Parfémy na prádlo Laguna nádherně provoní každé prádlo, i takové na které nelze použít aviváž včetně funkčního, sportovního a softshellového.

23.05.2022 13:49

 

Nedávno jsem vám psala recenzi na super ekologickou řadu prostředků na praní a čištění Real Green od společnosti Zenit Čáslav (recenzi najdete zde: recenze na Real Green). Jsem s těmito prostředky maximálně spokojená. Řada Real Green mne nalákala svou kvalitou na vyzkoušení dalších Zenit novinek.

Společnost Zenit Čáslav a její výrobky znám hodně dlouho – asi hned od začátku, když firma před více než 29 lety vznikla. Pocházím totiž z Východních Čech, takže Čáslav jsme neměli daleko, produkty od Zenitu maminka kupovala a používala hodně často. Jsou totiž cenově dostupné a skvěle fungují. Obliba produktů od této společnosti přešla z maminky i na mne. Na dobré věci si totiž rychle zvyknete. Takové Zenit produkty jsou.

Proto jsem byla ráda, když mi společnost Zenit Čáslav věnovala k vyzkoušení a recenzi další ze svých novinek a tou je parfém na prádlo.

Parfém na prádlo je super vychytávka pro všechny, kteří mají rádi voňavé prádlo.

Na trhu a tím i v našich skříních je čím dál více oblečení, které se s avivážemi prostě nekamarádí. Například výrobci zimních bund nedoporučují používat aviváž kvůli impregnaci, nevhodná je i na funkční oblečení, nebo na softshell a spoustu dalších materiálů.

Přitom právě třeba softshell je velmi oblíbený hlavně u maminek malých dětí pro svou praktičnost.

Parfémy na prádlo nám tak umožní provonět si oblečení i tam, kde aviváž nelze použít – jedná se právě i o jemné prádlo, sportovní, funkční, softshellové a další. Samozřejmě i na běžné prádlo a oblečení, které nosíme.

Tyhle parfémy do pračky a sušičky jsou nejmodernějším způsobem provonění prádla. Neobsahují totiž změkčovadla a nemění vlastnosti vláken oděvů.

Použití je velmi snadné. Pokud parfém použijeme v pračce, nalijeme dávku do přihrádky místo aviváže. Pokud chceme použít parfém až v sušičce – stačí 2 až 3 střiky na hadřík a ten vložit do sušičky. Nedoporučuje se dávat přímo na prádlo, proto opravdu použijte hadřík – ta vůně je pak úžasná a dostane se do prádla v celé sušičce.

V jedné lahvičce je cca 30 dávek (na množství 5-6 kg prádla na jedno praní), vydrží tedy celkem opravdu dlouho.

Já jsem na vyzkoušení dostala všechny tři druhy Parfému na prádlo.

Magnólie a fialka, Orientální květiny a Magnólie a cedr.

Všechny tyto parfémy voní báječně.

Nejvíc se mi líbí asi magnólie a fialka – je to taková svěží vůně čistoty a květin, hned v závěsu za ní je Magnólie a cedr. Tyhle vůně jsou takové svěže květinové, jsou velmi příjemné. Já jsem si tak nějak vybrala jako nejlepší pro můj nos Magnólii a fialku na všechno běžné oblečení – hlavně na šatech je mi příjemná.

Magnólii a cedr používám na závěsy, povlečení a deky – je mi pak velmi příjemné si lehnout do tak nádherně voňavého povlečení, závěsy vám provoní celý pokoj a pod dekou, která voní po magnóliích, se krásně odpočívá.

Parfém orientální květiny mi připadá sladší – kdo má rád sladší vůně, bude si tenhle parfém užívat. Já jsem ho dala dceři, používá ho hlavně na dětské prádlo.

Parfémy na prádlo je fajn používat s gely na praní Laguna.

Magnólie a fialka  se hodí k Laguna univerzálnímu pracímu gelu, Orientální květiny k Laguna gelu na dětské prádlo. Vůně je pak ještě intenzivnější. Je úplně radost otevřít skříň, nebo roztáhnout závěsy. Vždycky ucítíte příjemnou a jemnou vůni čistého prádla.

Pokud tedy máte rádi voňavé prádlo, a chcete mít voňavé i to prádlo, na které nelze použít aviváž, vyzkoušejte určitě parfém na prádlo Laguna.

Volit můžete ze třech variant, jedna voní lépe než druhá.

Jako všechny výrobky od společnosti Zenit, které jsem zatím měla možnost vyzkoušet, i tyto parfémy mne celkem nadchly a už u nich zůstanu. Konečně mi budou krásně vonět i zimní bundy a funkční oblečení. Potvrdilo se mi, že produkty Zenit jsou kvalitní, hodně mi vyhovují a jsou za velmi příznivé ceny.

Pokud si tedy chcete prohlédnout, nebo koupit parfémy na prádlo, klikněte zde: parfém Magnólie a fialka, parfém Magnólie a cedr, parfém Orientální květiny.

 

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: Zeniteshop.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: