Suroviny: 1 avokádo, 1 sardinky v oleji, 1 střední cibule, šťáva z 1 citronu, 200 g nízkotučného tvarohu, cherry rajčátka na ozdobu, sůl, pepř |
Postup: Avokádo oloupeme a rozmačkáme. Přidáme tvaroh a sardinky. Ochutíme solí a pepřem, citronovou šťávou a pořádně promícháme. Podáváme na čerstvém pečivu, ozdobené nakrájenými cherry rajčátky. |
Suroviny: tmavá bageta, 6 vajec uvařených natvrdo, menší cibule, 1 lžíce plnotučné hořčice, 3 lžíce majonézy, sůl, pepř Na ozdobu: chilli papričky, vejce uvařená natvrdo, bylinky |
Postup: Vajíčka oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Cibuli pokrájíme nadrobno. Tyto dvě suroviny promícháme s majonézou a hořčicí. Osolíme a opepříme. Plátky bagety potřeme vajíčkovou pomazánkou a ozdobíme vejci, bylinkami a chilli papričkami. |
Suroviny: chléb nebo rohlíky, sója krém, vařená červená řepa, dýňová semínka, olivový olej, sůl, koření |
||
Postup: Uvařenou červenou řepu nastrouháme najemno. Přidáme olivový olej a dochutíme solí a kořením. Z chleba nebo rohlíků si vykrojíme kolečka. Potřeme pomazánkou a na vrch dáme ochucenou nastrouhanou řepu. Dozdobíme dýňovými semínky. Bruschetta s rajčatovou salsou
|
—————
Přihlaste se k odběru novinek: