Zpříjemněte si den sv.Valentýna skvělými delikatesami ze Španělska - vždyť láska přece prochází žaludkem.

07.02.2020 12:54

Nezadržitelně se blíží den sv. Valentýna a s ním oslavy lásky a zamilovaných. A tak se na nás ze všech stran hrnou tipy, jak a kde můžeme tenhle svátek oslavit. Tak nějak je nám předkládáno, že lásku lze oslavit pouze ohromnými věcnými dary, nejlépe co nejvíc blyštivými. Ale ono to tak není. Lásku a zamilovanost přece můžeme oslavit klidně i doma, ve dvou. A ohromné dary nejsou třeba. Jde hlavně o atmosféru. Všichni přece víme,že jak praví staré přísloví: Láska prochází žaludkem. Stačí společný večer ve dvou ozvláštnit nějakou dobrotou, kterou si běžně nedopřáváme.

Co takhle si třeba připomenout léto a dobu dovolených vynikajícími delikatesami ze Španělska. S každým soustem se přenesete do sluncem rozpáleného Španělska.

Španělské dobroty samozřejmě udělají radost při každé oslavě, a nebo výročí. Den sv. valentýna se ale ke žhavému Španělsku přímo nabízí.

Já jsem ochutnala a vyzkoušela vynikající Sangrii, chipsy s himálajskou solí a pomeranče v čokoládě.

Sangria Mar  & Sol  je vyrobena z vynikajícího červeného vína, přírodních výtažků citrusových plodů a tropického ovoce. Je trochu sladší, a je vynikající hodně vychlazená nebo s ledem. Pokud máte rádi sladší drinky a vína, bude vám určitě chutnat.

Pokud si chcete Sangrii objednat, klikněte zde: Sangria Mar a Sol

 

Pokud máte rádi k vínu něco slaného, doporučím chipsy s himálajskou solí San Nicasio – chutnají opravdu intenzivně, takže ruka vám skoro sama hned sahá do misky pro další kousek. Jsou to chipsy smažené na extra panenském olivovém oleji, solené růžovou himálajskou solí, podle tradičního rodinného receptu San Nicasio. Já osobně moc chipsy nejím, ale u těchto dělám výjimku – jsou lahodné a k vínu jsou chutné.

Pokud chcete chipsy ochutnat, klikněte zde: Chipsy s himálajskou solí San Nicasio

 

Pokud jsem jako já milovníci sladkostí, pak určitě ochutnejte pomeranče v čokoládě Leticias San Andres.

Jsou jedinečné. Musím říct, že pomeranče v čokoládě jsem jedla poprvé. Ta chuť mne lákala, protože pomeranče mám ráda, nikdy mne ale nenapadlo, jak lahodná je jejich kombinace s čokoládou. Jsou přímo hříšně dobré. Ve chvíli, kdy si do pusy položíte první kousek a rozkousnete ho, se vám až slastně přivřou oči, a na jazyku se rozlije harmonie pomerančovo čokoládové chuti. Jsou tak skvělé, že u jednoho kousku prostě nezůstanete.

 Pokud tedy jako já ujíždíte na sladkém, určitě ochutnejte, budete velmi mile překvapeni.

Pokud si chcete koupit pomeranče v čokoládě, klikněte zde: pomeranče v čokoládě Leticias San Andres

 

Chcete -li, aby vaše chuťové buňky poznaly jiné chutě, než ty, které znáte, určitě si otevřete stránky sabores.cz  a vybírejte. Ať už pro sebe, nebo jako dárek pro někoho vám blízkého, chuťový úspěch určitě bude zaručený. Kromě velkého výběru delikates se zde dočtete i vše, co vás zajímá o nabízených produktech - informace o vínech, o šunkách - o všech produktech,které si zde můžete vybrat a koupit.

Vyberete si z nejlepších španělských delikates, oceňovaných odborníky i gurmány.

Nejlepší a nejoblíbenější dárky jsou vždycky ty jedlé. A tyhle jsou nejen jedlé, ale i kvalitní a opravdu chutné. Ať už si vyberete vynikající pravou španělskou šunku, olivy, sladkosti, a nebo z vyhlášených španělských vín, budete mile překvapeni. Alespoň mne tyhle španělské chutě nadchly, a oslavy Valentýna se u nás ponesou v duchu španělských dobrot. Nemusíte za dárky utrácet horentní sumy, zkuste doma připravit žhavý španělský večer. Určitě budete mít úspěch.

Pokud si chcete vybrat vynikající dobroty ze španělska, celý sortiment najdete po kliknutí zde: edelikatesy.cz

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: