Vůně, které vám zpříjemní každý den.

16.09.2019 14:57

Vůně nás provázejí celým životem. Od prvního nadechnutí kolem sebe cítíme spoustu vůní. Některé jsou příjemné, jiné méně a některým se radši vyhýbáme. Já bych se dnes ráda věnovala těm příjemným.

 Protože jsem zažila dobu, kdy jedinou vůní, která se dala koupit, byly Živé květy – tedy lahvička s parfémem, ve kterém byl stonek květiny z umělé hmoty zalitý parfémem ostré květinové vůně jako konvalinky, růže a fialky (fialky jediné se daly tak trochu použít) – jsem ráda, že dnes je parfémů a toaletních vod na trhu dostatek. Už tedy nemusíme používat parfém, jehož jediná kapka s trochou nadsázky dokázala vypálit díru do asfaltu. Když někde prošla žena navoněná Živými květy, poznali jste to ještě po hodně dlouhé době. Od té doby nesnáším silné vůně a převoněné lidi.

Co ale mám ráda, jsou jemné vůně, které mohu měnit podle nálady. Jiný parfém používám v létě, jiný v zimě, a jiný když mám radost, jiný když jsem smutná, jiný na ples a jiný do práce – vůně je dnes už  opravdu možné si vybírat, jak chceme, a většina žen má doma víc, než jednu lahvičku s parfémem.

Pokud namítnete, že mít doma víc parfémů a toaletních vod, je celkem nákladné, hned vám odpovím, že to tak nemusí být.

Vyzkoušela jsem totiž parfémy Yodeyma z eshopu swee.cz. K dispozici jsem měla 3 testery,a 3 vzorky vůní Yodeyma Paris. A tak jsem chodila, týden jsem očichávala papírky, zápěstí, abych vám mohla tyhle vůně doporučit.

Dcerám se nejvíc líbila Yodeyma Paris Celebrity Woman –je to vůně inspirovaná oblíbenou Lancome La Vie est Belle. Je to vůně sladká, ovocně květinová.

Okouzlí vás esencí černého rybízu a sladké hrušky díky čemu je YODEYMA Celebrity Woman tak výjimečnou. Základem celé vonné kompozice je vzácný kosatec, jímž dále prostupují tóny jasmínu a květů pomerančovníku. Základ vůně je tvořen z jedinečných tonka fazolí, pralinek, exotického pačuli a vše podtrhne tón vanilky.

Pro mne je tahle vůně sladká až příliš, mé dcery ji ale používají moc rády, a moc se jim líbí.

Vůni si prohlédněte po kliknutí zde: Yodeyma Paris Celebrity Woman

 

Další vůně je Yodema Paris Iris – tahle vůně je vhodná pro všechny ženy, které mají rády orientální, dřevité vůně. Je to výrazná květinová vůně – voní hlavně jasmínem.

Okouzlí vás třemi vonnými složkami, jejichž kombinace dodává vůni jedinečný nádech. Úvodním tónem YODEYMA Iris je opravdu výrazný jasmín, který se snoubí s hřejivým kašmírovým dřevem. V základu vůně se ukrývá výjimečná vůně ambry, díky které  nezůstanete bez povšimnutí.

Vůni si prohlédněte po kliknutí zde: Yodeyma Paris Iris

 

Mě se nejvíc líbil vzorek Yodeyma paris Joy – je to jemná, květinová vůně, inspirovaná parfémem Gucci Bloom. Tahle vůně mi sedla nejvíc, tu jsem si užívala nejvíc. Je vhodná pro každou příležitost, je to taková letní, květinová vůně.

Vůni si prohlédněte zde: Yodeyma Parys Joy (Yode)

 

Pro pány mají na stránkách swee.cz také parfémy, které jim dodají na mužnosti.

Yodeyma Paris Power –je to vůně inspirovaná parfémem Paco Rabanne – One  Milion – je to vůně velmi výrazná, dřevitá a kořeněná

Luxusní, ohnivá a vášnivá vůně a tajná zbraň všech mužů, kteří chtějí vsadit vše na jednu kartu. Hlavní doménou je pulzující kůže, které podlehnou všechny ženy. Chtějte tuto smyslnou vůní a dopřejte si být zahalen do všech jiskřivých tónů, který vám tento parfém nabízí.

Vůni si prohlédněte zde: Yodeyma Paris Power

 

Yodeyma Paris Complicidad – vůně inspirovaná Paco Rabanne Pure XS

Kořeněná vůně pro sebevědomého muže. Tahle pánská vůně mi seděla nejvíc, a i manžel a syn po vyzkoušení volí jako nejlepší tuhle vůni.

Smyslná vůně pro muže, kteří vědí co chtějí. Slouží jako afrodiziakum pro ženy a to je ten hlavní aspekt tohoto parfému. Navazuje na předešlou vůni, ovšem má v sobě více tónů, na které velmi dobře reagují ženy. Jedná se o pryskyřici a myrhu, které se používají již od starověku. Za touto vůní stojí zkušené znalkyně parfémů a taktéž mužů.

Vůni si prohlédněte zde: Yodeyma Paris Complicidad

 

A poslední vůně Yodeyma Paris WOW Scent – vůně inspirovaná Emporio Armani Stronger with you – vůně orientální, aromatická. Tahle pro mne byla až příliš silná, vůní hezky,ale nesmí se to s ní přehánět.

Elegantní, moderní a zároveň originální vůně pro muže. Lehce kořeněná díky směsi kardamonu, růžového pepře a máty. Tato kombinace vystihuje název díky, které je vůně charakteristická a to přesně: ,,silný díky tobě". 

vůni si prohlédněte po kliknutí zde: Yodeyma Paris Wow Scent

 
 

Na eshopu swee.cz se přesvědčíte, že mít doma víc parfémů a toaletních vod není žádný problém. Pozor, nekupujete si kopii světoznámého parfému,ale vůni tímto parfémem inspirovanou, nevoní tedy úplně stejně. Voní ale příjemně,a vybere si každý. Vonět můžete celý den, vůně můžete střídat podle nálady, nebo ročního období – na eshopu swee.cz nakoupíte vůně za velmi příznivé ceny. Stačí si jen vybrat. Tak ať je náš svět krásnější a voňavější.

 

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: www.swee.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: