Zdravotní zimní boty Santé - boty, které prospějí nohám a nikdy vám v nich nebude zima.

08.11.2021 14:15

 

Mám moc ráda podzim. Moc ráda se procházím podzimní krajinou a doslova se kochám nádherou, kterou kolem sebe vidím. Ty nádherné podzimní barvy listí jsou občas až dechberoucí. Zelená krajina najednou září spoustou barev od červené, přes oranžovou až po žlutou. Ten pohled mám moc ráda a dlouhé procházky podzimní krajinou jsou opravdu velmi příjemné. Tedy jsou příjemné, pokud vám není zima. To je jedna z nevýhod podzimního a zimního procházení se venku. Krajina je nádherná, ale když se necítíte pohodlně, vůbec si to neužijete.

Abych si procházky užila na maximum, pořídila jsem si letos kvalitní boty, ve kterých mi nebude zima nejen na podzim, ale ani v zimě.

Vybrala jsem si boty, které jsou teplé a ještě dělají mým nohám dobře.

Vybrala jsem si boty z Ateliéru zdravého obouvání Santé.

Jsem velmi ráda, že už jsou konečně na trhu k dostání boty, které jsou kvalitní, neničí nohu, jsou teplé a ještě i nezruinují peněženku. Všechny tyto aspekty jsou pro mne při výběru bot důležité.

Bota se mi musí líbit, musí být pohodlná (nemládneme, a naše nohy a záda ve špatné obuvi velmi rychle dají najevo, že se jim něco nelíbí), bota musí být i teplá, a musí být pro mne cenově dostupná.

S botami Santé mám velmi dobrou zkušenost. Jsou to přesně takové boty, jaké jsem před chvílí popsala – krásné, pohodlné, teplé a cenově dostupné. Boty Santé už nosím dlouho, zatím jsem ale měla jen polobotky a letní boty. Poprvé jsem si pořídila v Ateliéru zdravého obouvání boty zimní.

Že jsem si takové boty měla pořídit už dávno, mi došlo hned po prvním obutí kozaček, které jsem si vybrala.

Jsou to krásné semišové kozačky hnědé barvy s měkkou odpruženou protiskluzovou podrážkou.

Abych je otestovala a vyzkoušela, nosím je intenzivně už 3 týden. Začala jsem je nosit ještě dřív, než začaly přízemní mrazíky a nosím je každý den do města i na procházky. Nosím je tak, abych boty co nejvíc vyzkoušela a otestovala nošením. Musím říct, že jsem s nimi zatím velmi spokojená.

Nadšení, které jsem měla po prvním obutí, mi vydrželo.

Zatím jsem vždycky měla kozačky, které měly většinou kožíšek jen kolem lýtka, a musela jsem nosit teplou ponožku, aby mi v botách nebylo zima.

V krásných kozačkách Almond žádné ponožky nepotřebuji. Uvnitř celé boty je kožíšek. A když říkám celé, myslím tím opravdu celé. Takže už žádné shrnující se teplé ponožky, jen teplo a pohodlíčko. Protože bota je celá kožíškem vystlaná, je krásně teplá.

Podrážka u bot je poměrně vysoká a má výrazný vzorek.

To je velmi praktické – v botách se neuvěřitelně lehce došlapuje. To dělá dobře hlavně mým patám a zádům. Já totiž došlapuji na paty (prostě dupu) a pak mne po delším chození bolí nohy a záda. Podrážky tím, že jsou měkké, tlumí otřesy a paty mám v pohodě a i záda mne bolí mnohem méně. Po delších procházkách je to velmi znát. Už nemusím po příchodu domů sedět s nohama nahoře a mazat bolavá záda. Jsem v pohodě.

Vyšší podrážka- jak jsem se přesvědčila – je praktická i ve vlhkém listí. Nechodíte přímo ve vlhkém a semiš boty se nenamočí.

Vzor podrážky je uzpůsoben tak, aby v zimě na sněhu neklouzal. To jsem zatím nevyzkoušela, protože sníh u nás zatím nebyl. Ale až napadne, určitě vám dám vědět.

Boty se dobře obouvají. Zapínání je na zip na vnitřní straně nohy. Zip, který je na vnější straně boty je pouze dekorativní ozdoba.

Takže stačí vklouznout nohou do boty, zapnout zip a vyrazit na procházku barevnou krajinou.

Pokud jste se tedy domnívali, že zimní boty nejsou k nohám přívětivé, pohodlné a zároveň hezké, musím vás ubezpečit, že už na trhu takové boty jsou. Boty, které vám nezničí nohy, a ve kterých vám bude opravdu teplo.

Vybrat si je můžete ze sortimentu Santé v Ateliérech zdravého obouvání, nebo na eshopu Santé –zdravé obouvání.

Já jsem si vybrala boty VF/W592 Almond – hnědé semišové boty na zip, které jsou uvnitř vyplněné kožíškem (po celém vnitřku boty). Boty se mi líbí vzhledem, nosí se pohodlně a jsou neuvěřitelně teplé.

Pokud si boty chcete prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: boty VF/W592 Almond

Celý sortiment eshopu si prohlédněte po kliknutí zde: Santé – zdravé obouvání.

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: