Velký horoskop na rok 2022 od vědmy Helen Stanku.

02.01.2022 10:22

Potkají se 3 dvojky, které vytvoří číslo s nejvíce harmonickou vibrací čili šestku. Ta slibuje navazování nových kontaktů, a především posílení již existujících vztahů. 

Během první poloviny roku nabírejte síly. Rok 2022 bude pod nadvládou přejícího Jupitera, ale ten svou vládu přebere až 21.března. Do té doby jsme ještě pod vládou přísného Saturna. 

Většinu roku 2022 budete regenerovat síly a sbírat energii k novým úkolům které přinesou uznání, peníze a satisfakci.
 
Do května vychází karta Velekněžky, a to je spíše o rozvoji duchovních sil.  Pod vlivem Jupitera budeme více otevření k potřebám druhých lidí. Také si budeme více vědomi svých vlastních potřeb a znalostí poradit se s problémy. Vyplatí se vzájemně se podporovat.
 
Druhá polovina května je ve znamení Čtyřky holí a důležité pracovní věci se velmi urychlí. Prázdniny se vyplatí aktivně odpočívat a potom se ostře vrhnout do práce. Ucítíte, že nemůžete déle čekat na úspěch, protože impuls k práci přišel teď. Bude se vám i ve více chtít pracovat a dobývat svět. Bude to čas na nové nápady, kterým budete chtít věnovat bezezbytku nejenom rok 2022 ale i roky, které přijdou poté. 
 
Na konec srpna padají pětky, holí a mečů. Sice budete aktivní, ale pozor na hádky a pomluvy, ze kterých by se vám těžko dostávalo delší dobu.

Začátek září přinese lepší náladu a podzim bude požehnaný úspěšnou prací (Čtyřka holí, Eso mečů a Devítka holí), novými událostmi a informacemi, které nás ovlivní na delší dobu.

Protože poslední dva roky nebyly pro většinu z nás příliš lehké, ve věštbě pro jednotlivá znamení jsem se zaměřila více na ty pozitivní aspekty, které vám přichází tento rok, jako vaše šance, pokud si budete věřit a zvolíte pozitivní přístup. Těch pesimistických frází slýcháte jistě stále dost. Bohužel někdy fungují, jako program, který je těžké vymazat. Pojďme se tedy zaměřit na ty kladné stránky, protože poroste to, čemu věnujete svoji pozornost, tedy vlastně svoji energii. Přeji šťastný rok! Vaše Helen Stanku

  • Beran
  • Princezna Mečů vám v začátku roku nese touhu se realizovat. V roce 2022 budete mít chuť na nové zážitky. Také vám bude přát karta Císařovny, která podpoří vaše vztahy a hlavně rodinu. Čerpejte život, protože takový rok nebývá tak často, jak ukazuje Trojka pohárů. 

    Vaše úspěchy v roce 2022 ukazují mariášové karty Boží oko, Kulové eso, Srdcová devítka a Sedmička listová: dokážete se vypořádat se zdlouhavý mi záležitostmi, jak úředními, tak rodinnými. Zavřete za sebou etapu neklidu a stresu. Pomalu se začnou otvírat nové výzvy.

    Problémy, které jste měli v citové sféře v předchozích letech nyní odejdou do zapomnění. Přesvědčíte se, že se vyplatí být spolu. Single Berani se odvážně pustí do milostné milostných lovů. Na podzim je ideální čas k oslavám a rodinným dovoleným.

  •  Býk

Viselec vám zkraje roku bude pomalu otevírat oči a spolu s kartou Spravedlnost budete v roce 2022 téměř jasnovidní. Poustevník probudí vaší intuici, a hlavně vám pomůže dostat se ze sféry lidí, kterým se nevyplácí důvěřovat. Na jejich místo přijdou lepší lidé.

Vaše úspěchy v roce 2022 nesou mariášové karty Spodek kulový, Svršek listový a Desítka srdcová.  Vypráví o tom, že dorovnáte finanční ztráty, a to vám přinese pocit bezpečí. Investovat budete do svého rozvoje a možná se přihlásíte na zajímavý kurz. Budete cítit, že stojíte na svých nohou a vaše budoucnost je jasnější než uplynulých dvou letech. Sedmička srdcová naznačuje těm, kteří se cítí být sami, že natrefí na spřízněnou duši.

  •  Blíženci
Desítka disků, Kolo štěstí a Sedmička holí před vámi otevírají velmi úspěšný, i když pracovitý rok. V první polovině tohoto roku dokážete ukončit věci, které se vlekly déle, než by se vám líbilo. Budete mít dobrou ruku na peníze a čich na úspěch. V období ohnivých znamení Berana, Lva a Střelce vás čeká sousta výzev, i milostných, na které byste si dříve netroufli.
 
Vás úspěch bude v roce 2022 podle mariášových karet Kulový král, Srdcová desítka, devítka kulí a Srdcové eso spočívat v tom, že dosáhnete více věcí, než jste si vůbec naplánovali. Přesvědčíte se o své sile a rozvaze. To, do čeho se zakousnete dokážete dotáhnout do zdárného konce. Ti, kteří vás podcenili se chytí za nos. A to se lehce dotkne i vašeho milostného života.
 
  •  Rak

Podle Tarotových karet Spravedlnost, Velekněz a Šestka holí, bude mnohé záviset na dobré organizaci. Té vaší tedy. Nepřipadá v úvahu nechávat vše na poslední chvíli. Slovo prokrastinace vymažte ze svého slovníku a života a už na podzim se budete moci těšit na peníze, uznání a lásku. 

Váš úspěch roce 2022 podle mariášových karet Sedmička žaludská, Devítka listová, Spodek listový a Sedmička kulová bude spočívat v tom, že se vymaníte z vlivů, které vás ničily. Mohou to být svízelné známosti, či zlozvyky. A také si uvolníte od dluhů. Díky tomu získáte ve druhé polovině roku více životní energie a za dne na den budete v lepší formě. 

 

Lev

V roce 2022 podle Esa disků, Královny mečů a Desítky pohárů hodně věcí, a hlavně sami sebe srovnáte. Díky tomu se budete cítit mnohem lepší zdravotní kondici. Podzim vám přinese více příležitostí k zábavě a setkávání s lidmi, kteří vám dodají pocit, že jste milováni a pozitivní životní energii.

 

Vaše úspěchy v roce 2022 podle mariášových karet Zelené devítky a Kulové a Zelené desítky budou o rozvíjení vašich talentů. Celé vám to přinese hodně radosti, a ještě na tom budete schopni vydělat. Nestyďte se ukázat svému okolí co všechno dovedete a díky tomu najdete nové fanoušky.

  •  Panna
Moudré Panny, podle Tarotových karet Síla, Královna disků a Trojka holí vás v roce 2022 budou chtít mít všichni na své straně. Užívejte si svou popularitu. Obklopí vás hodnotní lidé a začněte konečně více vydělávat. Tím vším se bude jako červená nitka vkrádat i vaše neodolatelná přitažlivost pro opačné pohlaví.
Z mariášových karet Žaludský král a Spodek a Boží oko, se dá vyčíst, že v roce 2022 bude váš úspěch spočívat v získání léku na své slabosti a to vám dodá sílu. Vaše celá rodina změní životní styl na zdravější a vy budete cítit, že pod kontrolou máte konečně všechno zase vy.
 
  •  Váhy 

Podle tarotových  karet Síla, Princezna pohárů a Kolo Štěstí  je před vámi aktivní rok. Přinese různé nabídky a zlepší vaše obchodní vyhlídky. Objevíte nové hodnotné přátele a váš milostný život bude opět plný vášnivých barev. 

Úspěchy v roce 2022 ukazuji mariášové karty Devítka kulí, devítka zelená, Devítka srdcová a Devítka srdcová. Budou o tom, že se konečně vydáte na vytouženou cestu, jakého charakteru bude se ukáže. Bude se konat také oslava na kterou již dlouho čekáte. Těch oslav sice bude více, ale na té poslední zazáříte nejvíce. Pokud jste sami, můžete se porozhlédnout po někom příjemném ať už do vztahu, nebo pro přátelství. 

 

  •  Štír 

Král holí, Sedmička holí a Princezna pohárů vnadí, že v roce 2022 bude svět patří k vám. Zbavíte se různých omezení a získáte odvahu. Máte se dívat směrem dopředu protože všechny  změny vám mohou s trochou kuráže vyjít na výbornou. Skuteční přátelé vás budou z celého srdce podporovat a pro opačné pohlaví budete neodolatelní.

Váš úspěch v roce 2022 podle mariášových karet devítka a desítka kulí bude spočívat v tom, že se vám vaše investice velmi rychle vrátí. Pojď pomalinku a po malých krůčkách ale budete půjdete směrem k velkému úspěchu. Svršek žaludský a listový říká, že nejspíš pochopíte, které  známosti jsou škodlivé a zaměříte se na zdravé návyky. 

 

  •  Střelec

V roce 2022 zklidníte rozbouřené emoce a budete více srdeční. Sedmička pohárů, Královna pohárů a Princ disků věští, že vás a přestanou  zajímat nudní lidé. Vás totiž pohltí láska a vaše koníčky. 

Vás úspěch v roce 2022 bude podle mariášových karet Srdcová a kulová desítka, Srdcová sedmička a Žaludský spodek spočívat v tom, ze si konečně dokážete udělat čas na svoji rodinu a domov. Ten pocit, že máte kde být a o koho se opřít přinese větší pochopení i k potřebám členů vaši rodiny. Tento rok je ideální proto, abyste posílali vztahy, které jsou pro vás důležité.

 

  •  Kozoroh
Rok 2022 uteče velmi rychle a přitom jeho dopad bude  velmi citelný. Kulový král, Kolo štěstěny a Princ pohárů jsou o tom, ze  druhým lidem mažete, jak chodit ve finančních spekulacích. Bude kolem vás sice neskutečný zmatek, ale nakonec vám to s trochou kurze a štěstí dobře vyjde. Hvězdy podtrhnou a zúročí vaši prestiž a osud vám přivane spřízněnou duši v nesnázích, které budete míči ukázat, jak moc velcí machři jste.  

Mariášová Devítka disků, Zelená desítka, Sedmička a Osmička staví váš úspěch i na tom, že získáte větší finanční ohodnocení, či prémie. Posílíte své pozice. A pokud již nepotřebujete dělat větší kariéru, získáte větší autoritu, nejenom v práci. 
 
  •  Vodnář 
V roce 2022 bude přáno  duchovním naukám, revolučnímu rozvoji talentů a vašich darů. Velekněžka, Princ disků a Princezna pohárů slibují, že váš život nabere vysoké obrátky. Lidem  se budete jevit zajímavější. Konečně se začnete usmívat a rozzáří se vám oči. Ve vašem okolí se objeví někdo, komu na vás bude záležet. 
 
Váš úspěch roce 2022 bude podle Devítky listové a kulové, Božího oka a Kulového krále spočívat v tom, že poznáte, kolik máte trpělivosti. Soustředíte se na důležité úkoly a pocítíte, že na sebe můžete být pyšní. Vaše životní stopa bude pro druhé vzorem k následování.
 
  •  Ryby

Pro zrozence Ryb vychází tarotové karty Císařovna, Pětka holí a Princezna disků. Budete se bavit a budete se smát a slavit úspěchy. Nejvíce od pátého měsíce. Budete vnímat, že je vaše rodina v bezpečí a vy se můžete oddat třeba i lásce. V tomto roce si můžete splnit přání.
 
Mariášové karty věští vaše úspěchy v roce 2022.  Budou o tom, že získáte více víry v sebe. Zelený spodek,  Zelená devítka, Srdcová osmička a Desítka disků napovídají, že se  postaráte se o svoji krásu a zlepšíte svůj vzhled. Také vám vyjdou peníze na to abyste se postarali o dům, nebo jej zvelebili.  Koneckonců  budete mít možnost  bydlet lépe.

Zdroj informací: autorský článek Helen Stanku

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: