Vlasy jsou korunou krásy každé ženy. S žehličkou na vlasy Bellissima Imetec bude jejich úprava mnohem snažší.

22.10.2018 10:39

Vlasy jsou korunou krásy každé ženy. Ne vždy ale vypadají tak, jak bychom si představovaly, a proto jim ke kráse musíme pomáhat. Já mám vlasy hodně jemné, a ve vlhku mají trochu sklon ke krepatění.  Musím je tedy upravovat prakticky neustále. Právě proto, že jsou jemné, a lámavé, musím volit způsob, jakým je upravovat. Fénování přes kartáč je hodně vysušuje, a ani pokožce hlavy moc dobře nedělá, natáčky jsem nikdy moc používat neuměla a jsou mi i nepříjemné. Takže volím žehličku na vlasy.

Naposledy jsem si vybrala žehličku na vlasy Bellissima Imetec 11420 a tu jsem pro vás i otestovala. Žehličku jsem si vybrala mezi nejlépe hodnocenými žehličkami na stránkách, které pomáhají, když nakupuji a nechci zdlouhavě hledat specifikace jednotlivých produktů, o které mám momentálně zájem – na stránkách  www.arecenze.cz  .

Žehlička Bellissima Imetec 11420 mne zaujala na první pohled svým tvarem – je totiž oblá, a proto vím, že s ní mohu vlasy nejen žehlit, ale i pohodlně vlasy natáčet do loken. Další věc, která mne upoutala je, že žehlící destičky obsahují texturu Color Shine, která oživuje barvu vlasů, zvýrazní ji a dodá vlasům lesk. Na to jsem byla obzvláště zvědavá, protože častým žehlením jsou vlasy většinou unavené, bez lesku a matné. Po žehlení žehličkou Imetec 11420 vlasy vypadají opravdu velmi hezky, jsou jasné, jemně se lesknou, a tak účes působí celkově lépe, než při žehlení obyčejnou žehličkou.

Destičky žehlící plochy jsou lehce zaoblené, tím pádem vůbec netrhají vlasy – to je pro mne dost důležité, protože zacuchané a potrhané vlasy bych opravdu nechtěla. Díky ovládacím tlačítkům, která jsou umístěné na boku, si bezděky nepřepínám při žehlení teplotu. Teplota žehlení lze nastavit manuálně – rozmezí 150 – 230 stupňů, nastavení vidím na digitálním displeji.

Vlastní žehlení a natáčení vlasů už je pak hračka – žehlička je lehoučká, takže mne nebolí ruka ani při delším používání, přívodní kabel je otočný, takže se mi hned nezamotává šňůra, žehlička se nahřívá opravdu rychle, takže ani ranní shon a spěch mi nebrání upravit si účes – nemusím na nahřátí dlouho čekat.

S žehličkou Bellissima Imetec 11420 jsem velmi spokojená. Nejen, že si s ní hezky upravím účes, a cítím se tak mnohem lépe, ale zároveň při žehlením oživí barvu vlasů a dodá jim lesk. A to je něco, co jsem u žehliček, které jsem používala dříve, neznala. Jsem s touhle žehličkou naprosto spokojená.

Pokud si chcete prohlédnout i  jiné typy žehliček na vlasy, vsaďte na jistotu a vybírejte z prověřených na www.arecenze.cz  

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: