyžování na hory. Ještě musím zmínit kromě jiných ponožky Sibiřky, které si moc pochvalují rodiče – jsou diabetici a jako starším lidem jim často otékají nohy a ponožky Sibiřky jsou díky pružnému lemu velmi příjemné. Mohla bych pokračovat i pochvalou pracovních ponožek, protože jsou super, ale to bych mohla opravdu znova pochválit všechny ponožky z předchozí recenze, protože jsou velmi kvalitní a pohodlné.

Dnes píšu recenzi další – a to na ponožky dětské. Bylo mi totiž líto, že jsem popsala a doporučila pouze ponožky dospělé, když na eshopu Ponožky Tlapka mají opravdu skvělý výběr ponožek pro děti.

Když se ve vzpomínce vrátím do dětství, vybaví se mi ponožky, které nebyly moc příjemné na nošení. Ty klasické šly špatně oblékat a taky na noze špatně držely. Ty bavlněné nedržely skoro vůbec, a když se objevily krepsilonové – ty zase rády klouzaly a šly špatně oblékat. Neměla jsem je ráda. Které ponožky jsem ale úplně nesnášela, byly ponožky teplé, vlněné. Do bot byly potřeba, protože boty moc nehřály, takže pokud jste chtěli mít nohy v teple, bylo třeba obléci vlněné ponožky. Hlavně ale v zimních botách – tzv galoších –které měly gumový spodní díl boty a vrchní díl látkový na zavázání, v těch ponožky neskutečně klouzaly a sjížděly z nohy. Takže když jsme šli ven, museli jsme často v chůzi zastavit, a ponožky povytáhnout. Při sáňkování, kdy na popotahování ponožek nebyl čas se často z nohy v botě stáhly a zůstaly ve špičce boty. O tom, že když se v botě hrnou ponožky, tak se tvoří puchýře asi ani psát nemusím. Jako malá jsem měla díky špatným ponožkám na mých citlivých nohách puchýře hodně často. Další problém bylo štupování ponožek – mě to jako malou prostě v botách tlačilo, ale ponožky byly drahé, tak se díry spravovaly.

Proto jsem ráda, že moji vnuci už nemusí řešit takové potíže. Mohu jim nakoupit kvalitní ponožky z kvalitních materiálů, a hlavně se jim ponožky i líbí.

Musím přiznat, že jsem si tohle vybírání ponožek ohromně užila. Takový výběr jsem nečekala.

 Mohu si na eshopu vybírat barvy, vzory, materiály – prostě bezva.

Abych mohla popsat co nejširší sortiment eshopu, vybrala jsem ponožky pro malé děti, ale i pro velké. Vybírala jsem pro vnuky – jednomu je 1,5 roku, druhému je 11 let.

 Jsem moc ráda, že na eshopu ponožky-tlapka.cz myslí i na větší děti.  Třeba můj vnuk má poměrně velkou nohu, a sehnat mu dětské ponožky byl problém.  Tlapkové ponožky jsem ale v pohodě koupila i ve velkých velikostech (38 a 39 ).

Teď vám tedy ponožky popíšu a ukážu. Alespoň tedy některé, ty nejlepší.

Samozřejmě jsem vybrala i pro vnuky ponožky s ovčí vlnou s česáním Bevce  - vlněné, teplé, co krásně drží na noze. Opět – naprostá spokojenost. Vybrat můžete ve třech barvách pro kluky i holčičky.

Ponožky si prohlédněte zde: dětské ponožky s vlnou Ovečkana

 

Nejdřív vám představím ponožky pro menšího vnuka. Vybrala jsem několik druhů. U dětí bychom na ponožkách neměli šetřit, protože děti mají na nohách jemnou kůži, tak by ponožky měly být příjemné na nošení, a zároveň z materiálů, které pokožku nedráždí.

Na to jsou skvělým tipem ponožky bambusové.

Vybrala jsem ponožky Evžen se surikatou značka Unuo – ponožky jsou bambusové. Materiál je velmi příjemný na dotek, je přírodně antibakteriální, přizpůsobí se perfektně pohybu.

Ponožky si prohlédněte zde: ponožky Evžen

 

Druhé bambusové ponožky jsou také od značky Unuo, vzor jsem vybrala s autíčkem. Ponožky jsou s nanočásticemi stříbra, příjemný a hebký materiál – pro dětské nožičky jsou to ideální ponožky.

Ponožky si prohlédněte zde: ponožky Unuo autíčka bambus

 

Protože vnuk miluje auta, vybrala jsem mu bavlněné ponožky s autíčky – formulemi. Tohle jsou ponožky vhodné na jaro a léto, jsou ze směsi bavlny, polyesteru a elastanu. Skvěle se oblékají, krásně drží na noze, jsou z příjemného materiálu. Nohy se v nich nepotí. Formule na špici ponožky dělají vnukovi radost kdykoliv si ponožky oblékne. Ponožky jsou ve výhodném balení -3 páry.

Ponožky si prohlédněte zde: dětské bavlněné ponožky Fleet 2 (3 páry)

 

Další  ponožky jsou ve výhodném balení 3 páry – jsou to trendy nízké ponožky.

 Je fajn, že se vyrábějí už i pro hodně malé děti, protože hlavně na jaře a v létě jsou dětem velmi pohodlné. Ponožky jsou z bavlny, polyamidu a elastanu – na nošení jsou tedy velmi příjemné, nehrnou se, svěr lemu je jemný – nikde netlačí. Vybrat můžete balení varianty pro holčičky v dívčích barvách, nebo pro kluky – chlapecké s auty a kopacími míči. Ponožky jsou velmi kvalitní, české výroby.

Ponožky si prohlédněte zde: dětské veselé ponožky Dedonik

 

Protože měl vnouček svátek, udělala jsem mu radost ponožkami s jeho milovaným krtečkem. Tedy, těmi jsem udělala radost i sobě, protože krtečka miluji také. Ponožky si můžete vybrat ve variantách pro chlapečky i pro holčičky. Jsou ze směsi bavlny, polyamidu a elastanu. Krteček na ponožkách dělá dětem radost.

Ponožky si prohlédněte zde: dětské ponožky s Krtečkem

 

Protože vnuk běhá často rád bez bačkůrek, vybrala jsem mu i ponožky s takzvaným ABS – tedy ponožky, které nekloužou.

Jedny od značky Attipas – tam je z protiskluzového materiálu nápis Attipas – jsou to ponožky nižší, krásně barevně provedené. Protože na ponožkách není protiskluzového materiálu moc, jsou super na běhání bez botiček (třeba někde v herně), ale dají se dobře obout i do botiček.

Ponožky Dora s ABS jsou modré, a mají na jedné ponožce prince a na druhé draka. To se vnukovi moc líbí. Ponožky jsou příjemné na dotek, jejich materiál je schopný pojmout i vlhkost – tedy se v nich nožičky nepotí, ani když děti běhají. Tady je ABS materiál ve formě teček na celém chodidle, ponožky tedy mohou být doma nošeny místo bačkůrek a děti neuklouznou. Materiál krásně drží, ABS kolečka se neodlupují ani po několikerém vyprání. Varianty jsou pro chlapečky s princem a drakem, pro holčičky s princeznou a zámkem, a pro všechny děti černé s pandou.

Ponožky si můžete prohlédnout zde: kojenecké ABS ponožky Dora.

 

Teď se dostávám k ponožkám pro starší děti. Vybrala jsem vnukovi jedny s ksichtíkem a ponožky Lichožroutí.

Ponožky Ksichtík ponožky s veselým obrázkem. Balení je 2 páry ponožek. Varianty jsou chlapecká modrá a zelená a holčičí růžová a světle modrá.

Ponožky jsou ze směsi bavlny, polyamidu a elastanu. Při praní se nesráží. Výška ponožek je klasická do půli lýtek. Jsou to ponožky, které dětem zlepší náladu, kdykoliv si je budou oblékat.

Ponožky si prohlédněte zde: ponožky Ksichtík.

 

Konečně jsem jsem se propracovala k Lichožroutím ponožkám.

Lichožrouty má vnuk Vojta moc rád –zná je z televizní pohádky. Lidožrouti jsou takové malé potvůrky, které se živí lidskými ponožkami, takže pak lidem zůstává jen jedna ponožka – lichá. U nás doma řádili Lichožrouti  u mých dětí, u vnoučat ve žraní zdárně pokračují.

 Jednou, když byly moje 4 děti menší jsem schválně celý rok sbírala do igelitky ponožky, u kterých jsem neměla druhou do páru. Fakt nekecám, ale po roce jsem měla skoro plnou igelitku ponožek, ke kterým jsem nikdy nenašla druhou.  Nepochopitelný úkaz – ale už vím proč. Prostě Lichožrouti. Lichožrouti ale nejsou zlí. Poselství filmu a Lichožroutů zní: Rodina je nade vše! Drž se té, kterou máš, měj ji rád, a dělej všechno pro to, aby byla dobrá. Jinou totiž na tomhle světě mít nebudeš. A je jedno, jestli jsi člověk, nebo Lichožrout!

Ponožky s lichožrouty jsou vyráběné v klasické i snížené verzi.

Lichožroutí ponožky si vybírejte zde: ponožky s Lichožrouty.

 

A čím tuhle super recenzi zakončit? Určitě by to chtělo nějakou třešničku na dortu. Tou jsou Attipas botičky.

Já jsem vybrala vnoučkovi šedé s pejskem.

Botičky se hodí ke každému oblečení. Skvěle se obouvají. Mají gumovou podrážku a vršek ve stylu ponožky. Jsou proto vhodné na domácí nošení jako bačkůrky, jako boty do kočáru, ale i na jarní a letní procházky.

Jsou to úžasné botičky, které jsou pro děti maximálně pohodlné. Jsou to totiž botky ve stylu barefoot – podporují zdravou chůzi a nikde netlačí. Dětem jsou velmi pohodlné. Vnuk je nosí moc rád. Zvládne si je i sám obout. Špička botky je zesílená, proto děti nebolí nožičky, ani když zakopnou. Jsou to skvělé botičky pro naše nejmenší.

Hezké, nápadité, a podporují zdravý vývoj nožiček našich dětí. Vyráběny jsou ve spoustě typů a vzorů pro chlapečky i holčičky. Můžete si vybrat, jaký chcete. Já jsem zvolila šedé s pejskem, na léto koupím ale určitě ještě nějaké další.

Botičky si prohlédněte zde: botičky Attipas.

 

Co říci na závěr. Pokud chcete kvalitní ponožky, které vydrží, a jsou dětem pohodlné, vyberte si na eshopu Ponožky Tlapka.

Spousta ponožek je české výroby, jsou vyráběny v Čechách podle potřeb českých dětí. Materiál ponožek je velmi kvalitní. Objednala jsem spoustu ponožek pro děti nejmenší i pro ty velké. Všechny jsou příjemné na dotek. Po praní se nesrazily, a materiál i po delším nošení zůstává v pořádku.

Pokud tedy potřebujete doplnit dětem ponožky – ať už proto, že jim vyrostly nohy, nebo proto, že vám je doma sežrali Lichožrouti – určitě si vyberte na eshopu Ponožky Tlapka. Já jsem maximálně spokojená.

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: Ponožky Tlapka.

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: