Tip na dárek pro babičku.

27.10.2021 13:24

Vánoce se nezadržitelně blíží. Je to doba, kdy chceme svým blízkým udělat radost nějakým krásným dárkem pod stromečkem.

Já se snažím vybírat dárky tak, aby byly nejen hezké, ale i osobní. Aby obdarovaný vždycky cítil, že jsem si s jejich výběrem dala práci, a přemýšlela o tom, co má rád, a co mu udělá radost.

Vždycky jsem si trochu lámala hlavu s dárky pro maminku a babičku.

Zdravotní pantofle jsou ideální dárek pro babičku.

Letos mám jasno. Dárky pro maminku a babičku budou krásné a praktické. Budou to pantofle, nebo boty Leons.cz.

S těmito botami mám dlouhodobou vlastní zkušenost. Jsou to boty zdravotní, takže prospívají mým zádům i nohám.

První model, který jsem už před lety vyzkoušela, byly pantofle Leons Punto černobílé. Jsou to pantofle moderní, moc hezky vypadají. Pantofle jsou na klínu, takže krásně zvednou nohu – díky těmto pantoflím jsem poprvé pochopila, že když si koupím kvalitní zdravotní boty, uleví se mi od bolesti zad a nohou. Ta úleva byla opravdu ohromná. Nemluvě o oteklých nohách – tento problém v těchto botách nemám.

Další model, který jsem vyzkoušela, byly uzavřené pantofle Luna Perla. Jsou to pantofle vhodné i pro osoby s vysokým nártem a vbočenými palci (haluxy). Tyhle pantofle jsou fajn na nošení v práci. I po celodenním stání na nohou nemám pocit oteklých nohou, ani bolesti zad a pat. Protože došlapuji na paty, často mne bolela záda od toho, že prostě dupu. Tyto pantofle mají tak příjemný došlap, že mne bolest v patách téměř přešla.

Po dobré zkušenosti s botami Luna Perla jsem vyzkoušela boty Leons Ortho. Tyhle pantofle jsou naprostý zázrak hlavně pro všechny starší (ale samozřejmě i mladé) ženy, které mají vbočené palce –haluxy.

Pantofle jsem po vyzkoušení ihned pořídila i mamince. Mají totiž jednu super vychytávku – a to je gumička v místě vbočeného kloubu. V pohodě se tam obujete do boty, a nic nikde nemačká a netlačí. Tyhle pantofle jsou neskutečně pohodlné. Pro všechny, které bolí často nohy, a záda tyhle pantofle doporučuji. Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo si bolestivě mačká nohy s haluxy v těsných botách, poraďte mu Leons Ortho. Ohromně se mu totiž uleví. Ta guma v botě je prostě geniální. Leons Ortho jsou dárek pro maminku.

Poslední model, který jsem zatím vyzkoušela je zdravotní kožená balerína Leons. Touhle botou uděláte radost každé ženě.  Mladé, i té starší. Tyhle baleríny jsou kožené, krásně se přizpůsobí noze. Podrážka je speciálně měkčená, takže v těchto balerínách můžete chodit celý den, a nohy jsou pěkně v pohodlí. Je to krásná, moderní bota, která dobře vypadá, a přitom celou dobu, co ji máte obutou, ulevuje nohám a zádům. Baleríny jsou tak originální dárek pro každou ženu – pro ženu každého věku. Je to originální dárek nejen k vánocům, ale i k narozeninám, nebo třeba jen tak – z lásky.

Jak vidíte, boty Leons mám opravdu ráda, a nosím je už spoustu let. Nosím je moc ráda. Jsou maximálně pohodlné. Zdravotní – a přitom moderní, a moc hezky vypadají.

Boty Leons jsou ideálním a originálním dárkem pro každou ženu. Manželku, maminku, babičku – jsou to boty, díky kterým nebolí nohy a záda.

S takovým dárkem se vždycky trefíte – vždycky udělá radost.

Pokud si nejste jistí vkusem obdarovávané ženy, můžete jí koupit dárkový kupon na zdravotní boty Leons. Leons jako novinku zavádějí dárkové kupony. Kupony jsou v hodnotách 500,- a 1000,- Kč. Je tedy jen na vás, jaký dárkový kupon vyberete.

S vánočními dárky od Leons.cz určitě vždycky uděláte radost.

Sortiment eshopu, i dárkové kupony si můžete prohlédnout po kliknutí zde: Leons.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: