V mikině z eshopu Dobrytextil.cz vám už nikdy nebude zima na záda, je teplá a velmi slušivá. Recenze.

19.01.2023 14:05

 

Dnes bych vám chtěla představit – nebo chcete –li - ukázat a doporučit – prima prodlouženou mikinueshopu Dobrytextil.cz.

Mnozí z vás dostali pod stromeček peníze, a teď přemýšlí, co si koupit. Pokud potřebujete oblečení, doporučuji vám eshop Dobrytextil.cz. Mají opravdu široký sortiment zboží za super ceny. V dnešní drahé době je fajn vědět, že existuje eshop, kde si nakoupíte kvalitní zboží za ceny, které nezruinují peněženku.

S eshopem mám už dlouhodobější zkušenost, doporučuji ho tedy s klidným a čistým svědomím. Manžel si tu kupuje trička – nemá totiž rád potištěná, a tady je výběr triček bez potisku opravdu ohromný. On je spokojený se střihem, a s tím, že trika jsou podle jeho představ, já jsem spokojená s materiálem, který je kvalitní, na dnešní dobu opravdu dlouho vydrží, a dobře se udržuje. Navíc trika, i další textil jsou za dobré ceny.

Proto, když jsem chtěla mikinu, vybírala jsem právě na tomto eshopu. Měla jsem celkem jasnou představu – mikinu ve světlejší barvě, protože mám doma všechny mikiny tmavé, a chtěla jsem kapuci a kapsy.

Velmi mě zaujala mikina, která je prodloužená – není tedy do pasu, jak jsme zvyklí, ale sahá až pod zadek.

Když jsem si ji poprvé oblékla, věděla jsem hned, že s touhle mikinou se budu cítit fajn. Je lehká, z teplákoviny, takže se bude dobře udržovat.

Díky materiálu 65 % bavlna a 35 % polyester (300g/m2) je mikina velmi příjemná na omak, a je teploučká, neprofoukne.

Mikiny nejradši nosím na procházky s vnoučaty, hlavně do lesa. Protože vnuci jsou ještě malí, často se k nim musím sehnout. Shýbám se i k různým kytičkám a rostlinkám, které jim ukazuji, sbíráme kamínky, nebo nějaké listy a větvičky na výtvarné tvoření – v krátkých mikinách jsem měla věčně holá záda a bylo mi zima. Necítila jsem se úplně fajn.

Tahle prodloužená mikina mě doslova nadchla. Je super. Ať se ohnu, kolikrát chci – záda mám pořád chráněná před prochladnutím. Je to fakt super pocit, mít záda pořád v teple. A ještě jeden fajn benefit to má – delší mikina kryje problémové partie zadečku – připadám si líp. Mikina schová nedokonalosti.

Mikina má kapsy typu klokanka, můžu si tedy schovat ruce, když je mi chladno, nebo dát do kapsy kapesník, kamínek, klíče – prostě cokoliv.

Mít kapuci je taky moc fajn. Mám ráda na procházky mikiny s kapucí, protože venku často fouká vítr, takže si krásně schovám vlasy a uši, a nemusím nosit čepici. Čepici nemám moc ráda, je to nějaký blok z dětství, kdy mi maminka upletla čepici z kousavé vlny, a já ji přímo nesnášela. Takže jsem radši vydržela zimu, než si vzít čepici na hlavu. To mi zůstalo, takže opravdu velmi ocením kapuci a její krytí hlavy- už žádná zima na uši a nastydlé dutiny.

Mikina má fajn střih, který si rozumí s ženskou postavou – zvýrazní přednosti a skryje nedokonalosti postavy. Ideální kousek oblečení.

Rukávy u mikiny jsou zakončené pružnou manžetou – do rukávů tedy nefouká, krásně drží, a pokud chcete, můžete si je vyhrnout.

Kapuci i spodní okraj si můžete stáhnout pomocí kulaté šňůrky podle potřeby.

Zapínání na zip je praktické a rychlé.

Na výběr na eshopu mají variantu v bílé, černé a šedé barvě.

Vypadají báječně všechny – černou jsem nechtěla, bílá na výlety s vnuky není ideální (i když se mi opravdu moc líbí), takže jsem zvolila šedou barvu, ke které můžu mít kalhoty i boty v jakékoliv barvě, a není na ní moc vidět špína od malých dětských tlapek.

Trošku jsem se bála, jestli se mi po vyprání mikina nesrazí, aby mi pak nebyla malá, ale je to v pohodě. Vyprala jsem několikrát a mikina zůstala stejně velká, barva se neoprala, a všechny švy zůstaly krásně čisté – bez nitek, a tam kde mají být – mikina se nestáčí.

S mikinou jsem velmi spokojená – materiál je na omak opravdu velmi příjemný, líbí se mi barva i střih mikiny, a hlavně – konečně mám záda (a vlastně i zadek) pořád v teple. Navíc mikina lichotí postavě.

Mikina je fajn do takového toho přechodného počasí, kdy je v bundě teplo a bez ní ještě zima. Nahradí slabší kabátek, a třeba v letošní mírné zimě ji často nosím místo bundy. Na jaře bude taky fajn –  skoro nic neváží, takže si ji, když mi bude teplo, hodím přes ruku, a dobře se ponese.

Musím říct, že v poměru cena x kvalita je tahle mikina opravdu moc fajn. Jsem velmi spokojená.

Pokud si chcete mikinu prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Dámská prodloužená mikina

 

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: Dobrytextil.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: