Powerbanka ve tvaru pokeballu - skvělý tip na dárek pro všechny lovce Pokémonů.

02.03.2017 10:33

Žijeme v mobilní době, a naše telefony se stávají součástí každého dne, bez nich prakticky nevycházíme. Používáme je hned ráno jako budík, pak v práci, v soukromí- prostě jsou nezbytné. Ale také potřebujeme pro ně mnohem víc energie k provozu. A pokud jsme někde mimo domov nebo pracoviště, můžeme se dostat do problému s nabíjením. Proto všichni používáme power banky. Jsou to neocenitelní pomocníci – prostě si je doma dobijeme a pak používáme jako záložní zdroj energie.

Já bych vám dnes chtěla doporučit power banku ve tvaru Pokeballu. Pokémonové šílenství zasáhlo celý svět, ani naše země není výjimkou, pokémony milují snad všechny děti a teenageři, proto je tvar pokeballu pro ně jako skvělý dárek. Žádný lovec Pokémonů nevychází ven bez záložního zdroje energie - powerbanky, protože k úspěšnému lovení Pokémopnů potřebuje dobře nabitý telefon.

Powerbanka Pokebal vám dobije 12000mAh, je velmi kvalitní, můžete ji používat pro dobíjení různých zařízení (telefony, MP3 přehrávače,kamery, tablety – prostě všude, kde je třeba dobíjet energii).

 

Vlastnosti:

1. LED kontrolka výkonu.

2. Dlouhá životnost, více než 800 krát nabíjení a vybíjení.

3. Využití pokročilé inteligentní ochrany čipem, ochrana přebíjení, ochrana proti nadměrnému vybití, ochrana proti přetížení...

4. Lithium-Ion polymer, dlouhá životnost, více bezpečnosti , bez paměťového efektu nabíjení

5. Módní design, odolný proti opotřebení.

6. Výstupní konektor napájení USB

Parametry:

Typ baterie: Lithium-Ion Cell

Vstupní napětí: DC 5V +/- 0,05

Kapacita: 12000mAh

Výstupní napětí: DC 5V +/- 0,05

Výstupní proud: 1x 1000mA 1x 2000mA

Doba nabíjení banky: 5-9 hodin

 

Takže pokud chcete udělat radost  lovcům pokémonů u vás doma, nemůžete koupit lepší dárek – je praktický a ještě má super design. Já jsem powerbanku vyzkoušela, a funguje dobře. A ještě kde ji koupíte za nejlepší cenu? Přece na stránkách www.krasnesvicky.cz – pokud chcete powerbanku koupit, klikněte na: Powerbanka pokeball 

obrázky zdroj: https://www.krasnesvicky.cz/cz-detail-878009-pokeball-12000mah-power-bank-499kc.html

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: