Tipy na vánoční dárky pro děti všech věkových kategorií- hračky, které dokáží vytáhnout děti od počítačů od společnosti Mikro Trading -odborníka na bezpečné atestované dětské hračky.

06.12.2021 15:13

 

Přípravy na vánoce vrcholí. Zdobíme okna a byty, uklízíme, pečeme cukroví, a hlavně nakupujeme dárky.

Já ráda nakupuji dárky pro děti. Hlavně hračky. V tom se vyžívám. Občas nevím, na kterou se soustředit dřív, která by mohla být ta pravá. Věřím, že jste na tom stejně v té záplavě hraček v obchodech.

Proto pro vás teď mám pár tipů na hračky pro děti, které pod stromečkem udělají radost, a nezruinují vám peněženku.. Vybírala jsem tak nějak pro všechny věkové kategorie – pro každého něco.

Všechny hračky jsem vybírala podle mého uvážení a hlavně jsem sledovala reakce vnoučat. Podle toho jsem vybrala hračky, které měly největší úspěch. A co je pro mne důležité – bavily a baví děti tak, že úplně zapomněly na počítač. Z toho mám velkou radost. Protože když je hračka krásná, a ještě podporuje dětskou fantazii a vývoj, tak je to prostě super. Hlavně v dnešní technické době je fajn, když děti na chvíli odejdou od obrazovek mobilů a počítačů a budou si s radostí hrát.

Všechny hračky, které jsem vybrala, jsou od společnosti Mikro Trading. Společnost Mikro Trading patří k nejstabilnějším společnostem na trhu. Hračky od nich mám vyzkoušené. Je pro mne velmi důležité, že hračky Mikro Trading splňují i ty nejpřísnější bezpečnostní atesty. Jsou tedy pro děti naprosto bezpečné, a zdravotně nezávadné. S těmito hračkami mám jistotu, že děti si hrají naprosto bezpečně. Hračky MikroTrading poznáte podle loga ducha, kterým bývají označeny. Jsou to všechno hračky krásné, rozvíjející dětskou fantazii, kreativitu a motoriku. Tady se ve mně učitelka nezapře. Mám ráda, když hračky děti i něco učí, a rozvíjejí.

A jaké hračky jsem tedy vybrala?

Pro ty nejmenší děti je to autíčko - edukační odrážedlo se světlem a zvuky.

 

Auto je z pevného kvalitního plastu, nosnost má až 25 Kg.

Doporučené je pro děti od 1,5 roku, horní věková hranice stanovena není. Hrát si s autem mohou děti až do předškolního věku.

Žluté autíčko má v přední části modré madlo, za které se děti drží, pod vyklápěcím sedátkem je úložný prostor na kartičky. A to je ta věc, která mne na autíčku nadchla.

Plastové kartičky, na které nalepíte obrázky zvířat. Pomocí kartiček se děti učí poznat zvířátka, ale hlavně abecedu. Plastovou kartičku vloží děti do autíčka, a auto jim velmi zřetelnou a čistou češtinou sdělí, jaké zvíře je na obrázku, a jaké písmeno abecedy tohle zvířátko značí.

Děti se tak naučí zvířata, abecedu, potrénují si motoriku, anebo se na autíčku mohou jen vozit. Pro zpestření před jízdou je v přední části červený klíček – jeho pootočením se ozve zvuk jako při startování. Světla na autíčku blikají.

Tahle hračka je prostě super, a doporučuji ji všem, kdo mají malé děti.

Autíčko si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: Edukační autíčko – odrážedlo

 

Pro děti školního věku bych vám doporučila sliz od Mikro Trading.

Vyzkoušeli jsme dvě varianty.

Sliz červený se třpytkami, vhodný spíš pro holky, a sliz v hnědé krabičce s hmyzem – ten nadchne hlavně kluky.

Na kartě jsou tři druhy. Já tedy obecně pro tyhle slizové hračky moc nejsem. Když jsem ale viděla to nadšení, s jakým si děti s tím slizem hrály, musím uznat, že má ohromný úspěch.

Na kartě jsou 3 kapsle se slizem.

Tohle překvapení ve formě slizu prostě děti baví. My dospělí tak trochu možná nechápeme proč, ale věřte, že nadšení ze slizu bude opravdu velké a radost upřímná a nefalšovaná.

Sliz není vhodný jako hračka pro děti mladší 3 let, které strkají hračky do pusy. Sliz je hračka, která je levná, a potěší všechny děti školního věku.

Pokud si sliz chcete koupit, klikněte zde: kapsle se slizem 3 ks + doplňky

 

Další hračka, kterou bych vám doporučila, a která u nás má velký úspěch je pták Go Go Bird.

Je to malý, 18 cm velký pták – RC model na baterie a dálkové ovládání.

Létá opravdu jako pták, a protože je malý a lehký, mohou si s ním děti hrát i uvnitř budovy, a v místnostech.

U nás nejvíc kluky bavilo a baví dělat s ptákem triky. Chvilku trvalo, než se s ním naučili létat, ale teď už jim to jde a dost je to baví. Nejvíc je baví, když v paneláku na chodbě klidně přelétnou do dalšího patra a kličkují.

Zkoušeli jsme létat i venku, ale tam je to trochu těžší. Pták je lehoučký, a jakmile fouká vítr, tak to s ním trochu hází, a kluci měli strach, že se jim rozbije. Takže budeme čekat na počasí bez větru.

Vhodný je pro kluky i holky starší 8 let. Prima je možnost dobíjení přes USB.

Pokud si chcete Létajícího ptáka prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: 

 

Na závěr jsem si nechala takovou třešničku na dortu. Hračku, do které se zamilují malé i velké holčičky. Je to nádherný Blu Blu delfín.

Blu Blu – je jak naznačuje název světlomodrý delfín. Plyšový, s nádhernýma očima.

 Musím přiznat, že jsem, si delfína pořídila tak trochu i pro svou radost. Když jsem ho viděla, byla to láska na první pohled. Přesně taková hračka, jakou bych si jako malá holka vybrala a byla z ní nadšená – vždyť jsem z ní nadšená i jako velká holka.

Ten delfín je dokonalý. Heboučký, plyšově sametový. Po stisknutí ploutvičky vydává zvuky – delfíní zvuky. Také zvuky spánku, smíchu, zavírá oči. K delfínovi je příslušenství dudlík a rybička – po vložení do pusy začne delfín pusou pohybovat a opět vydává zvuky. Je kouzelný.

Pokud máte malou holčičku, tenhle delfíní kamarád pro ni bude dárkem, který ji opravdu potěší.

Pokud si chcete prohlédnout, jak delfín funguje, klikněte zde: video delfín Blu Blu

 

Pokud si delfína chcete koupit, najdete ho v různých obchodech – dám vám sem odkaz na stránku vyhledávače Zboží, a můžete si zvolit eshop podle vlastních priorit.

Delfína koupíte zde: Delfín Blu Blu

 

Jak sami vidíte, ještě pořád jsou na trhu hračky, které dokáží dostat děti od počítačů.

U nás jsou to hračky od Mikro Trading. Hračky kvalitní, vkusné, bezpečné, a hlavně – děti si s nimi opravdu hrají, hračky podporují dětskou fantazii a kreativitu.

 Všechny hračky jsem poctivě testovala s vnoučaty, přiznám, že delfína si chodím hladit a pouštět i já. Přeji, ať i vaše děti jsou s hračkami Mikro Trading stejně šťastné, jako ty moje děti.

Zkuste proto mezi elektronické hračky, mobily a počítače pod stromeček dětem položit i klasické kvalitní hračky. Budete překvapeni, jakou radost z nich děti budou mít.

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: