Vynikající a nádherně zdobené perníčky - prima tip na dárek nejen pro koledníky.

17.04.2022 11:12

Velikonoce. Tenhle svátek jara si užíváme asi všichni – dospělí i děti. My, dospělí se snažíme udělat dětem větší  radost z Velikonoc i tím, že jim koledu a koledování zpříjemníme nějakým překvapením. Já jsem zvolila jako překvapení perníčky.

Já sama bych perníčky asi zvládla upéct ( i když můj poslední pokus byly takové tvrdé kamínky), s čím mám ale problém je zdobení. Neumím to. I když se snažím sebevíc, a postupuji přesně podle všech  možných návodů, vypadá to vždycky děsivě. 

Proto jsem měla ohromnou radost, když jsem na facebooku objevila stránku plnou nádherně nazdobených perníčků stránku Sladké malování.
 

Perníčky jsou roztomilé a krásné. Vybrala jsem proto pro mladšího vnuka králíčka v „mrkvičkovém“ autíčku (a pár mrkviček k tomu), pro staršího vnuka perníkovou kraslici.

Oba perníčky se mi moc líbily na obrázku. Když mi ale přišly domů, byla jsem nejen překvapená, ale přímo nadšená. Ve skutečnosti jsou ještě hezčí, než na obrázku.

Přiznám se, že mi to nedalo, a musela jsem ochutnat – ještě že mrkviček je v balení několik.

 Nejdřív se ze sáčku po otevření začala linout nádherná perníková vůně.  To se mi začaly hned sbíhat sliny.

 Pak jsem kousla do perníkové mrkvičky, a v puse jsem rázem měla vynikající sladkou medovo perníkovou chuť. Přiznám se – neovládla jsem se a snědla jsem mrkvičky dvě. Pak jsem sáček rychle zavázala a odnesla pryč z dohledu, abych perníky nesnědla všechny.

Jsou opravdu lahodné, krásně měkké a vláčné.

Pro představu vám sem dávám ještě pár fotek nádherně malovaných perníčků z facebookové stránky Sladké malování.

Pokud chcete udělat radost sobě, nebo někomu, koho máte rádi,  originálním, nádherně zdobeným perníčkem, určitě si nějaký objednejte. Je to super tip na dárek třeba pro maminku, babičku, kamarádku, kolegyni, nebo děti a vnoučata.

Radost bude mít každý.

A ještě jedna věc je fajn – všechny zdobené perníčky jsou bezlaktózové. To je důležité pro všechny s laktózovou intolerancí . Tyhle perníčky mohou klidně mlsat.

Já jsem úplně unešená z nádherných dekorací na perníčcích namalovaných. Každý perníček je takové malé umělecké dílo. A ještě strááášně dobré.

 Nezapomínejte i na to, že pokud chcete perníčky objednat, je většinou potřeba objednávat s předstihem. Přeci jen je to ruční práce, takže výroba každého perníčku zabere nějaký čas.

Já určitě objednám nějaký pěkný ke Dni dětí, a budu perníčky dávat i jako dárek třeba pro kamarádky a kolegyně. Je to velmi originální, krásný a přitom jedlý dárek.

Pokud si chcete stránku s nabídkou perníčků prohlédnout, klikněte zde: facebooková stránka Sladké malování.

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: