Vtech Projektor s ukolébavkami a beránky na obloze je skvělý dárek pro všechny malé děti. Recenze.

04.10.2022 12:57

 

Dnes bych vám chtěla představit úžasnou vychytávku pro rodiče malých dětí, a tou je projektor s ukolébavkami od společnosti VTECH.

Projektor jsem vybrala pro jedno miminko, co se nám v rodině narodilo jako dárek.

S hračkami a výrobky VTECH mám už několikaleté skvělé zkušenosti. Hračky VTECH pořizuju pro vnoučata, a vlastně kdykoliv potřebuji dát dárek nějakému malému človíčkovi v mé blízkosti. 

V podstatě už hledám a vybírám dárky ve většině případů jen u VTECH. Hračky VTECH jsou totiž hračky velmi kvalitní, splňující všechny bezpečnostní požadavky na hračky, a mají všechny potřebné bezpečnostní certifikáty. Velmi oceňuji kvalitní plast, ze kterého jsou hračky vyrobené. Navíc jsou hračky všechny velmi hezky výtvarně zpracované, a dětem se moc líbí. Jsou krásné tvarem i barvami.

Velmi oceňuji i to, že všechny VTECH hračky jsou hračky chytré. Každá z hraček kromě toho že je hezká učí děti něco nového. Aniž by to děti tušily, vždycky si při hraní osvojují nějakou novou dovednost, procvičují si řeč, paměť, nebo jemnou motoriku. To je skvělé. Přesně to by totiž kvalitní moderní hračka měla splňovat. Líbit se dětem, a zároveň je posouvat ve vědomostech a dovednostech o krůček dál.

Když si děti dohrají, a jdou spát, nastane někdy problém s usínáním.  Přečteme dětem pohádku, uložíme je do postýlky, pohladíme a odejdeme. A v tu chvíli se často ozve pláč, nebo volání mrňouska.

Pak je fajn použít právě tento projektor s ukolébavkami od VTECH. Miminka krásně zklidní a uspávají, aniž bychom museli sedět hodiny u postýlky a konejšit. I když přiznávám, že já občas zůstávám v pokoji také, a pozoruji, jak po stropě běhají beránci a sluníčko, a poslouchám příjemné a konejšivé šumění lesa, šplouchání vln, nebo třeba zpěv ptáčků.

Projektor je velmi propracovaná věcička. Umí spoustu věcí. Jak už jsem psala, umí pouštět různé zvuky přírody - šumění lesa, šplouchání vln, třeba zpěv ptáčků. Můžete si sami na projektoru nastavit čas, jak dlouho budou zvuky přehrávány (10, 20 a 30 minut).

Také si můžete lehce zvolit hlasitost zvuků.

Projektor lze vypnout tlačítkem na boční straně výrobku.

Můžete zvolit zvuky přírody (symbol lístečku), ukolébavky s fráze (symbol noty), při zapnutí se rozsvítí měsíček na hračce a spustí se projektor v horní části hračky. Symbol tečky znamená vypnutí přístroje. Hlasitost si můžete nastavit zmáčknutím hvězdičky s reproduktorem.

Kromě zvuků přírody projektor říká fráze, nebo zpívá ukolébavky.

Všechny jsou nazpívané krásně čistou, srozumitelnou češtinou. Takže pokud budete projektorem uspávat větší děti, naučí se krásně vyslovovat a zpívat si ukolébavky. Jednotlivé ukolébavky přepínáte snadno zmáčknutím beránka na přední straně projektoru. Děti si mohou ukolébavky přepínat i samy.

TEXTY PÍSNÍ (Česká verze)
1.
Bratře Kubo, bratře Kubo,
ještě spíš? Ještě spíš?
Venku slunce září,
ty jsi na polštáři.
Vstávej již, vstávej již
2.
Třpyť se, třpyť se hvězdičko, už nesvítí sluníčko.
Třpyť se, třpyť se nezhasni, cestičku nám rozjasni.
Posviť, posviť chviličku, předej nám tu jiskřičku.
3.
Hvězdičky mě uspávají *"zívání", zívání" *
tak dobrou noc

Moc se mi líbí i nápad s projekcí nádherně barevných obrázků na strop nad postýlkou. Děti tak mohou třeba při šumění vody pozorovat běžící roztomilé beránky a svítící sluníčko. Tím se zabaví, zklidní a po chvíli usnou. Protože děti pozorují obrázky hýbající se na stropě, nemají tak pocit, že jsou v místnosti samy, a nemusíte tak dlouho uspávat. Projektor lze snadno vypnout tlačítkem na boku přístroje, pokud chcete jen pouštět zvuky..

Tenhle prima projektor má ještě jednu fajn vychytávku a to je aktivace hlasem. Pokud si na projektoru nastavíte aktivaci hlasem, ve chvíli, kdy začne miminko plakat, nebo v postýlce mluví –projektor se sám zapne, a pustí dětem na strop obrázky, přehrává vámi nastavený zvuk nebo ukolébavku, a tím děťátko zklidňuje a opětovně uspává. Je to opravdu moc fajn, nemusíte hned běžet k postýlce, a můžete počkat, jestli vaše děťátko znova neusne.

Projektor lze zavěsit snadno na postýlku pomocí pásku, který je součástí balení.

 Jak už jsem psala – VTECH hračky jsou naprosto bezpečné, takže hračka může být v postýlce i u těch nejmenších dětí.

 Je to bezpečná hračka, ze které se nikdy neoddělí žádná součást, takže děti jsou v bezpečí.

Plasty splňují všechny bezpečnostní certifikáty, takže ani když se děti v postýlce postaví, a hračku vezmou do ručiček, nebo ji – jak to malé děti dělají – začnou ocucávat- nic se nestane. Díky bezpečnostním testům můžete mít jistotu i v tom, že když dětem hračka spadne, nepoškodí se. My máme doma hodně VTECH hraček, a i když vnoučkové občas nějakou upustí – hračky jsou pořád jako nové.

Ve VTECH počítají s tím, že malé děti nemají tak dobrou motoriku a hračky jim prostě někdy padají z ručiček.

Provoz hračky je na 3 AA baterie. Baterie jsou za krytem, a kryt je přišroubovaný – děti se tak k bateriím nedostanou.

Součástí jsou 3 baterie AA
Připevňovací poutko
Rozměr výrobku: 13x14x6 cm
Váha: 0,6 kg včetně obalu

Pokud tedy máte doma malého človíčka, kterému chcete zpříjemnit usínání, určitě mu pořiďte tenhle prima projektor s beránky. Je to i skvělý tip na dárek pro ty, co čekají miminko. Až se jim miminko narodí, bude moci usínat za zvuků šumění lesa, nebo zpívání ptáků.

Přiznávám, po těžkém dni si občas ráda zhasnu, a pustím si tyhle uklidňující zvuky i sama sobě. Je to příjemné.

Pokud si chcete prohlédnout, video, jak projektor funguje, klikněte zde: projektor s beránky

Pokud si projektor chcete prohlédnout, klikněte zde: projektor s ukolébavkami a beránky

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: VTECH eshop

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: