České kvalitní ponožky z eshopu Tlapka ponožky - aby už vám nebylo zima na nohy. Prima tip na dárek pod stromeček.

08.12.2021 14:55

Dnes bych vám chtěla představit super eshop. Jmenuje se Ponožky –Tlapka a je plný ponožek, podkolenek, spodního prádla, županů a dalších věcí, které jsou důležité abychom se cítili pohodlně a příjemně.

Já bych se dnes chtěla zaměřit především na ponožky. Ponožky jsou strašně moc důležité. Špatně zvolené, nebo nekvalitní ponožky mohou přinést spoustu potíží. Pokud si koupíte špatné ponožky, nejen, že se vám budou v botě hrnout, a vy budete mít plné nohy puchýřů, ale také mohou způsobit nepříjemné zapaření nohou. Když se nohy zapaří, hrozí vznik plísní, a také nám pak nožky nevábně zavánějí.

Jak jsou ponožky důležité, vím dobře už od dětství. Tehdy mi maminka dávala teplé vlněné ponožky ven do zimních bot. Jenže ty ponožky neměly dobré gumičky a během chůze se posunovaly tak dlouho, až sjely skoro celé do špičky boty a tam tlačily. Nebylo to příjemné, a všichni, kdo takové ponožky měli, co chvíli venku zastavovali a natahovali ponožky. Jsem ráda, že dnes si už můžu koupit ponožky kvalitní a přitom teplé.

Protože jsem dospěla do věku, kdy pohodlí je mi nade vše, vůbec mi nevadí pod stromečkem měkké dárky. Dokonce bych řekla, že od jisté doby „měkouše“ preferuji. Hlavně pokud je v balíčku dostatečně teplá ponožka.

Jako většina žen, i já přibližně v půlce září zahajuji sezónu ledových nohou. Ta trvá až do dubna. Do té doby neskutečně trpím, nohy mám doslova jak led. Na ledové nohy jsou nejlepší kvalitní vlněné ponožky.

Protože stejným problémem zvaným ledové nohy trpí v naší rodině všechny ženy, rozhodla jsem se tedy, že u nás bude letošní Ježíšek ve znamení ponožek.

Eshop Ponožky Tlapka se mi líbí názvem. Prostě jakmile jsem viděla název eshopu, hned mne napadla veršovánka: Dáme si na nožky od Tlapky ponožky. Takže bylo jasno. Eshop s tak prima hravým názvem mne nalákal a byl vybrán k vyzkoušení.

Ponožek jsem objednala hodně. Zachráním letos rodinu od omrzlin, dostanou kvalitní, pohodlné a teplé ponožky.

Většinu ponožek jsem zkusila nosit. Testovala jsem je poctivě. Některé jsem nosila na spaní, některé na doma, jiné jsem zkusila vzít v mrazu do tenisek (a nebylo mi vůbec zima), jiné jsem vzala do kozaček, pánské nosí manžel a syn.

Prakticky všechny ponožky, které jsme doma zkoušeli, obstály v testu na jedničku.

Nebudu vám popisovat, jak se ponožky nosí – tam je to celkem jasné. Spíš vám vyberu ty, které jsou opravdu super a stojí za to si je pořídit. Musím zmínit praní – měla jsem strach, jestli se některé vlněné ponožky v pračce nesrazí. Jsem mile překvapena – při dodržení teplot praní jsou ponožky pořád stále jako nové. Ani po několika vypráních se nesráží. Na ty vlněné používám na praní prostředek určený na vlnu. Myslím ale, že ani klasický gel na praní při dodržení teplot vadit nebude.

Nejdřív se budu věnovat ponožkám teplým. Přeci jen venku začala velká zima, a teplé ponožky jsou prostě u mne nejvyhledávanější, a nosím je v zimě nejvíc. Musím říct, že vybírat na eshopu Tlapka ponožky je opravdu prima pocit.

Milovník kvalitních ponožek si tady připadá jako v ráji. Tedy alespoň já jsem takový pocit až skoro euforie zažívala.

Pokud jako já trpíte na studené nohy, a potřebujete teplé ponožky nejen do bot, ale i na doma a na spaní, nejvíc bych vám asi doporučila vlněné hřejivé ponožky s česáním Bevce v dámské i pánské variantě.

To jsou přesně takové ponožky, jaké chcete na noze mít. Díky česání je vnitřek ponožky heboučký, jemný a velmi příjemný. Ponožky jsou krásně hřejivé, ale noha se v nich zbytečně nepotí. Mají jemný lem, který lze i ohrnout. V lemu jsou gumičky, které neškrtí a přitom krásně drží. Zázrak pro všechny, kdo nosili hrnoucí se ponožky. Česání krásně hřeje, ponožky jsou extra výhřevné. Navíc u těchto ponožek se vůbec vnitřní část nedrolí, takže nebudete mít kousky vlny mezi prsty a pod prsty. Nohy díky tomu, že ponožky jsou kvalitní vlna, nejsou cítit ani po delším nošení. V pračce se ani po třech vypráních zatím nesrazily ani o kousek. Paráda.

Pokud si chcete prohlédnout, nebo koupit tyto ponožky, zde jsou odkazy na dámské i pánské tohoto typu: Dámské vlněné hřejivé ponožky s česáním Bevce Lux , Dámské vlněné ponožky s česáním Ovce, Pánské vlněné hřejivé ponožky s česáním Beran Lux šedé, Vlněné ponožky s česáním Černý beran.

 

Další ponožky, které jsou super v dámské i pánské variantě jsou ponožky s příhodným názvem Sibiřky.

Tyto ponožky jsou vhodné na spaní i do bot. My jsme je zkusili v dámské bílé variantě a v pánské černé. Jsou hodně hřejivé, a přestože jsou vlněné, tak vůbec nekoušou. Můžete si je tak klidně vzít i na spaní. Já bych je ale doporučila na každodenní nošení do zimních bot, a klidně i na hory.

 Jsou hodně hřejivé a velmi pohodlné.

V ponožkách je elastan, a díky němu se krásně přizpůsobí noze, ale přitom vůbec v botách nekloužou.

Velké plus je i v tom, že mají opravdu pružný lem, takže pokud máte v rodině diabetika –tyhle ponožky mu kupte. Bude nadšený. Lem se krásně přizpůsobuje noze, takže ani při otoku neškrtí. Tyhle ponožky jsou tedy velmi vhodné i pro diabetiky, já jsem je koupila pod stromeček i pro rodiče.

Naprosto chápu, že se tyhle ponožky jmenují Sibiřky, protože obstojí ve velmi chladném počasí. Tohle jsou právě ponožky, které jsem vyzkoušela vzít v mrazu do tenisek – a nebyla mi zima. Jsou super.

Ponožky Sibiřky si prohlédnete nebo koupíte po kliknutí zde: ponožky Sibiřky bílé dámské, Sibiřky černé pánské

 

 

Pokud se chystáte na hory, velmi vám doporučuji silné zimní ponožky s vlnou Willie.

 Zimní pletené ponožky mají polstrované měkké chodidlo. Jsou vyšší, sahají cca do půlky lýtek a jsou extra hřejivé. Mají ideální termoizolační vlastnosti. Teplotní třída je C – tedy až do -20 stupňů. V těch vám nebude zima ani na horách. I když ono je fajn mít je i na běžné nošení. Pokud chodíte s dětmi třeba sáňkovat, a stojíte občas u kopečku a jen tak podupáváte nohama, je vám brzy zima. V těchto ponožkách vám zima nebude.

Pokud si chcete tyto ponožky prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde:zimní ponožky s vlnou Willie

 

Pokud chodíte rádi v zimě na běžky, nebo na túry, doporučuji vám ponožky Thermo trek.

Jsou lehoučké a přitom hřejivé. Výška je klasická, tedy tak do půlky lýtek. Česká výroba potvrzuje, že umíme vyrobit skvělé ponožky. V těchto ponožkách se cítím já i manžel velmi příjemně. Nikde nic netlačí, froté úprava je velmi příjemná. Ponožky se nehrnou – takže žádné otlaky v botách. Díky speciálnímu úpletu s polyesterovým vláknem zajišťují ponožky odvod vlhkosti a potu na jejich vnější stranu. Nohy zůstávají stále suché, a je to velmi příjemné.

Tyto ponožky najdete zde: ponožky Thermo Trek

 

Na každodenní nošení doporučuji zvolit ponožky Ingvild s froté.

 Je v nich příjemně, jsou měkoučké a nepotí se v nich nohy. Oproti klasickým ponožkám, které nosím v létě, jsou o něco silnější. Lem je opět udělaný prakticky – dobře drží, a přitom neškrtí. V zimě se často stává, že při přechodu ze zimy do tepla a naopak se nohy zpotí – tyhle ponožky krásně odvádějí vlhko, nohy jsou v nich stále příjemně v suchu a teple. Po praní se nesráží, nepouštějí, jsou stále stejně pružné. Na každodenní nošení jsou ideální. Na výběr je šest barevných variant.

Tyto ponožky si můžete prohlédnout, nebo koupit zde: ponožky Ingvild.

 

Pokud mám něco opravdu hodně pochválit, tak jsou to pracovní ponožky Pracan. Vyzkoušeli je manžel i syn a jsou tak spokojení, že budeme objednávat další.

Oba tráví v pracovních botách i 12 hodin. Pak je kvalitní ponožka nutná. Ponožky Pracan skvěle drží, nikde se v botě nehrnou a neposunují.

Obepnou nohu, ale netlačí. Hlavně to, že se neshrnují, je perfektní. Také skvěle odvádějí pot a vlhkost – v pracovních botách mají nohy tendenci se hodně potit. Pokud by ponožka byla vlhká, na nohách by se tvořily ekzémy a plísně, a to je pak velký problém.

Proto je ponožka, ve které se nohy nepotí velmi důležitá. Vzhledem k tomu, že většina pracovních bot má zesílenou špičku a patu, klasické ponožky hlavně na patách dostávají velmi zabrat, a roztrhnou se, nebo z nich vypadají vlákna- často už po druhém použití. Ponožky Pracan s tím evidentně počítají a po týdnu nošení stále jako nové. Prostě prima ponožka do pracovních bot. Pokud trávíte v pracovních botách celou směnu, určitě vyzkoušejte tyhle ponožky. U nás je s nimi veliká spokojenost.

Ponožky si můžete prohlédnout a koupit zde: ponožky Pracan

 

A protože se blíží vánoce, je fajn dát pod stromeček dárkové balení ponožek.

Tentokrát jsem myslela hlavně na pány, a vybrala ponožky pivní.

Ponožky s potiskem piva – 3 páry v dárkové krabičce jsou fajn tip na dárek pro všechny muže. Jsou s ionty stříbra, takže kromě toho, že jsou pohodlné, jsou i příjemné, a hlavně, nohy v nich nesmrdí. Ionty stříbra jsou antibakteriální, a zápach eliminují.

Dárkové balení je možno si vybrat. Našla jsem pivní ponožky ve dvou variantách dárkového balení – po třech kusech.

Pivní ponožky si prohlédněte, nebo kupte po kliknutí zde: Ponožky Webox pivo v krabičce, nebo Ponožky Dárkový set Trendy pro něj III

 

Nakupovat na eshopu Ponožky Tlapka budu asi ještě několikrát. Mají tu tolik praktických a krásných výrobků, že se sem budu ráda vracet. Mám ráda, když je ve zboží velký výběr. A to tady opravdu je. Moc se mi líbí, že velká většina výrobků je vyrobena u nás, v Čechách. Dobře se tedy přizpůsobí podmínkám u nás, v Česku.

Na eshopu mají víc než 8000 produktů. Pokud je u zboží napsáno skladem, je připraveno ihned k odeslání.

S eshopem je skvělá komunikace. Když si nejste jistí třeba výběrem velikosti, nebo informacemi o produktu, můžete se prostě zeptat, a dostane se vám rady. To je fajn. Já občas trochu tápu právě ve velikostech.

Moc se mi líbí, že u zboží jsou uvedeny i tak praktické informace, jako že je třeba vhodné pro diabetiky. No, a pokud se přeci jen netrefíte, můžete si ponožky vyměnit. Já jsem naprosto spokojená.

U nás letos budou vánoce měkké a hřejivé. A krom toho – nebude mi zima na nohy. Pokud tedy jako já máte věčně studené nohy – zkuste kvalitní česané vlněné ponožky – to je vám panečku teplíčko. Na eshopu Ponožky Tlapka jsem si vybrala ponožky, které mi udělaly opravdu radost. Za příznivé ceny mám kvalitní zboží.

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: Ponožky Tlapka

 

Loučím se dnes z pozdravem: Na každé nožky Tlapka ponožky. Jsou prostě prima a není už mi zima!

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: