Vhodně zvolená probiotika mohou výrazně zvýšit kvalitu vašeho života. Recenze na probiotika Bio-Kult.

06.06.2022 14:39

 

Dnes bych vám moc ráda představila probiotika Bio-Kult.

Kdo mě trochu zná, ví, že mě zdraví v poslední době trochu (dost) zlobilo. Začalo to záněty žlučníku a s tím spojenými bolestmi břicha, dietou a spoustou antibiotik. To sebou neslo samozřejmě i trávicí problémy a s tím spojené i různé gynekologické potíže a záněty močového ústrojí. Nic příjemného.

Antibiotika na mně působila dvojím způsobem. Ten příznivý byl ustoupení zánětu, ten nepříznivý byl úplné poničení střevní mikroflóry. Na záchodě jsem seděla skoro pořád, a bolesti břicha na náladě taky vůbec nepřidají. Proto jsem vyzkoušela probiotika Bio-Kult.

Zvolila jsem sadu v dárkovém balení pro ženy. To je balení probiotik, které kromě toho, že dá do pořádku střeva, pomáhá i s ostatními problémy, co mě trápily. Tedy gynekologickými záněty, močovými cestami a trochu i s nervy pochroumanými neustálými zdravotními potížemi.

Bio-Kult jsem zvolila proto, že už jsem s ním měla dobrou zkušenost v minulosti.

Jsou to probiotika, která jsou unikátní a vědecky vyvinutá.

 Jsou to probiotika více kmenová, vyráběná na nejmodernějších zařízeních garantujících vysokou kvalitu a stabilitu kmenu (zvláště v kyselém prostředí) a množství životaschopných probatických kultur (i na konci dvouleté expirační doby). Prostě moderní probiotika obohacená o další prospěšné látky.

balení Pro ženy je trojice probiotik – Migréa, Candéa a Pro-Cyan.

Bio-Kult Candéa je tvořena 7 patentovanými kmeny živých kultur, obsahuje semínka grapefruitu a extrakt česneku.

 Tahle probiotika mi pomohla od gynekologických infekcí. Téměř každá žena se v průběhu života setkala s kvasinkovou, nebo podobnou gynekologickou infekcí a musím říct, že to žádna paráda není. Je to dost nepříjemné. Protože se blíží léto a s ním i koupání v rybnících, přehradách, anebo i moři – tady hrozí riziko infekce po koupání dost často.

Pokud se chystáte někam na dovolenou, určitě začněte už před dovolenou užívat Candéa probiotika – nezaskočí vás ani trávicí problémy, ani gynekologické potíže. Mě tahle probiotika pomáhají. Je to takový holčičí zázrak – zbaví potíží a uleví.

Kombinuji je ještě s Bio- Kultem Pro Cyan – tahle probiotika jsou obohacena o vitamín A a o klikvu –neboli kanadské brusinky.

O účinku brusinek na močové cesty už víme všichni. Je to prima pomocník, který ulevuje. Zánět močových cest je bolestivý a velmi nepříjemný. Trpí na něj dospělí i děti. Tato probiotika jsou vhodná i pro děti starší tří let. Pokud se chystáte na dovolenou, kde se budete hodně koupat vy, i děti, a máte obavy z nemoci močového ústrojí, tak určitě tahle probiotika zkuste. Pomůžou od trávicích potíží i od zánětů močových cest. Je to super kombinace.

Třetí v dárkové krabičce jsou probiotika Bio-Kult Migréa.

Jsou to první probiotika, která jsou cílená i na myšlení, hlavu a nervy.

Před dovolenou jsme unavení, podráždění-zařizování, vyřizování, práce a rodina – to umí pořádně unavit. Já jsem byla už unavená a rozhozená hodně, hlavně jsem trochu ztrácela nervy z toho věčného marodění.

BioKult Migréa je 14 – kmenové probiotikum obohacené o magnézium a vitamín B6.

Tohle probiotikum je opravdu super. Asi nejlepší, co jsem mohla objevit.

Je vhodné nejen pro ženy, ale i pro muže a je fakticky super.

Je vhodné pro dlouhodobější užívání, a opravdu pomáhá ve vícero oblastech. Prvořadé pro mě bylo srovnat si trávení, vůbec jsem ale nečekala, jak mě to pozvedne i v jiných směrech. Přestala mě pořád bolet hlava. Fakt, nekecám, bolesti hlavy a únava jsou najednou pryč. To je úleva. Pohoda. Jsem klidnější, nejsem tak vystresovaná. Mám pocit, že mi to i lépe myslí. Tedy ne, že by se ze mě díky užívání stal génius, ale už se mi tak často nestává, že bych pro něco šla a během cesty zapomněla, co jsem to vlastně chtěla. Už si nejdu pro pití do kuchyně 10x. Cítím se mnohem lépe. Méně unavená, bez bolestí hlavy a s normálním trávením. Hurá!

Vyzkoušejte Migréu, uvidíte, že budete spokojení jako já. Pokud jedete na dovolenou do zahraničí, nebo třeba i do kempu v Čechách, tak si ušetříte potíže s trávením díky jinému jídlu a vodě, než na jaké jsme zvyklí a ještě se budete cítit odpočinutí a v pohodě. Pokud trpíte na bolesti hlavy, vyčerpání a jste ve stresu, i tady tahle probiotika pomáhají.

Protože jsem se svým balením probatik měla super zkušenost, pořídila jsem jedno dárkové balení i pro maminku. Vždyť co můžete darovat lepšího, než je zdraví.

Já mám už starší maminku. Před nějakým časem se u ní objevila cukrovka, a taky si stěžuje, že už jí to nemyslí, jako dřív. Kdo má cukrovku, ten ví, že léky na cukrovku občas způsobují trávicí potíže. U maminky byly takové, že už se jí ani nechtělo vycházet ven, protože by neustále někde musela hledat záchod, a bylo jí to celkem trapné.

Vybrala jsem pro ni tedy krabičku Bio-Kult Osa střevo-mozek.

Pokud bych zkušenost měla hodně zkrátit a shrnout, napsala bych jen, že mám konečně zase spokojenou maminku. Na záchod chodí zase jako dřív, takže se může vydávat na svoje oblíbené dlouhé procházky. Tady probiotika zafungovala opravdu bezkonkurenčně.

V dárkovém balení jsou probiotika Mind, Migréa a S.Boulardii.

Nejdřív maminka začala užívat právě S.Boulardii – tahle probiotika jsou obohacena o vitamín D3. Ten je důležitý pro naši imunitu – o tom nás přesvědčila už doba kovidová. Tahle probiotika maminku zbavila trávicích cukrovkových potíží, a celkem značně jí ulevila.

Balení Bio-Kult Migréa jsem popisovala výše – měla jsem s ním dobrou zkušenost já, ještě lepší má maminka.

Opravdu se trochu zklidnila, je veselejší a sama říká, že má pocit, že jí to zase lépe myslí. Soustředí se lépe i na čtení a na svoje milované pletení a paličkování. Dokonce si zase sama vymýšlí nové vzorky. U maminky tahle probiotika mají ještě ten super účinek, že jí ustaly křeče v prstech (to je zázrak hořčíku).

Třetí v balení je Bio-Kult Mind myšlení. Tahle probiotika obsahují extrakt z borůvek a hroznů (v jedné kapsli je ekvivalentem 5,4 g čerstvých borůvek a 51,4 g čerstvých hroznů – asi 10 borůvek a 10 kuliček hroznů). Probiotika Mind jsou hlavně na podporu imunity a kognitivních funkcí. Je fajn při dlouhodobějším užívání probiotik prostřídat právě Migréu a Mind – aby účinek byl dlouhodobý a pořád se obnovoval.

Tahle probiotika Mind a Migréa užíval a užívá i tatínek. Moc si je pochvaluje.

Pokud máte v rodině někoho, kdo často a rád řídí – Mind probiotika jsou pro něj ta pravá. Já bych je doporučila řidičům před cestou autem do zahraničí. Budete se lépe soustředit.

Suma sumárum – probiotika jsou super věc. Pokud jsou probiotika obohacena o další tělu prospěšné látky, dokáží zafungovat jako malý zázrak.

U mě probiotika pomohla po dlouhém marodění hned v několika směrech. Srovnala mi trávení, ulevila od gynekologických potíží, potíží s močovým ústrojím a přestala mě neustále bolet hlava.

Problémy, které mě dlouhodobě trápily, jsou najednou pryč a mě je zase báječně. Až jsem si nadávala, že jsem to měla vyzkoušet už dřív, ušetřila bych si spoustu nepříjemných pocitů. Mamince pak ulevily od trávicích potíží způsobených léky na cukrovku, zbavily ji křečí a pomohly k jasnějšímu myšlení.

Probiotika je fajn užívat dlouhodoběji. Je dobré je občas prostřídat, aby pořád účinkovaly tak, jak mají.

Protože lékaři často upozorňují, že zdraví začíná ve střevech, je prima si střeva udržovat zdravá.

Probiotika Bio-Kult jsou ta pravá pro mne. Doporučuji je užívat pravidelně. Pokud je ale nechcete užívat celoročně, začněte je užívat alespoň před dovolenou. Ušetříte si tím spoustu potíží, a vyhnete se záchodovým zážitkům. Díky probiotikům může být vaše dovolená v klidu a v pohodě.

Bio-Kult probiotika si můžete koupit jednotlivě v balení vámi vybraných probiotik, nebo v cenově výhodnějších dárkových boxech.

Pokud si chcete probiotika prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: dárkové balení Bio-Kult Pro ženy, dárkové balení Bio-Kult Osa střevo -mozek

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment v nabídce probiotik, klikněte zde: Bio-kult.cz

 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: