zázračná pleťová maska - Pleťová maska RIXOR 24 Gold Nano Crystal Facial Mask

03.04.2017 12:51

 

Pleťová maska RIXOR 24 Gold Nano Crystal Facial Mask

Pod tímhle dlouhým názvem se skrývá korejská pleťová maska s částečkami zlata a je to opravdu takový zlatý poklad pro vaši pleť. Já jsem byla hodně zvědavá, jak tahle zázračná maska funguje, obecně k novým věcem přistupuji opatrně a lehce nedůvěřivě. Mám citlivou pleť, takže nemůžu používat všechny přípravky bez podráždění.  A protože mám jako většina z nás ráda relax a hlavně trochu bojuji s hydratací pleti a rozšířenými póry, tenhle zázrak v kosmetice jsem se rozhodla vyzkoušet. A udělala jsem dobře. Maska je snadná na použití, přikládá se na 30 minut, takže jsem si zapálila svíčku, pustila si relaxační hudbu, aplikovala jsem si masku a užívala jsem si odpočinek. Čekala jsem , jestli mě maska nezačne svědit, nebo lehce pálit ,ale přestože v návodu je upozornění, že může lehce štípat, já jsem tenhle problém neměla. Musíte si při aplikaci dávat velký pozor, aby maska nepřišla do kontaktu s očima, jiné omezení při aplikaci není. A po 30 minutách masku sundáte, neomýváte, jen zbytky lehce vmasírujete do tváře. Takže žádný problém se sundáváním masky, žádné odmývání a podobné věci. Maska se plně vstřebá. A musím uznat, že jsem měla velmi příjemné pocity. Kůže na obličeji mě přestala pnout, , je jemná a vláčná, prostě je mi fajn.

Při aplikaci masky je třeba dbát některých doporučení:

1/ masku použijte hned po otevření obalu. Pokud necháte otevřený obal a masku nepoužijete,tak vyschne a nepůjde použít

2/ maska je jednorázová, používá se 20-30 minut, déle není třeba ji na obličeji mít,, nenechává se tedy na obličeji déle a nikdy ne třeba přes noc.

3/ samozřejmě pokud vám bude použití masky nepříjemné, bude vás štípat, pálit, nebo se objeví vyrážka nebo otok, masku neprodleně z obličeje sundejte – nejsme všichni stejní,a kdo má citlivější pleť, nemusí samozřejmě snášet některé složky masky

4/ neaplikujte si masku těsně po opalování

5/ pokud máte nějaké problémy s pokožkou jako hluboké akné, maska není pro vás doporučována

6/ pokud máte v obličeji nějaké poranění, masku na tyto místa neaplikujte

7/ vyvarujte se kontaktu masky s očima – v opačném případě ihned opatrně ale důkladně vypláchněte oči vodou

8/ maska je jednorázová, nepoužívejte ji opakovaně

Doba trvanlivosti masky je 24 měsíců od data výroby vyznačeného na obale

Složky pleťové masky RIXOR 24K Gold Nano Crystal Facial Mask jsou přírodní.
Složení: Voda, Chitosan, Glycerin, Arbutin, výtažek z Chondrus Crispus (mořská řasa puchratka kadeřavá), Ascorbic Acid, Tocopherol, Zlato, TocopherylAcetate, CeratoniaSiliquaGum, Quaternium-15(Dowicil200), kyselina hyaluronová, LavandulaAngustifolia(Lavender) Oil

A to je vše, co je třeba o pleťové masce vědět. Teď už je jen na vás užít si skvělou relaxaci a pocit z příjemné pleti na obličeji. Tahle maska je takový malý zázrak , který vaši pleť hydratuje, zjemní a budete se cítit jako princezna .

Masku na testování pro Vás mi laskavě poslali z ELLEMARE COSMETICS a já jim tímto děkuji.

 

facebooková stránka klikněte zde:  ELLEMARE COSMETICS

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: