Vitamíny a doplňky stravy Naturevia - darujte pod stromeček zdraví sobě i svým blízkým.

09.12.2020 14:45

 

Letošní rok pro mne ze zdravotního hlediska nebyl moc dobrý. V podstatě jsem chytla snad každou nemoc, která se kolem mne objevila. Naštěstí se mi vyhnul Covid, o ostatních nemocech to ale říct nemůžu.

V zimě jsem dostala vleklý zánět močových cest, který se mi hned po měsíci zopakoval, takže antibiotika jsem jedla snad měsíc v kuse, a příjemné to nebylo. Hned na jaře viróza, a pak ještě pár dalších nemocí – upřímně přiznávám, že už jsem toho měla dost. Proto jsem začala užívat doplňky stravy. Do té doby jsem se domnívala, že potřebu denní dávky vitamínů a minerálů doplním stravou – tedy dostatkem ovoce a zeleniny. Díky všem těm nemocem to ale vůbec nestačilo, a tak jsem začala užívat doplňky stravy. Podzim a chřipkové období jsem také „odmarodila“, a protože se blíží vánoce, a já chci být na adventní čas v pořádku, užívám doplňky stravy a vitamíny pravidelně i nyní.

Protože mám ráda kvalitní a léty prověřené přípravky (a firmy), sáhla jsem po produktech od Naturevia. Jejich produkty jsem už znala z dřívější doby pod jménem Swiss Natural. Nezměnilo se složení produktů a jejich účinek, ale pouze obal a značka.

U produktů Naturevia mi vyhovuje jejich přírodní složení a původ. Všechny produkty jsou vyráběny nejmodernějšími metodami a jsou testovány pod dohledem kanadského ministerstva zdravotnictví.

Samotné nakupování a výběr produktů na eshopu Naturevia.cz je příjemné, přehledné a snadné. Moc se mi líbí, že eshop je přehledně rozdělen do kategorií, takže stačí třeba kliknout na imunitu a hned se vám otevře nabídka všech produktů, které s imunitou souvisí. Takhle si můžete snadno vyhledat produkty na vše, co potřebujete – srdce, močové cesty, klouby, nebo třeba nervy – stačí zvolit hlavní oblast a produkty jsou přehledně seřazeny.

To se mi moc líbí, protože nerada hledám a zkoumám – mám ráda vše rychle a snadno dohledatelné. Po kliknutí na produkt, který chcete užívat se vám otevře stránka s popisem daného produktu. Přesně tedy víte, co budete užívat.

V Naturevia dbají na prémiovou kvalitu výrobků

Produkty neobsahují chemické konzervanty a barviva

Základem produktů jsou přírodní suroviny, proto je jejich vstřebatelnost a účinnost jedinečná

 

Já jsem potřebovala nejvíc přípravek, který by mi pomohl s léčbou močových cest, a také nějaké laktobacily, aby antibiotiky poničená střeva byla zase v pořádku.

Vybrala jsem si produkty Mega brusinky se zlatobýlem a Laktobacily 5 – Imunita.

Mega brusinky se zlatobýlem

– přípravek obsahuje extrakt z kanadských brusinek (klikvy velkoplodé, která je větší než naše brusinky) a zlatobýlu.

 Zlatobýl podporuje správnou funkci močových cest a močového měchýře, a s pitným režimem vyplavuje bakterie z močových cest.

Užívat stačí 1 -2 kapsle denně, může se užívat zároveň s antibiotiky.

 Musím říct, že se mi ulevilo celkem rychle, už druhý den mě pálení a řezání při močení přestalo obtěžovat, a po 2 dnech přestala i bolest v podbřišku. Brusinky pomohly antibiotikům, a já jsem konečně pocítila úlevu.

 Na podzim jsem měla pocit, že se mi zase začíná objevovat zánět, začala jsem tedy preventivně užívat Mega brusinky a vše bylo v pohodě. Nemoc se zastavila dřív, než se mohla rozvinout a vyhnula jsem se všem nepříjemným projevům této nemoci. Mega brusinky vám opravdu doporučuji, a začněte je užívat hned, jakmile máte pocit začínajících příznaků potíží s močovými cestami – mě Megabrusinky zabírají okamžitě a příznaky se už nerozvíjí dál.

Pokud si chcete o Mega brusinkách přečíst víc, nebo si je koupit, klikněte zde: Mega brusinky se zlatobýlem

 

Protože jsem ale měla antibiotika dlouho, měla jsem díky nim trávící problémy. Antibiotika mi poničila střevní mikroflóru, a měla jsem bolesti břicha a další nepříjemné projevy jako průjem. Proto jsem začala užívat Laktobacily 5 Imunita obohacené vitamínem C.

V tomto přípravku je 15 miliard živých bakterií v každé kapsli.

Stačí je užívat při jídle, a problémy se dají do pořádku. Po antibiotikách je fajn užívat laktobacily ještě nějakou dobu po dobrání, aby se střevní mikroflóra obnovila.

Laktobacily je ale fajn mít sebou třeba i při cestě do zahraničí, kde často vlivem změny stravy a prostředí lidé mívají střevní potíže. Laktobacily 5 Naturevia tyto problémy skvěle zvládnou.

 Není třeba je uchovávat v lednici, takže je můžete mít kdekoliv sebou, a stačí jedna kapsle denně. Laktobacily 5 Imunita jsou obohaceny vitamínem C, aby se po potížích nastartovala imunita, a tělo a střeva fungovala, jak mají.

 

Pokud si o Laktobacilech chete přečíst víc, nebo si je koupit, klikněte zde: Laktobacily 5 Imunita

 

Protože mne intenzita nemocí trochu zaskočila, rozhodla jsem se, že budu užívat i vitamín C.

V sekci imunita a energie jsem si vybrala C-Mix 500 mg.

Vitamín C známe všichni, je to vitamín potřebný ke správné funkci imunitního systému. Díky jeho dostupnosti bývá trošku podceňovaný, bereme ho jako samozřejmost. Když ale tento vitamín chybí, tělo to dává okamžitě znát, a není nám vůbec dobře.

Vitamín C umí snížit únavu a vyčerpání, chrání buňky před oxidativním stresem, pomáhá tvorbě kolagenu (ten je třeba pro normální funkci kostí, cév, zubů i kůže), pomáhá správné funkci nervového systému.

Nadbytku se nemusíme bát – vitamín koluje tělem v krvi, a nadbytek je vyloučen z těla močí.

U těchto vitamínů mne trošku nalákal i způsob jejich užívání – jsou to cucavé tablety ve třech příchutích – pomeranč, třešeň a tropické ovoce. Při užívání si tedy rovnou pochutnám na dobrém „bonbonu“ a nemám pak chuť na sladkosti. K užívání stačí jedna tableta denně.

Pokud si chcete o tomto produktu přečíst více, nebo si ho koupit, klikněte zde: vitamín C-Mix 500 mg

 

K objednávce jsem dostala na vyzkoušení i pár vzorků.

Tam nemám delší zkušenost, proto vám je nemohu popsat, tak jen pro doporučení

Pro ty, co mají potíže se spaním je ti Sleepnox Forte – produkt si prohlédněte zde: Sleepnox forte

 

Pro ty, co potřebují před vánoci trochu zmírnit stres, je tu pro lepší fungování nervové soustavy produkt Magnesium 1 Mega a pro správné fungování mozku, srdce a zraku Omega 3 One –a-Day. Produkty si prohlédněte a kupte po kliknutí zde: Magnesium 1 Mega a Omega 3 One-a-Day

 

Abych nezapomněla na naše nejmenší – vyzkoušejte Laktobacilky pro správnou funkci střev- protože imunita a zdraví začínají ve střevech, a Vitamín D3 –efekt Kids.

Oba tyto produkty si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: Laktobacilky (probiotikum pro děti) a Vitamin D3 – Efekt Kids

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: naturevia.cz

Pokud chcete produkty shlédnout na facebooku, klikněte zde: facebook Naturevia

Instagram společnosti Naturevia je po kliknutí zde: instagram Naturevia

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: