Vonný lísteček The Leaf - český ekologický výrobek, který provoní nejen vaše auto.

26.07.2021 14:44

 

Dnes bych vám chtěla představit krásné voňavé lístečky The Leaf.

Je to výhradně český výrobek, a hlavně - je ekologický. Při výrobě jsou používány přírodní a recyklovatelné materiály. To mám ráda. Když po sobě nenechávám větší plastovou zátěž, než je nezbytně nutné.

Voňavé lístečky jsem si nejdřív vybírala jako vůni do auta (k tomu jsou i primárně vyrobené). Mám moc ráda, když auto voní, ale nemám ráda, když jsou vůně příliš silné. Tak nějak jsem v poslední době měla pocit, že když si dám do auta nějakou vůni (a hlavně v létě, kdy na auto svítí sluníčko), otevřu dveře a vůně uvnitř je tak silná, že mne skoro porazí. To trvá zhruba týden a pak už pro změnu není cítit skoro nic. Takže jsem byla zvědavá na voňavé lístečky.

Lístečky jsou malé, lehoučké a voní velmi příjemně. A hlavně – voní pořád stejně.  Není to chvíli intenzivní rána do nosu a pak nic, ale stále stejná intenzita vůně. To se mi moc líbí.

Na vyzkoušení mám dva lístečky – orientální vůni a vanilkovou esenci. Vanilkovou jsem si brala na zkoušku kvůli dceři, která má vanilkovou vůni ráda, ale nakonec jsem si lísteček nechala a visí mi v kuchyni. Ke kuchyni vanilková vůně patří, a je příjemné vejít do kuchyně, kde to voní vanilkově. Hezky přece nemusí vonět jen auto.

Orientální vůně mi připadá o něco intenzivnější. Je to kombinace kořeněných vůní (je tam cítit skořice a badyán). V nabídce eshopu píší, že je vhodná pro milovníky těžších vůní. Já bych ji spíše charakterizovala jako tak trochu pánskou vůni (do pánských aut super), těžká mi tedy nepřipadá – spíš mám pocit takové čistoty. Jako když manžel navoněný přijde ze sprchy. Ta vůně se mi líbí a kromě auta ji mám pro manžela i do skříně. Prádlo je pak cítit lehounce kořeněně a je to fajn. Kromě toho, že vůně koření je pro moly odpuzující, bude i pánské prádlo hezky vonět.

Výběr vonných lístečků je poměrně velký. Pokud jsou i ostatní vůně tak příjemné, určitě je vyzkouším,. Nejvíc mne láká zelený čaj a citrusová vůně, vybírat můžete ale i z vůní:  Brazilská papaya, Tahiti meloun, Svěží levandule, Cedr a šalvěj, Santalové dřevo a ovoce, Fíky a květy růží.

Lístečky s voňavou esencí vydrží vonět zhruba měsíc. I když „dovoní“, jsou hezké jako dekorace. Já jsem je ještě trochu namočila a voněly ještě o pár dní déle.

Tyhle voňavé lístečky jsou fajn i jako dárek. Právě proto, že mají tak všestranné využití – můžete si je prostě pověsit všude, kde chcete mít voňavo. Moje maminka má ráda vůni levandule, a líbí se jí, když jí voní prádlo levandulí. Takže si prokládá prádlo ve skříni sušenou levandulí. Díky tomuhle fajn lístečku jí bude skříň a prádlo vonět ještě lépe.

Pokud si chcete koupit víc vůní, určitě vyzkoušejte výhodný balíček vůní.  Cena je zvýhodněná, a vybrat si můžete vůně podle svého uvážení.

Já určitě teď ještě moc ráda vyzkouším Green tea, Citrus a Fíky a květy růží.

Lístečky si dám do auta i domů, do bytu, ať mi to doma hezky a přitom nevtíravě voní.

 I když jsou vyráběné jako vůně do auta, líbí se mi, když mi provoní i byt. Jen do větší místnosti jsou lepší lístečky dva.

Lístečky jsou 100% ekologické a kromě toho, že hezky voní, se na ně hezky kouká. Lísteček vydrží vonět 30 dnů. Nosičem vůně je dřevo (dub evropský), na každém lístečku jsou 3 až 4 g vůně. Každý lísteček je originál (každé dřevo má jinou kresbu).

Pokud tedy máte rádi vůně do auta, nebo bytové, určitě zkuste voňavé lístečky The Leaf. Je to poctivý produkt, vyrobený v Čechách, který vás určitě nadchne jako mne, a krásně vám provoní auto.

Jsou to české výrobky od party českých nadšenců. Kromě vůně vám zůstane i skvělý pocit, že nezamoříte planetu odpadem a plasty.

Některé obrázky jsou autorské z www.theleaf.cz – jsou tak hezké, že jsem vám je sem dala.

Pokud si chcete lístečky prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: voňavé lístečky The Leaf

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: