Testování vodních balonků z eshopu Naau.cz

24.07.2020 13:00

Letošní prázdniny jsou pro děti jiné než obvykle.  Spousta táborů a dětských akcí bylo zrušeno, na dovolenou spousta rodin neodjíždí, raději zůstávají doma. Děti mají proto méně zábavy. Konečně ale začalo teplo, léto jak má být. Kromě koupání je tu pro děti další fajn zábava.

Jsou to vodní balonkyeshopu naau.cz.

Je to bezva nápad na to, aby se děti vyřádily a odreagovaly. Prostě jen naplníte svazek balonků přes nálevku, lehce s nimi klepnete (na každém balonku je taková gumička, co ho utáhne) a ony se samy uvolní. Malé vodní bomby jsou připraveny. 

Původně jsem vám chtěla nafotit, jak vypadají připravené, a pak i v akci. Ale prostě jsem to nestihla, a pak už jsem si jen schovávala foťák, aby se nenamočil. Děti byly tak nadšené, že jsem to prostě propásla, a jakmile se kluci zmocnili balonků, už jsem neměla šanci. Do bitvy se zapojili i dospělí a tak byla spousta halasu, radosti a smíchu. Ze zahrádky jsme odcházeli mokří, a od smíchu nás bolela břicha. Občas se stává, že děti se při hře rozdovádí a pak nejdou zastavit a zklidnit – tady je to v pohodě – prostě vodní bomby dojdou a je po bitvě. Nemusíte se bát zranění – ty balonky jsou malé – takže jsou to spíš bombičky, než bomby.

Myslela jsem, že vám na produkt napíšu i nějakou recenzi, ale ona u těchto balonků není prostě vůbec potřeba. Je to svazek umělohmotných tyček s nálevkou, na které jsou nasazeny balonky. Žádná velká věda, jen dobrý nápad jak zabavit v horkých dnech děti. A nejen děti, bavili se i dospělí- chlapi řádili jako malí kluci.

Pro děti (i pro dospělé) to byla opravdu fajn zábava za pár korun. Už jdu objednat další, a doufám, že léto ještě nějakou dobu vydrží.

Pokud si chcete prohlédnout balonky „v akci“, klikněte zde, spustí se vám video.: video - vodní balonky -bomby

Pokud si chcete balonky koupit, klikněte zde: vodní balonky 3 svazky s nálevkou

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: naau.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: