Týdenní horoskop na 23. 12. 2019 - 29. 12. 2019

22.12.2019 12:21

Beran (21. 3.–20. 4.)

Poslední den v práci si s kolegy, kteří se rozhodli zůstat užijete. Sváteční nálada a vidina volných dnů strávených s rodinou vám všem zvedá náladu. Nakonec jste ještě rádi, že jste v práci, protože si vše utřídíte a dáte do pořádku, jak to máte rádi. 
 

Býk (21. 4.–21. 5.)

Máte před sebou hektický týden. V práci doháníte, co se dá, protože do zaměstnání chcete zamířit až v novém roce. A doma rovněž řádíte jak uragán a s vervou všem rozdělujete úkoly. Je však načase trochu zvolnit a raději si užít teplo domácího krbu. 

 

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Váš perfekcionismus je pověstný. Na svátky chcete mít vše dokonale připravené. Zbytečně se však připravujete o klid. Raději si uvařte dobrý punč a sedněte si k pohádce. Dokonale uklizená domácnost není vše. Raději se zaměřte na úsměvy nejbližších. 

 

Rak (22. 6.–22. 7.)

Ještě než skončí tento rok, tak se vám podaří úžasná investice. Ještě k tomu dostanete za práci mezi svátky od vedení firmy nějaké penízky navíc. Šéf si váží toho, že se v práci snažíte a neremcáte tak jako ostatní. Pomocná ruka se mu vždy šikne. 

 

Lev (23. 7.–22. 8.)

Koncem týdne se setkáte s velice příjemným člověkem, který ve vás zanechá rozporuplné pocity. Nejste si jisti svými city a vlastně ani tím, zda se chcete momentálně zavazovat. Přesto si myslíte, že pozvání na společně strávený silvestr není zlý nápad. 

 

Panna (23. 8.–22. 9.)

Ač je Štědrý den na spadnutí a vy byste měli být v klidu a užívat si společných chvil s rodinou, tak opak je pravdou. Ani nevíte proč, ale jste ve stresu. Stále přemýšlíte nad tím, jestli jste v práci na něco nezapomněli, a zda bude vše dle plánu. 

 

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Momentálně vás trochu přestává bavit vaše nynější známost. Jste spolu jen chvíli a tak po vzájemné dohodě trávíte svátky odděleně jen se svými rodinami. Máte tak spoustu času nad vaším vztahem dlouze popřemýšlet a tak trochu si od něj i odpočinout. 

 

Štír (24. 10.–22. 11.)

Nakupování vám ještě v tomto týdnu nekončí. Do přeplněného nákupního centra se podíváte hned několikrát. Když už si myslíte, že máte vše, tak budete muset ještě pro zapomenuté věci k štědrovečerní večeři a následně vás čeká příprava na Silvestr. 

 

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Tento týden vás postihne nedostatek financí. Trochu jste to přepískli a svůj účet přetížili. Chtěli jste dopřát sobě, ale i svým nejbližším jen to nejlepší a nemysleli jste na následky. Silvestr budete muset prožít skromněji než jste měli v úmyslu. 

 

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Sebevzdělávací kurz vám někdo s dobrým úmyslem nadělí pod stromeček. Ze začátku vás tento dárek zklame, ale nakonec se ho rozhodnete využít. Nakonec budete nadšení. Dozvíte se tolik zajímavých věcí a zároveň dostanete mnoho podnětů k přemýšlení. 

 

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Štědrý den si náramně užijete. V rodinném kruhu se ten den úžasně nasmějete a rozbalování dárků bude taky zábava. Tak nějak jste si svátky představovali a jste rádi, že vše dopadlo podle vašich představ. Mezi svátky se budete připravovat na Silvestr. 

 

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Sváteční dny se u vás ponesou v duchu pohody a lásky. Jste se svou rodinou skvěle sehraným týmem, takže žádné stresující chvíle ani neočekáváte. Pod stromečkem se ale přece dočkáte nějakého překvapení. Milý a nečekaný dárek vás pohladí po dušičce. 

zdroj https://www.kafe.cz/horoskopy/horoskop-na-23-12-2019-29-12-2019-20191222.html

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: