Zvládněte jarní úklid snadno a ekologicky s čistícími a pracími prostředky Real Green. Eko kvalita za rozumnou cenu!

12.04.2022 12:50

Jaro mám spojené nejen s krásou kolem sebe rozkvetlou přírodou, ale i s jarním úklidem.

Ono jaro a jarní úklid k sobě tak nějak patří. Je potřeba tmavou a šedivou zimu vyhnat z hlavy i ze svého domu, a pustit si do něj čisté, svěží a jásavé jaro. Ten pocit z krásně uklizeného a vyvoněného bytu mám opravdu moc ráda. Rozhlédnu se kolem sebe, natáhnu vůni a je mi nádherně. Co už tak ráda nemám je vlastní proces uklízení. Než vymetu všechny rohy podle svých představ, než odsunu nábytek, všechno umyju a vysmýčím – je to spousta času, a jistota bolavých rukou a  zad. Když už jsou ale „pavučiny vymeteny“, je to fajn.

Letos se mi uklízí mnohem lépe. Dostala jsem totiž k vyzkoušení od společnosti Zenit Čáslav super prostředky na úklid. Moc za ně děkuju, jsou prima. Proto vám je chci představit.

Společnost Zenit Čáslav znám už hodně dlouho. Jsem původem z Východních Čech, takže Čáslav nebyla daleko, produkty Zenit jsme používali doma často a rádi. Výrobky Zenit jsme mívali doma, protože prostě byly dobré a fungovaly. Určitě je také znáte – např Real, nebo Solvina, Lena, Hit, Alba Efekt a další.

Společnost Zenit nám už víc než 29 let pomáhá udržovat naše domovy krásné a čisté.

 Jsem moc ráda, že my, Češi dokážeme vyrobit tak kvalitní produkty. A taky že společnost Zenit nespoléhá jen na osvědčené výrobky, ale stále vyvíjí nové, ještě kvalitnější a lepší. Jako je například řada Real Green.

Z možnosti otestovat řadu produktů Real Green jsem byla (a jsem) dost nadšená. Všechny produkty řady Real Green jsou ekologické. Všechny složky včetně parfémů jsou biologicky odbouratelné podle metodiky OECD 301D – otestováno akreditovanou laboratoří. Tyhle produkty jsou ideální pro domácnosti s vlastními čističkami vod. Samozřejmě ale nejen pro ně. Zelená řada je skvělá pro každou domácnost, které záleží na ekologii. Já mám ekologické přípravky moc ráda – chci totiž, aby moje děti a vnoučata měly kde spokojeně žít, na nezničené planetě.

K vyzkoušení jsem dostala 10 produktů, které vám krátce představím. Než se rozepíšu, hned na začátku bych chtěla říct, že všechny produkty velmi příjemně a svěže voní. Já nemám ráda těžké a sladké vůně u čistících a pracích prostředků. Řada Real Green má produkty krásně voňavé – lehce a jemně, jako když si stoupnete na louku a zhluboka se nadechnete.

Ještě jednu věc bych chtěla zdůraznit – produkty jsou velmi kvalitní, a přitom za cenu, která vám nezruinuje peněženku. Jsou cenově dostupné a účinné. To v dnešní době určitě ocení každá hospodyňka.

Když jsem přemýšlela, který produkt vám představím jako první, byla moje volba celkem jasná.

Můj nejoblíbenější produkt je Zelené mytí – nádobí, ovoce, mýdlo na ruce.

 Původně jsem chtěla nechat si tenhle přípravek jako třešničku na dortu na závěr, ale nevydržela jsem a musím vám to „vykecat“ hned. Možná si řeknete, co je tak zázračného na prostředku, kterým prostě klasicky umyjete nádobí a ruce. Možná ta jeho multifunkčnost“. Pro mě ale je to možnost mýt ovoce. Asi si teď říkáte, proč mě právě tohle zaujalo nejvíc. Důvod je jednoduchý: Jablka. Miluju jablka, a ten pocit, kdy se do nich zakousnu, a v puse mám šťavnaté sladké jablíčko. Tedy ten pocit jsem milovala dřív. Teď to už nejde. Jablka jsou voskovaná, a představa že kousnu do vosku, mě neláká. Takže jsem slupku – ač nerada - okrajovala. Teď tímto super přípravkem z jablka vosk umyju a můžu zase krásně sníst jablko se slupkou tak, jak mi to chutná.

Prostředek si prohlédněte, nebo kupte po kliknutí zde: Zelené mytí – nádobí, ovoce, mýdlo na ruce

 

Další prostředky z řady Real green, které jsem vyzkoušela jsou:

Real Green Nádobí – je to mycí prostředek šetrný k životnímu prostředí, vhodné i pro domy s vlastní čističkou vod. Prostředek je ekologický. Skvěle odmašťuje a příjemně voní. Na mytí ho stačí málo. Je lépe ho používat tak, že napustíte vodu, do ní dáte trochu přípravku na nádobí a v něm myjete.

Prostředek si prohlédněte nebo kupte zde: Real Green Nádobí.

 

Pokud nemyjete nádobí ve dřezu, ale v myčce – i pro vás se v řadě Real Green najde řešení.

Přípravky do myčky nádobí Tekutá myčka a Tablety do myčky poslouží v každé domácnosti.

Tekutá myčka Real Green je přípravek pro ty, kdo mají raději tekuté přípravky. Já je mám moc ráda, protože se mi prostě nikdy nestane, že by tableta zůstala v košíku s příbory nerozpuštěná. Celá dávka je pěkně vypláchnuta do mycího procesu. Obsah lahve je na 83 mycích dávek – vydrží tedy opravdu dlouho, myje dobře.

Já mám raději tekutý prostředek, dcera upřednostňuje tablety do myčky.

Tablety do myčky Real Green jsou v balení po 40 kusech. Jsou to tablety bezfosfátové, opět vhodné i pro domácí čističky odpadních vod. Jsou to tablety typu vše v jednom. Nemusíte si tedy lámat hlavu s nakupováním solí a leštidel. Tablety myjí dobře, odstraní i zaschlou špínu, a nádobí je krásně lesklé.

Pokud si chcete prohlédnout, nebo koupit prostředky do myčky nádobí, klikněte zde: Real Green Tekutá myčka a Real Green Tablety do myčky.

 

Real Green Tekuté mýdlo. Mýdlo je ve veganské kvalitě, opět je ekologické a krásně voňavé. Žijeme v době, kdy si ruce myjeme víc, než jsme byli zvyklí před kovidem. Proto je důležité mít mýdlo, které nedráždí ruce, a neničí přírodu. Přesně takové je tohle tekuté mýdlo. A ještě hezky voní.

Mýdlo si prohlédněte, nebo kupte zde: Tekuté mýdlo Real Green.

 

Už jsme umyli nádobí, umyli jsme si ruce, je čas vyčistit běžné plochy – kuchyňské skřínky, nebo koupelnu. Tady je fajn použít Real Green plochy.

Tenhle přípravek je na všechny omyvatelné plochy v domácnosti. Jednoduché použití: nastříkat, rozetřít a otřít. Vyčistíte s ním všechny běžné nečistoty jako mastnotu, mýdlové usazeniny, zaschlé kapičky vody a běžnou špínu. Můžete stříknout formou rozprachu, nebo pěny. Opět je biologicky odbouratelný. Pokud budete čistit tímhle čističem, krásně si provoníte domácnost. Dobře se s ním pracuje a příjemně voní.

Prostředek si prohlédněte, nebo kupte po kliknutí zde: Real Green Plochy.

 

Po očištění větších ploch je čas vyčistit záchod. I tady je fajn použít ekologický prostředek.

Real Green Toalety je ekologický.

Čistí kombinací dvou přírodních kyselin – octové a citronové. Má gelovou konzistenci, dobře se nanáší, a krásně voní. Odstraňuje kromě nečistot i zápachy. Na znečištěný záchod doporučuji nechat působit delší dobu. Pak už jen stačí občas dát do mísy gel, nechat půl hodinky, přetřít štětkou a spláchnout. Vaše toaleta bude nablýskaná, a co je hlavní – pořád hygienicky čistá a voňavá. Preventivní použití zabraňuje tvorbě vodního kamene – prostě večer než jdete spát dáte trochu gelu do mísy a ráno jen spláchnete. Při pravidelném používání si ušetříte spoustu práce při čištění toalet, a ušetříte i přírodu, kterou běžné prostředky na čištění záchodů dost ničí.

Prostředek si můžete prohlédnout, nebo koupit zde: Real Green Toalety.

 

Záchod je umytý, poslední, co zbývá vydrhnout je podlaha.

Real Green podlahy je vhodný na všechny typy podlah.

Dlažbu, laminát, dřevo, linoleum, plast i nerez. Odstraní špínu i mastnotu. Lze ho použít v ředěném i neředěném stavu.  Podlahu nejen vyčistí, ale i krásně provoní. Z vytírání se rázem stane krásně voňavá práce. Já používám přípravek při klasickém vytírání mopem, i při vytírání mopem 1-2.3 – kdy dám trochu Realu do nádržky. Když jen potřebuji rychle umýt kousek podlahy, nebo když vnuci něco vylijí - stačí pak nastříkat a setřít – je to hned a podlaha je čistá a krásně to zavoní.

Prostředek si prohlédněte nebo kupte zde: Real Green Podlahy.

 

Když máme uklizeno, zbývá jen vyprat prádlo.

Prádlo pereme často. Díky automatickým pračkám už se s praním nedřeme, a je z něj příjemná práce. Je fajn vybrat kvalitní prací prostředek. Prostředek, který dobře pere, neničí prádlo a je ekologický. Takových ale moc na trhu není. Real Green i tady má řešení. Real Green Univerzální prací gel. (V nabídce je i na barevné, nebo bílé prádlo)

Mám ráda prací gely, protože mi přijde, že neničí prádlo. Dávkování je snadné. Tento univerzální prací gel vypere skvrny i při nízkých teplotách. Protože já mám doma malé vnuky, kteří občas dokáží vyrobit skvrny téměř nevypratelné – na ty hodně odolné přidávám k pracímu gelu odstraňovač skvrn. Mám pak jistotu, že prádlo bude čisté hned po prvním vyprání. Univerzální prací gel je vhodný na všechny typy prádla. V lahvi je 42 pracích dávek. Prát můžete při nízkých teplotách barevné i bílé prádlo. Přípravek krásně voní, a prádlo je po vyprání voňavé a příjemně čisté.

Prací prostředek si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: Real Green Univerzální prací gel.

 

Po praní jsme zvyklí prádlo máchat s aviváží. I na výrobu aviváže v Zenitu mysleli.

Aviváž Real Green je krásně voňavá.

Voní jemně, příjemně. Vůně je opravdu jemná, tak to mám ráda. Je totiž fajn, když vůně aviváže není silnější než parfém, který my ženy rády používáme. Aviváže je v lahvi 40 dávek. Aviváž je ekologická. Má antistatický účinek a je vyvinuta pro snadnější žehlení. Hlavně za ten antistatický účinek jsem moc ráda. Spousta běžných aviváží ho dnes nemá. Já mám ráda pro sebe i vnuky na ven fleece produkty – mikiny, čepice, tepláčky – to vše bez antistatické aviváže přímo jiskří. Takže jsem ráda, že po použití téhle voňavé aviváže je prádlo opravdu zbavené antistatického náboje – hurá, už nejiskřím. Aviváž je jako všechny ostatní produkty také biologicky odbouratelná, a vhodná i pro domácí čističky odpadních vod.

Aviváž si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: Aviváž Real Green.

 

To jsou všechny produkty, které jsem dostala od Zenit Čáslav k vyzkoušení z řady Real Green. Na závěr tedy malé shrnutí.

Všechny produkty, které jsem vám ukázala, jsou opravdu kvalitní, testované a jsou všechny ekologické. Z toho mám velkou radost.

S přípravky se mi velmi dobře pracuje. Skvěle fungují a nádherně voní.

Znáte označení Zlaté české ručičky? Používáme ho, když je někdo zručný, nebo když dokáže vyrobit produkty, které jsou opravdu velmi kvalitní. V Zenitu Čáslav takové Zlaté české ručičky mají.

 Dokáží vyrobit produkty, které jsou šetrné k přírodě, a přitom velmi účinné při čistění, mytí a praní. Jsem moc ráda, že jsem dostala k vyzkoušení produkty, které jsem doposud neznala, a mohu vám je doporučit a představit. Ony totiž stojí za vyzkoušení a pravidelné používání.

 Jsou to výrobky, které fungují a přitom nám nezruinují peněženku, a hlavně –neničí nám planetu.

Pokud si chcete prohlédnout všechny produkty v sortimentu Zenit Čáslav, klikněte zde: Zenit Čáslav – Český výrobce čisticích prostředků.

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: