Zpívající náklaďák od výrobce VTECH.cz - hračka, která nadchne všechny malé kluky.

15.02.2022 13:50

Zpívající náklaďák

Protože měl vnouček nedávno svátek, hledala jsem pro něj nějaký fajn dárek. Upřímně – moc nápadů jsem neměla, protože je brzy po vánocích, a většina nápadů byla už vyčerpána.

Naštěstí mám v záloze super tip – když vůbec nevím, co vnoučatům dát, aby měly radost, jdu na stránky VTECH.cz. Tady si vždycky vyberu prima hračku, a co je důležité - vím, že budu mít úspěch.

Hračky VTECH jsou krásně barevné, a všechny umí něco zajímavého – mluví, zpívají, mají pohyblivé části. To se dětem líbí – když hračky vydávají nějaký zvuk, jsou děti spokojené. Naprosto chápu, že vás teď napadne, že zvukové hračky se sice líbí dětem, ale už ne tak rodičovským uším. Nebojte se – hračky VTECH jsou skvěle vymyšlené a mají vypínač – buď na regulaci zvuku, nebo na jeho úplné vypnutí.

A tím se dostávám k tomu, proč jsem z těchto hraček nadšená já, jako dospělý. Jsou to totiž hračky chytré a kvalitní – interaktiví (a dají se vypnout).

Mám už doma hodně hraček VTECH, ale ještě se mi nestalo, že by se nějaká rozbila. Přestože vnuk je ještě hodně malý, a hračky mu občas padají z ruky, tak díky kvalitnímu materiálu drží hračky krásně pohromadě - ani jednou se neodštípl ani kousek plastu. Plast hraček je kvalitní, pevný, a splňuje všechny důležité mezinárodní bezpečnostní atesty. VTECH hračky se řadí mezi hračky naprosto bezpečné.

Moje volba byla tentokrát jasná – vybrala jsem auto Zpívající náklaďák.

Vnouček totiž miluje auta. Všechna auta bez rozdílu – slůvko „kami“, jako kamion snad uměl vyslovit dřív, než bába.  Láska k autům je u něj veliká, proto jsem věděla, že se touto hračkou trefím do jeho vkusu.

Měla jsem pravdu. Zpívající náklaďák byl přijat s velikým úspěchem, a je momentálně nejoblíbenější hračkou.

Kromě toho, že náklaďák mluví a zpívá, patří k němu jako příslušenství tři malé lehoučké kuličky z pevného plastu – oranžová, zelená a modrá (kameny – náklad).

Kuličku děti vloží na střechu kabiny, zmáčknou ji a auto „kámen“ vystřelí jako náklad na korbu.

Protože děti mají na rozdíl od nás dospělých opakovací činnosti rády, tahle hra bavila a baví vnuka vždycky hodně dlouho. Takže jsem s ním jen seděla a pozorovala, jakou má radost – stačilo pár pohybů – polož-zmačkni – nalož. A tak pořád dokola.

Po čase zjistil, že může naložit i další hračky, takže jsme nakládali a za provázek na přední straně auta vnouček tahal náklad a převážel za sebou. Tady jsme tedy museli provázek trochu nastavit, protože na tahání za sebou byl krátký, ale to nám vůbec nevadilo – nastavili jsme si na délku, jaká nám vyhovuje.

Vyložit převážený náklad je snadné. Buď děti samy vyklopí ručičkou korbu, nebo pomocí modré páčky korbu auta zvedají. To je radosti, když auto „vykládá samo“.

Tím jsem popsala mechanické části auta, a dostala jsem se k tomu, co na autíčku děti baví nejvíc, a to jsou zvuky.

Auto umí říkadla, písničky, a barvy.

Po zapnutí auta se ozve: Já jsem silný náklaďák,
Naložím si kameny, odvezu je velmi rád.

Dej kameny do otvoru na střeše: Brmmmm. Brmmm.

Po zmáčknutí žlutého okénka s pejskem se ozve:zatroubení, a písnička.

Je tolik věcí,
co já umím uvézt,
tak náklad mi nalož a jedeme!

Po zmáčknutí zeleného tlačítka s pilou se ozve:“Pila“, uslyšíte se zvuk startování a troubení, nebo výzva: „Dej kameny do otvoru na střeše“. Po dalším zmáčknutí se děti dozví, že barva tlačítka je zelená.

Po zmáčknutí modrého tlačítka se ozve: „Kladivo“ a zvuk poklepání kladivem. Pak opět výzva k naložení kamenů a troubení. Po opětovném zmáčknutí se děti dozví, že barva tlačítka, které mačkají je modrá.

Na přední části auta – za čelním sklem jsou na obrázku pejsek a kočička.

Hračka Zpívající náklaďák je moc hezká hračka z lehkého, a přitom kvalitního plastu.

Umí hezké písničky a s dětmi procvičuje motorické dovednosti, jemnou motoriku.

Vložení míčku (kamene) do otvoru, pak zmáčknout a tím naložit náklaďák.

 Pro nás dospělé snadná věc, děti se ale musí na vložení míčků soustředit, je to pro ně nové, a procvičí si tím spoustu dovedností.

Míčky jsou opravdu lehoučké, nemusíte se tedy bát, že by s nimi děti doma něco rozbily (váha je asi jako u pingpongového míčku).

Pokud nechcete, aby autíčko hrálo, můžete zvuk vypnout pomocí vypínače.

Autíčko mohou děti za sebou tahat na provázku.

Zpívající náklaďák je prima tip na dárek pro všechny malé kluky.

 Krásně barevná hračka, která udělá velkou radost a malé kluky potěší. Vnuk by s s autíčkem nejradši i spal, jak se mu líbí.

Pokud si chcete prohlédnout video, jak náklaďák funguje, klikněte zde: video Zpívající náklaďák.

 

Součástí balení jsou 2 baterie AAA (mikrotužkové)

Rozměr výrobku: 26x17x12 cm
Váha: 1,05 kg včetně obalu

Pokud si chcete prohlédnout hračku na stránkách výrobce, klikněte zde: Zpívající náklaďák.

Celý sortiment eshopu najdete po kliknutí zde: Vtech.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: