Tipy na dárky, které potěší každou ženu za velmi přijatelné ceny- něžná krása z Polodrahokamu.cz

05.11.2018 12:17

Vánoce se nezadržitelně blíží, a s nimi i věčné dilema, co komu nadělit pod stromeček.

Vymyslet dárky pro nás, ženy není obtížné – všechny se rády zdobíme a krášlíme. Proto drobný šperk udělá radost každé z nás.

Já jsem pro vás připravila pár tipů na dárky z eshopu polodrahokam.cz. Tenhle eshop mám moc ráda – šperk pro sebe si tu vybere opravdu každý, a za velmi přijatelné ceny. Eshop prošel v poslední době velkými změnami -  rozšířením sortimentu. Koupíte zde nejen hotové šperky z bižuterie, ale i ze stříbra, šperkovnice,  výrobky z Himalájské soli, a spoustu kreativních potřeb pro ty, co si chtějí šperk vyrobit sami.

A tady bych se ráda trochu pozastavila. Pokud patříte mezi ty, kteří jsou šikovní a mají rádi šperky originální, které nemá nikdo jiný, nebo dáváte rádi dárky od srdce – takové, co sami stvoříte a s láskou věnujete, pro vás je nyní nově v eshopu polodrahokam.cz široká nabídka komponentů na výrobu náramků, náhrdelníků, nebo náušnic. Najdete tu všechno potřebné pro výrobu vlastního originálního šperku – korálky, přívěsky, bižuterní komponenty i návlekový materiál. Stačí si jen vybrat a začít tvořit. Takový šperk má pro většinu z nás mnohem větší význam – je dělaný s láskou a od srdce. Pokud jste tedy kreativní, určitě si z té spousty komponentů vyberete, a originální šperk bude na světě.

Kreativní materiál si prohlédněte zde: nabídka komponentů na výrobu šperků

Další novinkou v eshopu polodrahokam.cz jsou výrobky z himálajské soli. Co je himálajská sůl?

Himalájská sůl je doporučována mnoha lékaři či alternativními terapeuty, protože je považována za nejčistší dostupnou sůl na planetě. Obsahuje 84 druhů minerálních látek a stopových prvků, přesně jako lidské tělo. Pomáhá také při detoxikaci, při suché resp. mastné kůži, odbourává stres, vyčerpanost, poruchy spánku, pomáhá při léčbě plísní na nohách, bradavic, popraskané kůže, gynekologických chorobách. V podobě lampy, svícnu či svíčky uvolňuje nápomocné látky, které pomáhají při respiračních onemocněních.

Já jsem si pořídila svícen z himálajské soli – stačí do něj pouze vložit svíčku, a je připraven k použití. Svícen z himálajské soli čistí a zvlhčuje vzduch v místnost, takže v paneláku v topné sezóně bude velmi příjemné mít v pokoji čistý a zvlhčený vzduch pro lepší dýchání a pohodu. Svícny jsou prodávány v různých velikostech.

Svícen z himálajské soli koupíte po kliknutí zde: svícen himálajská sůl velikost S

 

Dalším tipem na dárek je mýdlo z himálajské soli ve tvaru srdce – tedy dárek od srdce doslova a do písmene. Mýdlo neobsahuje žádné umělé ani konzervační látky, dokáže zmírnit projevy alergie a ekzémů a pokožku zvlhčit. Mýdlo má hrubší, ostřejší povrch, není proto vhodné nanášet ho přímo na kůži, nanáší se rukama – nejdříve si tedy mýdlo nanesete na ruce a pak teprve na pokožku těla. Výjimkou jsou místa s tvrdší kůží (např paty).

Mýdlo koupíte po kliknutí zde: mýdlo himálajská sůl – tvar srdce

 

Další novinku na eshopu polodrahokam.cz tvoří šperky stříbrné.

Já jsem pro vás vybrala přívěšek ve tvaru srdce s jantarem

Srdce je symbol lásky a náklonnosti, proto ho jako dárek dáváme všichni moc rádi. Přívěšek je velmi jemný a něžný, moc hezky zpracovaný. Přívěšek je z pravého stříbra ((925/1000) .  Jantar je zkamenělá pryskyřice některých stromů stará nejčastěji 25 – 40 milionů let. A kromě toho, že je krásná, má i jiné vlastnosti – říká se o něm, že pro svou magickou sluneční energii v sobě nese kousek slunce, a přitahuje štěstí, peníze a lásku, je to velmi silný uzdravující a ochranný kámen. Pohlcuje negativitu a nastolí rovnováhu. Dříve se často užíval k různým rituálům. Zvyšuje přirozenou krásu nositele. Pomáhá při naplňování našich snů a přání, podporuje klid, stimuluje paměť, léčí prý spoustu orgánů a působí blahodárně na celý organismus..Pokud by tedy jantar měl opravdu některé z jemu připisovaných léčebných vlastností, darujeme kromě krásy i spoustu dobrých léčebných vlastností.Ale  i kdyby neměl jantar ani jednu z jemu připisovaných vlastností, mě se prostě opravdu moc líbí pro svou jemnou, medově zlatou barvu. A v kombinaci s pravým stříbrem vypadá prostě nádherně. Je to jako kousek slunce zakletý do kamene.

Přívěsek koupíte po kliknutí zde: přívěsek jantar –srdce-stříbro

 

No, a abychom měli svoje poklady a šperky kam dávat, je fajn mít alespoň malou šperkovnici.

A protože my holky milujeme od dětství růžovou barvu, vybrala jsem pro vás jako další tip na dárek růžovou šperkovnici z tvrdého papíru.

Je půvabná a přitom elegantní, má jednoduchý tvar a příjemný potisk květin na růžovém podkladu. Materiál tvrdý papír – rozměry  140 x 100 x 100 mm.

Uvnitř je přihrádka na prstýnky, na řetízky a náramky – prostoru je v ní spousta. Tahle šperkovnice udělá radost nejen nám, dospělým ženám, ale i našim malým princeznám na jejich šperky a poklady. Materiál mne překvapil svou pevností, je opravdu tvrdý, nemusíte se tedy bát poničení, nebo promáčknutí. Cena šperkovnice je velmi  přijatelná .

Šperkovnici koupíte po kliknutí zde: šperkovnice růžová z tvrdého papíru.

 

Pokud tedy hledáte stále nějaký nápad na originální dárek pro své blízké pod stromeček, na eshopu polodrahokam.cz si určitě vybere každý. Můžete si vybírat z velkého množství šperků hotových, nebo nakoupit komponenty na výrobu vlastního originálního šperku. Pokud nechcete jako dárek vybrat šperk, můžete vybírat z nabídky výrobků z léčivé himálajské soli. No, a pokud patříte k těm šťastlivcům, co už dárky mají nakoupené, tak si prostě můžete koupit něco pro radost pro sebe. Radosti přece není nikdy dost, a šperků také ne.

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: www.polodrahokam.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: