Tip na dárek kterým uděláte zaručeně radost - karikaturová bedna s páčidlem. Karikarury pro muže i ženy.

09.03.2022 14:23

Vždycky jsem měla trochu problém s vymýšlením dárků pro mužskou část rodiny. Ať je to syn, tatínek, dědeček, nebo manžel – pokud nemají nějaký koníček, dárek se pro ně vymýšlí obtížně. Já dávám ráda dárky od srdce, takové, co udělají opravdu radost a jsou pro obdarovaného opravdu překvapení a potěšení. Někdy je to ale  fuška. Do takové situace, kdy prostě nevím jsem se dostala i nyní, když vymýšlím dárek pro syna k narozeninám. Narozeniny má za měsíc, takže už moc času není. Kromě syna mají narozeniny a svátky na jaře ještě další členové rodiny, takže tipů na dárky bych potřebovala hned několik.

Co jsem během let pochopila je, že muži nemají rádi „měkouše“ – tedy měkké dárky. Abych to upřesnila – některé měkké dárky jim radost dělají – třeba trička, nebo džíny, ale ne v klasickém balení.

Proto mi udělalo radost objevení stránky Persi.cz.

Tady si vybere dárek, nebo najde tip na dárek každý.

Můžete si vybrat dárek podle vlastního uvážení, třeba bednu s překvapením, kanystr s překvapením (kanystrbar), nebo třeba dárkové plechovky a tašky. Tenhle nápad se mi líbí. Podle toho, co má kdo rád vyberete obsah dárkové bedny, nebo kanystru (tašky, plechovky..) a dárek, který pobaví a potěší je na světě.

Mnohem víc se mi ale líbí bedna s karikaturou. Ta totiž není předem naplněná, můžu si tedy sama nakoupit to, co má obdarovávaný rád. To je paráda. A přesně to vyhovuje i mému požadavku na to, aby byl dárek osobní. Na dárkovou bednu si totiž můžete nechat natisknout karikaturu toho, kdo bednu dostane. Osobnější už dárek snad ani být nemůže.

Tenhle nápad mi udělal takovou radost, že jsem bednu šla hned objednat. Měla jsem trochu obavy z toho, jak bude probíhat tištění karikatur. Nejsem totiž v některých činnostech na počítači moc zběhlá. Nemusíte mít ale vůbec žádné obavy.

Stačí prostě vybrat si doma v klidu fotku, podle které bude karikatura vytvořena. Pak už si jen na stránkách Persi.cz vyberete, který tip karikatury je pro vás ten správný a odešlete jedním kliknutím. O nic víc se nemusíte starat.

Super je tady i komunikace s eshopem. První fotka, kterou jsem poslala, byla sice hezká, ale pro tisk nekvalitní. Byla jsem proto hned upozorněna a domluvili jsme výběr a tisk z jiné fotky. To je super – je fajn, když vás upozorní předem, že karikatura by nebyla moc hezká. Stačí poslat fotku emailem ke kontrole. Na Persi.cz na zákazníkovi záleží, a dodají vám kvalitní zboží.

Po objednání už jsem jen čekala, až výrobek přijde domů.

Čekala jsem, že proces bude trvat, velmi mile mne proto překvapilo, že za dva dny jsem měla dárkovou bednu doma.

Kvalitně zabalenou a obloženou v krabici, aby se neomlátila a nepoškodila.

Obrázek – karikatura je super. Vypadá báječně. Tak skvělý výsledek jsem ani nečekala – krásný ostrý obrázek s velmi kvalitním potiskem – obličej opravdu odpovídá zadané fotce.

Vybrala jsem potisk gangstera, tak nějak mi seděl nejvíc.

Na výběr je ale dost jiných motivů – karikatury pro koňáky, pro kancelářské pracovníky, motorkáře, kuchaře, rybáře, fotografy, lyžaře, tenisty, fotbalisty, hokejisty, nebo třeba pro ty co rádi chodí do posilovny. Výběr motivů je dostatečný.

Bedny si můžete nechat samozřejmě vyrobit i s dámskou karikaturou – pejskařka, kuchařka, pekařka, servírka, žena na lyžích, v salonu – a spousta dalších. I tady je výběr velký.  

Pokud byste měli jiný požadavek, stačí se domluvit – ochota ze strany eshopu je velká.

Jak už jsem psala, druhý den po objednávce byla bedna odeslána a za 2 dny jsem měla bednu doma.

K bedně je jako příslušenství páčidlo a hřebíčky – po naplnění si bednu zatlučete a obdarovávaný si ji pak sám vypáčí. Tohle balení je opravdu „chlapské“, tady si na „měkouše“ nikdo stěžovat opravdu nemůže. Můžete si objednat i variantu se západkou, ale mně se víc líbí páčidla.

Mám radost. Dárek, který v bedně s karikaturou dám, bude originální a osobní.

 Pokud si chcete vybrat bednu naplněnou, můžete si samozřejmě vybírat z nabídky eshopu.

Já si chci do bedny narovnat sama dárky k překvapení. Po rozbalení obdarovanému zbude jako bedna na osobní předměty.

Pokud si chcete prohlédnout, nebo koupit tuhle voňavou dřevěnou bednu, klikněte zde: bedny s karikaturou

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: Persi.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: