Nechte si vyrobit loutku na míru s kouzloloutek.cz - skvělý tip na dárek nejen k vánocům, ale i na narozeniny, svatby, pro kolegy..

11.12.2019 12:30

Nedávno jsem vám psala recenzi z testování loutek Spejbla a Hurvínka z eshopu Kouzloloutek.cz ( recenzi najdete po kliknutí zde: Spejbl a Hurvínek loutky). 

 Loutkové divadlo je skvělý relax, a zároveň i pomůcka pro děti – rozvíjí jejich fantazii, loutky jsou doporučovány i logopedy –děti při nich cvičí mluvení a řeč hravou formou. Loutky ale nemusí být nutně jenom pro děti.

Je spousta představení a loutkových divadel, kde hrají i pro dospělé. A ještě je tu jedna úžasná věc, kterou jsem na eshopu kouzloloutek.cz objevila. Jsou to loutky na míru. Ano, čtete dobře. Můžete si nechat vyrobit jakoukoliv loutku, jaká vás napadne. Fantazii se meze nekladou, vše je jen na dohodě s výrobcem loutek. Můžete si nechat vyrobit loutku svých přátel, partnerů, rodičů, kolegů, nebo i filmových a pohádkových postav – princezny, prince, vodníky, zvířátek – podle vašeho přání. Klidně si podle fotky můžete nechat vyrobit svého mazlíčka. Domluvit se lze prakticky na všem.

Liška z Malého prince

 Loutky jsou ručně vyráběné ze dřeva, a jsou ručně malované. Jejich výroba zabere asi 2 – 5 týdnů, pokud se tedy pro takovou originální loutku rozhodnete, počítejte s touto dodací lhůtou. Vyrobit takovou loutku vyžaduje zkušeného řezbáře a výtvarníka, a také ušít loutce šaty na míru není jednoduché. Vyrobit si můžete nechat i maňáska –tzv muppets – to jsou loutky ovládané rukou a dráty. Loutku si můžete nechat vyrobit i bez vodících šňůr, jako pohyblivou postavu, nebo firemního maskota.

Tohle je František, král všech večírků - první přijde a poslední odchází.

Loutka na míru je opravdu velmi originální dárek, který obdarovanému vydrží dělat radost hodně dlouho. Stačí jen kvalitní fotografie zepředu a z profilu, nejlépe i fotku postavy, a domluvit se, jaké vlasy a oblečení má loutka mít.

Motorkář

Plavec

Výroba loutek a maňásků na míru je velmi ojedinělá věc. Myslím, že je opravdu velmi originální darovat takový dárek. Je jen velmi málo řezbářů, kteří vám loutku na míru vyrobí.  Ať už si loutku pořídíte pro sebe, nebo jako dárek pro někoho blízkého, nebo do firmy jako maskota, vždycky získáte originální loutku, která je jedinečná a nikdo jiný takovou mít nebude. Každá loutka je originál, vytvořený uměleckým řezbářem přesně podle vašich pokynů a požadavků. Osobnější dárek určitě nenajdete. A nemusí jít nutně jen o vánoce. Loutky na míru jsou skvělý tip třeba pro kolegu, který slaví nějaké jubileum, pokud někdo má svůj idol zpěváka nebo herce – může dostat originální dárek loutky s jeho podobou, je to prima tip i na svatební dar pro ženicha a nevěstu.

Pokud se o výrobě loutek na míru chcete dozvědět více, stačí kliknout zde a dozvíte se vše, co potřebujete vědět.: loutky na míru na kouzloloutek.cz 

Všechny loutky si prohlédněte po kliknutí zde: kouzloloutek.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: