Znáte nakupování s cashbackem? Na Tipli.cz můžete za běžné nakupování vánočních dárků ušetřit stovky až tisíce korun.

19.09.2018 14:10

Blíží se vánoce a s nimi čas nakupování. Snažíme se pro své milované vymyslet ten nejlepší dárek pro radost, a občas pak po vánocích s hrůzou sledujeme, kolik peněz jsme utratili.

Ale jde to i jinak.  Můžeme nakoupit dárky a za nákup dostat zaplaceno.. Pro ty, kteří tenhle bezva způsob nakupování neznají – je to v podstatě provize za nákup v obchodě – nakoupíte jak jste zvyklí, jen vám obchod za nákup zaplatí předem dané procento z nákupu jako provizi..

A takovou skvělou službu vám nabídne Tipli.cz. Tipli.cz je cashback portál – většina obchodů a obchodníků je ochotna zaplatit za přivedení zákazníků. Díky cashbacku získáte zpět část peněz, které utratíte za svůj nákup na internetu. Cashback jednoduše znamená, že jste odměněni za vaše nákupy na Tipli.cz.

V nabídce Tipli.cz je více než 450 obchodů a denně přibývají další. Chcete-li nakoupit, stačí na stránce Tipli vyhledat váš oblíbený obchod a prokliknout do obchodu pomocí oranžového tlačítka. Další postup je zcela stejný jako při běžném nákupu - vyberte a objednáte si zboží.

Pokud svůj oblíbený obchod na Tipli.cz nenajdete, stačí Tipli.cz kontaktovat,a oni se pokusí s obchodem navázat spolupráci.

Obchody jsou velmi přehledně uspořádány do kategorií, takže snadno najdete ten svůj, ve kterém chcete nakupovat, nebo si vyberete z nabídky – u každého obchodu je napsané procento, které vám bude z celkové částky nákupu vráceno na váš účet.

Kategorie obchodů: Móda, dovolená, Elektro a PC, domácnost a zahrada, jídlo, krása a zdraví, služby, hobby a zábava, maminky a děti, zahraniční a ostatní.

Pro mne je tenhle způsob nakupování novinkou, a protože jsem zvědavá, vyzkoušela jsem ho pro vás.

Zaregistrovala jsem se na stránkách Tipli.cz – nemusíte se bát žádných složitých registrací – stačí jméno a příjmení, email a číslo účtu, na který budete chtít posílat zpět své peníze získané cashbackem.

Registrace je snadná, v momentě jsem mohla začít vybírat z nabídky obchodů.

Vybrala jsem si obchod www.novakabelka.cz – kabelek a podobných módních doplňků nemá žádná žena nikdy dost, ani já nejsem výjimkou. Na první pohled mne zaujala krásná kožená peněženka Nero. Je tak akorát do ruky - šířka 14,5 cm výška 8,5 cm. Barva je černá. Přihrádka na mince je na praktický kovový uzávěr (– já nemám ráda na peněžence zipy, protože se často porouchají nebo si o ně zatrhnu nehet). Přihrádka na bankovky je dostatečně velká. Většina z nás je zvyklá nosit v peněžence kreditní karty – do peněženky Nero se vejde 9 kreditních nebo věrnostních karet.

Peněženka je velmi kvalitně zpracovaná, je tak akorát do ruky – černá lesklá kůže velmi dobře vypadá. Původně jsem plánovala peněženku darovat mamince jako dárek, ale je tak krásná, že si ji nechám. A protože peněženka by měla vždycky barevně ladit s kabelkou, ráda se do obchodu novakabelka.cz vrátím, a vyberu si ještě nějakou pěknou kabelku. S nakupováním v obchodě jsem byla velmi spokojená – zboží je zde přehledně uspořádáno a eshop vám zboží velmi rychle doručí. Já jsem si objednala odpoledne, a druhý den jsem měla peněženku doma ( tam už pak záleží na rychlosti dopravce, eshop ale objednávku vyřídil opravdu bleskurychle).

 

Celý sortiment eshopu si prohlédnete zde: www.novakabelka.cz

Peněženku mám tedy doma, a teď jsem byla zvědavá, jak bude probíhat odměna na Tipli.cz.

Podle pravidel Tipli.cz jsou odměny připsány po potvrzení obchodu eshopem. (Vše se dočtete v sekci často kladené otázky – je to tam popsáno opravdu srozumitelně.) Mě byla odměna potvrzena rychle a připsána hned druhý den. Opravdu mne překvapilo, jak je to vlastně jednoduché. Navíc vám díky Tipli.cz neuteče už žádná sleva – emailem jste upozorňováni na nejlepší akce a slevy v obchodech. Pokud nemáte rádi tyto informační emaily, můžete si je samozřejmě vypnout, já si ale teď před vánoci ráda nechám slevové nabídky zasílat.

Měla jsem trochu obavy, že se mi nebude chtít hledat každý obchod v nabídce, když budu chtít něco nakupovat- i tady ale Tipli.cz mysleli na všechno – velmi jednoduše jsem si nastavila do prohlížeče chrome doplněk, který mne upozorní, že obchod, ve kterém chci nakupovat je v nabídce tipli.cz, stačí kliknout na oranžové okénko v upozornění a tipli vás přesměruje do daného eshopu, kde nakupujete, jak jste zvyklí. Jen s tím rozdílem, že za tenhle nákup dostanete odměnu. A protože na vánoce nakupujeme všichni víc, než obvykle, určitě vás překvapí, kolik peněz se vám za váš nákup vrátí zpátky. Já jsem zatím velmi spokojená. A protože jsem hodně zvědavá, ještě se k nakupování s cashbackem na tipli.cz za nějaký čas vrátím, a sdělím vám zkušenosti po delším používání, až si tenhle způsob nakupování více „osahám“. Takže neváhejte – za vyzkoušení to rozhodně stojí, a proč si nechat utíkat mezi prsty peníze, za které si můžete koupit třeba novou kabelku – vždyť nakupováním si na Tipli.cz vlastně šetříte.

Zaregistruj se zdarma a usetři více s Tipli. 

zde si prohlédněte krátké video, jak Tipli.cz funguje: video ukázka Tipli.cz

Nové akční letáky Tipli si prohlédněte zde: akční letáky Tipli

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: