Valentýnský sladký box od Candylife - tip na dárek k Valentýnu, který vždycky udělá radost.

24.01.2022 13:46

Začátek nového roku máme zdárně za sebou. Venku se ochladilo, a i plnění některých novoročních předsevzetí pomalinku chladne.  Já si každoročně dávám předsevzetí, že nebudu mlsat u televize a budu si udržovat váhu. Někdy to vyjde, někdy ne. Mám totiž strašně moc ráda sladkosti. Abych to s mlsáním nepřeháněla, snažím se mlsat zdravěji – pokud to tedy jde. Někdy si ale ráda zahřeším. Znáte to, špatný den, všechno se sype, a to si pak člověk sedne do křesla a s radostí si spraví náladu něčím sladkým.

Občas si zahřešit je fajn. Fajn je i vybírat si k mlsání dobroty, které udělají opravdu radost.

Takové jsou dobroty od Candylife.

Pro všechny mlsaly je to ráj sladkostí, a hlavně taky prima stránka s boxy sladkostí, které mohou být tipem na dárek, který udělá radost a nezruinuje peněženku. Radost z dobrot může být pro dospělé i pro děti.

Ještě něco je na Candylife úžasné – některé sladkosti jsou tu originální, takové, které nekoupíte v každém obchodě.  Takové všichni ochutnáváme s radostí a zvědavostí a udělají ještě větší radost.

Jako třeba skvělé – já jim říkám mechové – bonbony s ovocnou náplní. Mochi rýžové koláčky jsou velmi oblíbená sladkost, a já naprosto chápu proč.  Moc mi chutnají. Jsou heboučké a chuťově dokonalé.  Nejvíc mi chutnají pomerančové, lahodné jsou i jahodové, o melounové se dělím s ostatními – jsou dobré,ale na pomerančové prostě nemají.

Další dobrůtka, na které ujíždím, jsou jahodové tyčinky – ty prostě musíte ochutnat. Luxus.

Gumové  želé Nerds bonbonky je takové to mňam „zobání“ – jsou opravdu velmi příjemně ovocné. Chuť je výrazná, výborná. Stačí nasypat do mističky vedle počítače, a hned se mi pracuje o moc lépe.

BN sušenky s náplní jsou prima mlsání ke kávě. Chutnají celé rodině, takže balení bylo pryč okamžitě.

Moc mi chutná i popcorn s bílou čokoládou a malinovou příchutí.

Pokud nemáte rádi bílou čokoládu, zkuste popcorn  Sweet‘ n Crispy – sladký a voňavý, s nádhernou cukrovou vůní a slaďoučkou chutí.

Pokud chcete jen tak něco malého na mlsnutí , kupte si pendrek s malými minicukříky. Ten bych mohla mlsat pořád. Ukusujete a ukusujete, ani nevíte jak a pendrek je pryč.

Kdo má raději bonbony, ať ochutná SweeTarts Original – praktické balení v ruličce je fajn do kabelky – bonbony nezaberou místo, jen si vždycky z ruličky odloupnete jeden bonbon – nikde se vám nesypou, jako když jsou v sáčku.

Máte raději žvýkačky, než bonbony? Americké jahodové vám udělají radost, a v puse explozi chuti.

A pokud máte po všem tom mlsání žízeň, zapijte dobroty vynikající limonádou s příchutí jahody a vanilky. Limonáda je bez cukru, takže se můžete napít bez výčitek.

Všechny tyhle sladkosti jsem vám nepopsala náhodou. Jsou součástí Valentýnského boxu na stránkách Candylife.

Protože po vánocích jsou tipy na dárky většinou tak trochu vybrané a opakující se, je fajn vědět, že můžete koupit sladký Valentýnský box plný dobrot, které potěší. Sladkosti, které nejsou všude – jsou tedy chuťově trošku jiné, než ty, které mlsáme obvykle. Nové věci k ochutnání nám udělají většinou radost.  Mě tedy vždycky potěší.

Proto jsem i s chutí, radostí a zvědavostí rozbalila tenhle sladký Valentýnský box.

Box přijde zabalený tak, že ho můžete rovnou darovat jako dárek – v hezké bílé krabici, převázaný červenou mašlí.

Pokud tedy nevíte, jakým dárečkem potěšit milovaného člověka na Den Sv. Valentýna, zkuste Valentýnský box z  Candylife . Je to originální, neokoukaný dárek.

Pokud vám nevyhovuje složení boxu, můžete si namixovat vlastní, podle toho, co Vám chutná.

Pokud si chcete box prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Valentýnský box.

 

Pokud si chcete namixovat vlastní box, nebo prohlédnout ostatní produkty na stránce, klikněte zde: Candylife.cz.

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: