Vúně do auta medvídek MaiBi - český výrobek, který zpříjemní každou jízdu autem příjemnou jemnou vůní. Recenze.

24.01.2023 13:58

 

Dnes bych vám moc ráda představila nádherného MaiBi medvídka (vůni do auta), na kterého jsem narazila úplnou náhodou na internetu.

Tedy ona to úplná náhoda nebyla. Hledala jsem nějakou příjemnou vůni do auta.

Mám ráda, když auto voní. Tedy nejen auto – mám ráda příjemné vůně všude kolem sebe. Vůně nás provázejí celým životem. Máme s nimi spojené lidi i zážitky. Například já, vždycky když cítím vůni mateřídoušky, vzpomenu si na babičku a prázdniny na venkově. Babička měla vždycky v uloženém povlečení usušenou mateřídoušku, takže když jste si lehli do peřin, cítili jste jemnou mateřídouškovou vůni. Bylo to nádherné. U druhé babičky to zase vonělo skořicí a vanilkou z buchet.  Myslím, že každý z nás má příjemné vůně spojené i s příjemnými vzpomínkami.

Vůně jsou důležité, protože dotváří atmosféru interiéru, ať už jde o byt, dům, nebo třeba právě auto. Vůně do auta mám moc ráda. Radši mám vůně jemné, které neruší při řízení (neodpoutávají pozornost), a v autě vytvoří pohodlnou atmosféru. Je to důležité i proto, že v autě trávíme čím dál tím víc času. Tak proč si ten čas neudělat hezčí příjemnou vůní.

Vůně do mého auta vybírám většinou já, máme s mužem na vůně stejný vkus. Vybírám ráda i vůně do auta syna i dcer. 

Jednu věc ale nemám ráda, a to jsou voňavé stromečky. Pověšené na zrcátku ruší. Vadí mi, když při jízdě lítají sem a tam. Když je rozbalíte, voní silně, po třech dnech skoro vůbec. Proto jsem hledala vůně, které mohu umístit na mřížku větráku, a které voní delší dobu.

A při tomto hledání jsem objevila medvídka MaiBi. Líbí se mi moc designem. Je prostě nádherný. Upoutal mě na první pohled. A znáte to – když vás něco zaujme na první pohled tak, že se k tomu vrátíte i druhý den, je to většinou ta správná volba. Taková věc dělá radost na dlouhou dobu.

Kromě toho, že medvídek MaiBi krásně vypadá, jsem ráda, že je to český výrobek. Když píšu český, tak je fajn, že je opravdu celý český. Od návrhu po výrobu – všechno je vyráběno v Čechách (opravdu žádná Čína!). Je to vidět i na kvalitě. Když jsem medvídka rozbalila, zaujalo mě jeho precizní provedení. Všechno pěkně dočista zarovnané, nikde žádná ostrá hranka ani otřep. Kvalitní práce zlatých českých ručiček.

Obal i samotný medvídek je z recyklovatelných materiálů – to je pro mě další velké plus.

V téhle složité době jsem ráda, že mohu nákupem medvídka tak trochu i podpořit českou firmu a českou ekonomiku.

Medvídci jsou vyráběni v několika barevných provedeních – vybere si každý.

Dark Blue, Azure Blue, Rose Gold a Chocolate, Purple, Silver, a Titan.

Nejvíc se mi líbil asi ten tmavě modrý, ale do interiéru našeho auta se víc hodí stříbrný. Mám tedy Titan – stříbrnou barvu. Ten modrý se mi ale líbí moc, takže ho asi pořídím synovi.

Princip medvídka s vůní je jednoduše geniální. Samotné tělo medvídka je základ, toho pak přiděláte nástavcem do mřížky ventilace v autě. Pomocí ventilace v autě si pak regulujete intenzitu vůně.

 Měníte jen vložku – takový plastový výlisek, který je napuštěný samotnou vůní. Výhodou je, že voní pořád stejně. Není to tedy takový ten systém: „ voním silně a pak vůbec“. Jemná vůně je vylučována ve stále stejné intenzitě.

Já mám medvídka s vůní Wood a citrus – vůně je nevtíravá, příjemná. Mohla by být pro mne víc citronová, ale to už bych chtěla asi moc.

MaiBi medvídci jsou prodáváni zatím se dvěma vůněmi – již zmíněnou Wood a citrus, a ještě Sweet Strawberry – tu jsem zatím nezkoušela. Určitě ji ale ráda zkusím. Doufám, že časem bude výběr vůní širší, ráda bych vyzkoušela víc voňavých variant. Díky snadné výměně voňavé náplně v medvídkovi, mi bude tahle dekorace dělat radost dlouho, tak by bylo fajn mít víc vůní.

Medvídci jsou v interiéru vozu kromě krásné vůně i hezkým doplňkem. Líbí se mi – jsou roztomilí. Je to prostě výrobek, který se povedl. Díky kvalitnímu provedení bude medvídek jezdit v našem autě určitě hodně dlouho. Jako vůně i jako talisman pro štěstí.

Pokud máte, jako já, rádi, když vám auto hezky voní, zkuste medvídka MaiBi. Moc hezky vypadá a krásně voní.

 Díky krásnému provedení a velmi hezkému balení je medvídek bezva tipem na dárek. Díky univerzálnímu tvaru medvídka je to tip na dárek pro muže i ženy – je velmi univerzální.

Pokud si medvídka chcete prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Medvídek MaiBi – vůně do auta.

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: