Týdenní horoskop pro každé znamení od 20.3. do 26.3.2023

19.03.2023 10:33

Beran
Nestrkejte hlavu do písku… Ozvěte se. Je načase se bránit, zvýšit hlas, nebo důrazně reagovat i za cenu, že z toho bude hádka. Nejde stále přehlížet věci, které vám nejsou příjemné a poté trpět nebo z toho nespat.

Býk
Cítíte nápor ze všech stran. Únava se stupňuje a je jen otázkou času, kdy na vás skočí nějaký bacil a vy to odskáčete. Takže zpomalit, odpočívat, vitamíny, chodit dřív do postele… Vždyť to znáte. Je se tím řídit.   

Blíženci
Užijte si trochu samoty. Po fázi socializace a několika schůzkách je dobré být chvíli sama se sebou. Je čas shromáždit své myšlenky a přemýšlet o minulosti, přítomnosti i budoucnosti. Tento týden budete mít mimo jiné hodně kreativních myšlenek. Využijte toho.

Rak
Společnost vám v poslední době dělala maximálně vaše kočka. I knih už jste přečetli dost. Možná si myslíte, že ještě nejste připraveni vyjít mezi lidi, ale věřte, že by vám trochu socializace jen prospělo. 

Lev
Začnou se kolem vás motat negativní lidé, proto mějte oči otevřené a jakmile budete mít podezření, vyčistěte si okolí lidí, mezi kterými se pohybujete. Všímejte si i malých náznaků, většinou bývají dost nenápadné.

Panna
Pokud vás příští týden někdo pozve do kina nebo na večeři, neváhejte a pozvání přijměte. Hvězdy jsou vám ve vztazích velmi nakloněny. Budete sebevědomí a rozhodně to z vás bude vyzařovat.

Váhy
Pocítíte únavu, mějte proto sebe na prvním místě a dejte si přednost před vším ostatním. Navštivte saunu, jeďte na wellness víkend, spěte do dvanácti nebo jen proválejte odpoledne na gauči. Bodne vám to a ovlivní to váš celý příští týden.

Štír
Lidé jsou k vám přitahováni a rádi jsou ve vaší společnosti. V pracovních záležitostech zanecháte trvalý dojem na každého, koho nyní potkáte. V následujícím období by to pak mohlo vést k nějaké zajímavé spolupráci a spojenectví. Neskrývejte se, ukažte všem, kdo jste a co umíte.

Střelec
Poslední dobou potřebujete stále více ujištění. Nejste si jisti sami sebou a potřebujete, aby vás okolí utvrzovalo v tom, že děláte vše správně. Zkuste být trošku více samostatní, pomůže vám to získat trochu sebevědomí a navíc nebudete obtěžovat své nejbližší. 

Kozoroh
Může se stát, že po vás toho lidé budou chtít tolik, že budete vyčerpaní jejich požadavky. Může vás tížit práce, ale také vás může začít unavovat váš vztah. Vraťte do svého života rovnováhu a postavte do popředí své vlastní potřeby.

Vodnář 
Za některé přešlapy je dobré se omluvit. Vaše sebereflexe je malá, a naopak sebevědomí často příliš vysoké. Pravidelně se tak dostáváte na tenký led, který vás někdy udrží, ale je dost pravděpodobné, že pod vámi jednou praskne a důsledky se vám líbit nebudou. Změňte to. Můžete.

Ryby
Jste nadšeni z toho, jak se vám vše daří bez toho, abyste vynaložili velké úsilí. Dejte si ale pozor, abyste neusli na vavřínech. Vše vám nebude do nekonečna padat samo do klína. Začněte se opět trošku snažit.

zdroj: ŽENA-IN - Vodnáři a Střelci budou bojovat se svým sebevědomím, každý ale trochu jinak. Jak hvězdy budou řídt osud ostatním znamením? (zena-in.cz)

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: