Vůně Esensino - to jsou napodobeniny světových parfémů za skělé ceny pro krásně voňavé dny.

22.02.2021 12:59

 

Vůně Esensino

 

Vůně nás provázejí celým životem. Spoustu zážitků a prožitků máme spojených právě s vůněmi. Mně se to stává celkem často. Když ucítím vůni jablek a skořice, přenesu se v duchu do babiččiny kuchyně, a vidím babičku, jak tančí kolem plotny a peče štrůdl. Vůně čerstvě nasečené trávy je pro mne symbol prázdnin na vesnici, vůně fialek mi připomíná taneční a můj první malý parfém, který jsem dostala jako dárek na Prodlouženou.Tak bych mohla pokračovat do nekonečna. Díky vůním nám některé chvíle utkví v paměti na hodně dlouho. Vůně jsou důležité i proto, abychom se cítily krásně, čistě a přitažlivě. Já tedy teď mluvím o ženách, ale jsem moc ráda, že i pro muže je už na trhu velký výběr toaletních vod a parfémů, a ono dříve tak často používané, že „Chlap musí smrdět“ už dávno neplatí.

Já mám moc ráda vůně, ráda voním, líbí se mi, když voní lidé v mém okolí. Některé vůně mi  třeba moc nesedí, jiné jsou mi ale tak příjemné, že je chci vyzkoušet  sama na sobě, a užívat si krásně voňavé chvíle. To se mi nedávno stalo, když jsem potkala známou. Voněla tak krásně, že mi to nedalo, a hned jsem se zeptala, jakou že vůní to tak nádherně voní. Chvíli jsme si povídaly a já jsem hned po příchodu domů šla objednávat vůně pro sebe.

Tak jsem objevila stránku esensino.cz.

Po otevření stránek eshopu jsem měla pocit, že jsem se ocitla v ráji všech vůní.

 Tolik krásných „toaletek“, že jsem nevěděla, kam se dřív podívat. Na stránkách esensino.cz totiž koupíte toaletní vody (EDP), nikoliv parfémy.

Taky -  aby nedošlo k omylu – nekupujete tu značkové parfémy, ani jejich imitace. Kupujete zde toaletní vody, které jsou inspirované známými parfémy. Voní tedy podobně, ale některé složky mají jiné – takže voní o trochu jinak. Já ale moc rozdílů mezi drahým parfémem a EDP z Esensina nenacházím. Snad jen v ceně – vůně Esensino jsou totiž za velmi přijatelné ceny, takže si je může dovolit každý. Prostě můžeme krásně vonět, a nezruinovat si přitom peněženku.

Na otestování jsem vybrala dvě vůně. Jednu pro mne, a jednu pro dceru.

Pro sebe jsem vybrala vůni CHL Love (25ml).

 

Popis vůně: pudrové a květinové tóny

Hlava:   květ pomerančovníku, kosatec, růžový pepř
Srdce:   hyacint, vistárie, vanilka, heliotrope
Základ:  pudrové tóny, pižmo, rýže

 

Je inspirovaná vůní Chloé Chloé Love, a voní prostě božsky. Je trochu sladká, voní krásně květinami a trochu voní čistotou. Je to vůně romantická, takže asi mi bude hodně vyhovovat hlavně v létě, vhodná je ale pro každé roční období - voní velmi příjemně, není těžká, takže ji mohu použít kdykoliv..

Zamilovala jsem si ji na první přičichnutí. Je to vůně plná šarmu, svůdnosti a přitom i něhy. Po použití vydrží poměrně dlouho – je krásně cítit ještě po 4 hodinách, pak už jsem se trošku přivoněla. Jako všechny EDP je lépe používat ji na tělo – vydrží vonět déle, a výrazněji, než když si nastříkáte na oblečení. Nejlépe je cítit na šíji, za ušima a na předloktí. Pokud máte rády romantické vůně, s CHL LOVE  budete moc spokojené.

Vůni si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: CHL LOVE

 

Druhá vůně, kterou jsem vybrala na přání dcery je Arm Si (55 ml).

 

 Je inspirovaná parfémem Armani Si.

Popis vůně: květiny, vanilka a dřevité tóny

Hlava:   listy černého rybízu
Srdce:   růže, frézie
Základ:  vanilka, pačuli, dřevité tóny

 

Voní skvěle.  Vůně je vhodná pro všechny ženy a dívky, které mají rády sladké vůně. Cítím v ní vonnou složku ovoce – černý rybíz a vanilku. Ta kombinace je úžasná. Vůni bych nosila klidně v létě i v zimě – její síla záleží na intenzitě nastříkání.

Vydrží vonět krásně dost dlouho.

V srdci vůně jsou růže a frézie, přiznávám, že ty já tam tedy vůbec necítím, mám z vůně pocit ovocně vanilkový.

Sladší vůně jsou teď hodně v módě, a pokud i vy jste propadly jejich kouzlu, pak Arm Si vám bude určitě vyhovovat. Mě se moc líbí, a dcera má úspěch všude, kam přijde.

Vůni si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: ARM SI

 

Na eshopu esensino.cz jsem objevila ještě jednu úžasnou věc – k některým vůním můžete přikoupit i vonnou svíčku ve stejné vůni, jako je vaše toaletní voda. Jako tip na dárek je to prostě super nápad. Momentálně jsou sady vůní a svíček za zvýhodněné ceny

Blíží se MDŽ a Den matek, pokud budete chtít udělat radost krásnou vůní, zkuste vybrat takovou, ke které můžete mít i vonnou svíčku. Byt vám tak bude vonět vaší oblíbenou vůní.

Pokud si chcete prohlédnout nabídku vůní, ke kterým je i vonná svíčka, klikněte zde: esensino vůně + svíčka

 

Může se klidně stát, že vám některá vůně nebude vyhovovat. Někdy podle popisu máme pocit, že vůně je pro nás ta pravá, ale netrefíme se. Pak je tu služba výměna – pošlete vůni zpátky na adresu esensina.cz, a zpátky vám zdarma přijde vůně, za kterou tu svou chcete vyměnit (zdarma). Úžasná služba.

Já jsem se teď s výběrem vůní trefila, ale může se stát, že někdy tuto službu ráda využiji.

Tentokrát jsem si vybrala na vyzkoušení spíše sladší vůně. K zimě tak trochu patří. Hned, jakmile ale začne venku sluníčko, ráda si objednám nějaké svěží letní vůně, a zase vám o nich dám vědět.

S „toaletkami“ jsem totiž moc spokojená, mám krásné vůně inspirované světoznámými parfémy za cenu, kterou si můžu dovolit.

Pokud si i vy chcete prohlédnout sortiment eshopu, klikněte zde: Esensino.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: