Vincentka - super lék na podzimní virózy. Nyní i novinka - Vincentka v plechovce.

21.09.2022 13:39

 

Podzim se nám ukázal ve své plné kráse – střídá se příjemné podzimní počasí s deštěm a plískanicemi. Teploty jsou ve dne příjemné, v noci a ráno už je ale chladno. A tak čím dál tím častěji kolem sebe slýchám kašlající a smrkající děti i dospělé.

Změny teplot a nástup dětí do školek a škol znamená i vyšší výskyt respiračních onemocnění. Já sama trpím astmatem, takže ani mě tyhle přechody z léta do zimy nedělají úplně dobře. Většinou musím užívat nějaké léky, aby mi bylo lépe.

Co mi tedy hodně pomáhá, a co bych vám chtěla doporučit právě na začínající podzimní virózy, jsou výrobky Vincentka.

Vincentka je léty ověřený a prověřený minerální pramen, který pomáhá hodně při rýmě, chrapotu a kašli. Samozřejmě ale pomáhá nejen při nemocech dýchacích cest, ale má příznivý vliv i na žaludek a střeva, doplní minerály po fyzické zátěži – ať už po sportu, nebo fyzické práci. Pomůže vám, i když to přeženete s alkoholem.

Pokud máte už rýmu, nebo máte pocit ucpaného nosu, doporučuji vám Vincentku ve spreji do nosu.

Vyráběna je ve variantě nosního spreje pro děti a ve variantě pro dospělé. Z vlastní zkušenosti musím říct, že opravdu funguje, a nos krásně uvolní. Vyzkoušela jsem si to sama na sobě. Po použití klasických kapek do nosu při rýmě jsem na ně získala závislost- jakmile jsem si nestříkla kapky do nosu, měla jsem tak oteklou sliznici, že jsem nemohla dýchat. Byla jsem z toho nešťastná a tak jsem na radu lékárnice vyzkoušela Vincentka nosní sprej a během týdne jsem byla bez potíží a bez závislosti. Od té doby si na klasický sprej do nosu dávám velký pozor, Vincentkový ale mám doma stále.

Další super věc, která zabírá hlavně na chrapot, jsou pastilky Vincentka.

Mají příjemnou – lehce slanou chuť, a v puse se rozpustí snadno – jako bonbon. Příchuť mají buď bylinnou, nebo ovocnou, a chutnají příjemně. Obě varianty střídám, vyhovují mi chutí oba druhy. Jakmile mám pocit, že mě škrábe v krku, hned cucám pastilky a je mi fajn.

Pokud už máte kašel, zkuste sirup Vincentka s jitrocelem a mateřídouškou.

Kombinace bylinek a minerální vody je velmi účinná – krásně se mi odkašle a uleví. Sirup má velmi příjemnou – řekla bych medovou – chuť, takže ho budou bez potíží užívat i děti. Vhodný je pro děti od 3 let a dospělé.

A ještě jeden Vincentka produkt bych vám ráda představila. A to je novinka -  minerální voda Vincentka v lehoučkých plechovkách o obsahu 250 ml.

Vincentku jsem si kupovala vždy ve skleněných lahvích. Ty si ale sebou nemůžete vzít třeba na výlet.

Vincentku v plechovkách sebou můžete vzít kamkoliv – minerální voda vincentka je totiž zdrojem přírodních minerálů, je tedy dobrá k doplnění minerálních látek třeba při sportu, nebo na túrách v horách.

V léčebných lázních Luhačovice je Vincentka podávána k pitným a inhalačním kúrám v případě onemocnění dýchacích cest, ale i žaludku a střev. Teď můžete mít sebou takové lázně kdykoliv v tašce, nebo batohu.

Vincentku mám moc ráda. Je to přírodní minerálka s léčivými účinky. Je fajn, když můžeme našemu tělu pomoci ke zdraví přírodními prostředky. Oproti jiným léčivým minerálkám má Vincentka dobrou chuť, takže ji zvládne vypít a užívat každý – i děti.

Kromě pití Vincentku můžete i inhalovat, nebo si dát sirup, pastilky, kapky do nosu, ale i zubní pastu a hydratační krém.

Když byly moje děti jako malé v ozdravovně, protože trpěly na časté respirační nemoci, naučily se tam vyplachovat si nos Vincentkou. Každý den výplach, zvykly si na to a byly dlouho bez potíží. Dnes už si můžete koupit i roztok Vincentky k výplachu nosu, v balení je i plastová konévka na výplach – děti si vyplachovaly nos velkou stříkačkou, tohle je mnohem pohodlnější, a stejně účinné.

Doporučuji Vincentku k vyzkoušení, já jsem s ní velmi spokojená. Vyzkoušela jsem Vincentku na sobě i mé rodině, a vím, že opravdu funguje.

Všechny produkty Vincentka si můžete prohlédnout a koupit po kliknutí zde: Vincentka - eshop

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: