Vyzkoušeli jsme pro Vás doručování květin na Florea.cz

22.01.2017 12:57

Florea.cz

Protože se blíží Valentýn, přemýšlela jsem, jakou inspiraci bych vám na svých stránkách nabídla na Valentýnský dárek.  A pak jsem na internetu našla úžasnou službu - doručování květin. Na Valentýna je květina nejhezčí dárek pro každou ženu. Květinou přece vyjádříme city i beze slov.

Samozřejmě, že poslat květinu lze kdykoliv – pro radost, k narozeninám, k svátku, výročí, nebo prostě z lásky.

Já jsem pro Vás tuhle službu vyzkoušela na stránkách www.florea.cz.

A jsem nadšená. Zatímco v běžném květinářství jste limitováni výběrem květin z momentální nabídky, často stojíte frontu a čekáte na navázání květů do kytice, tohle na stránkách Florea nepoznáte. V klidu si doma vyberete květinu, jakou chcete- v nabídce je jich opravdu velké množství, nebo si necháte uvázat takovou květinu, jakou chcete.

Pokud si nejste čímkoliv jisti, použijte na stránkách Florea chat nebo zavolejte na telefonní číslo 723 35 00 00 (od 8hodin do 22hodin). Vyzkoušela jsem okénko chatu a velmi příjemná paní mi odpověděla prakticky okamžitě. Postup objednávky není vůbec složitý, na stránkách je přímo návod, jak při nákupu postupovat.

Společně jsme vybrali květinu- mě velmi zaujaly květiny v krabičce – jsou nádherně uvázané a nemusíte shánět vázu, krabička Vám ji nahradí. Ke květině můžete nechat napsat jakýkoliv vzkaz nebo vyznání. Květiny jsem objednávala ve středu večer a nebyl žádný problém nechat je doručit hned následující den. Domluvila jsem tedy doručení na čtvrtek. Květiny jsem nechala doručit do malého městečka na Vysočině – a ani to nebyl vůbec žádný problém. Po objednání služby doručení květin Vám přijde potvrzovací sms, další sms dostanete s upřesněním času doručení a kontaktu na kurýra, který květiny bude doručovat. Pokud v danou dobu nebudete na adrese doma, kurýr vám květiny doručí kamkoliv, stačí se jen domluvit.

Doručení proběhlo v naprostém pořádku v přesně určeném čase, kurýr (velmi milý) květiny předal.

Takže ve shrnutí – doručování květin na stránkách Florea.cz je opravdu na velmi profesionální úrovni, ochotně vám poradí a pomůžou s čímkoliv- v podstatě nic není problém, výběr květin na stránkách je opravdu úžasný- vybere si každý – klasické řezané květiny, nebo novinku, kterou jsem zvolila já-květiny v krabičce, ke kterým dostanete i roztok na zalévání, aby vám květiny co nejdéle v krabičce vydržely ( pokud se o květinách v krabičce chcete dozvědět více, stačí kliknout zde: květiny v krabičce ). Pokud chcete překvapit svého partnera, partnerku, nebo třeba maminku, mohu vám doručování květin na www.florea.cz opravdu jen doporučit, já sama už nebudu kupovat květiny v klasickém květinářství, vyberu si kytici v klidu doma, z velmi dobré nabídky květin a nechám si je doručit. Platební metody můžete zvolit, jaké vám vyhovují – pokud chcete platit převodem na účet, berte do úvahy, že je třeba objednat s předstihem, květiny budou doručovány až po připsání platby-takže je lépe zvolit platbu kartou, kde je platba připsána hned.

Pokud tedy chcete na Valentýna, narozeniny nebo nějaké jiné výročí, či oslavu darovat květiny, zvolte službu doručování květin na Florea.cz. Já jsem ji vyzkoušela a jsem velmi spokojená.

Kytice mix 002 (výprodej z focení)

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: