V srpnu do kina na film Manžel na zkoušku.

15.08.2018 13:50

V létě je super chodit do letního kina. A letošní léto je sice horké,ale skvělé na večerní promítání - není vám zima a užijete si skvěle atmosféru "letňáku" a filmu.

Když jsem četla upoutávku na film Manžel na zkoušku, připomnělo mi to film Přes palubu. Tam prozměnu mladá miliardářka spadne přes palubu a ztratí paměť,a přihlásí se o ni v nemocnici mladý truhlář (otec tří kluků) a vytrestá ji za to, jak ho ponižovala,ale při společném životě se do sebe zamilují. 

Měla jsem tedy trochu obavy, jestli mne ten film bude bavit - je to stejná dějová linka, jen amnézií trpí mladý milionář, a a"vytrestat" ho chce mladá žena Kate. 

Obavy byly zbytečné. Děj je postavený jinak,jiné prostředí, a k tomu atmosféra letního kina - docela jsem se u téhle oddechovky bavila. Takže dokud je hezky, vyrazte do letního kina (nebo do klasického, pokud ho máte raději) na film Manžel na zkoušku. Je to přesně takový oddechový romantický film, na jaký si v létě rády zajdeme.

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku?(Forum Film CZ)

ukázku z filmu si prohlédněte zde: trailer Manžel na zkoušku

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: