Testování Svítící autodráhy z e-shopu NAAU.CZ

10.12.2019 13:52

Pokud máte doma malého kluka, který si rád hraje s auty, kupte mu svítící autodráhu z eshopu Naau.cz. Měla jsem možnost autodráhu se svítícím autíčkem vyzkoušet, a jsem s ní moc spokojená.

Jsem moc ráda, že jsem tuhle autodráhu se svítícím autíčkem objevila. Jsem z ní nadšená, moc se mi líbí, a důležité je, že se líbí i vnukům, synovi, dědovi (prostě všem hravým chlapům u nás doma) – hrají si s ní spolu moc rádi, a budeme určitě dokupovat ještě další, autodráhu, abychom prodloužili dráhu na ještě větší,a měli víc autíček. Výhodou je, že všechny stavební dílky do sebe zapadají – koupíte li tedy 2 krabice, půjdou spolu spojit, dílky jsou stejné.

Tahle autodráha pro děti je vyrobená celá z plastu, po složení je dlouhá 3,3 metru, dílky jsou široké 6 cm, nemusíte se ale bát, že vám doma zabere příliš prostoru. Jednotlivé dílky jsou totiž flexibilně ohebné – z autodráhy lze tedy tvořit lehce zatáčky, anebo různé překážky – klidně i podložit jednotlivé dílky a vytvořit stoupání a sjezd – dílky jsou opravdu velmi ohebné. Plast není tvrdý, takže nehrozí, že by se děti při hraní poranily.

Autíčko k autodráze je také plastové, a můžu říct, že vydrží opravdu hodně. I když se nejmladší vnuk o auto opřel, vydrželo bez úhony. Autíčko i dráhu lze dozdobit samolepkami, které jsou součástí balení.

Autíčko je na AA tužkovou baterii ( pozor není součástí balení) – pokud ale si dítě chce hrát, lze i bez baterie. Autíčko svítí  LED diodami v 5 barvách, jezdí po autodráze a osvětluje ji – bliká různými barvami.

 

Jednotlivé dílky svítící autodráhy do sebe snadno zapadají – autodráha je postavena během malé chvilky bez dalších spojovacích dílů. Každý díl autodráhy je vyroben tak, aby zapadl do dalšího – autodráha může tedy být pokaždé jinak barevná. Stejně snadno, jako autodráhu postavíte ji lze i rychle rozložit. A z čeho mám velkou radost – všechny dílky se vejdou do jednoho sáčku- nemusíte tedy řešit žádný skladovací úložný prostor – žádné velké krabice, žádný strach z poškození dílů.

Další výhodou dílků je, že plast lze lehce omýt pod vodou. Děti si s autodráhou mohou hrát klidně i venku, pak stačí jen opláchnout a je připravena k dalšímu hraní. Vnukovi se moc líbí, že večer autodráha svítí – fosforeskuje. Chtěla jsem vám to vyfotit, ale moc se mi to tedy nepodařilo – moderní technika mi ve foťáku vždycky autodráhu osvítila, ale věřte, že to večer vypadá docela hezky – jezdit svítícím autíčkem po dráze.

Svítící autodráha z eshopu Naau.cz je prima tip na dárek pro všechny kluky.

- Je plastová – nerozbije se

- je skladná

-  lze ji snadno postavit i rozložit, plast je flexibilní – lze tvořit dráhu pokaždé jinak podle fantazie a nálady dětí

 - ve tmě svítí – lehce fosforeskuje

-  je omyvatelná

-  plast je vyroben tak, že se děti nezraní

- díky ohebnosti materiálu je vhodná pro děti všech věkových kategorií – ty malé si mohou hrát také, protože nehrozí nebezpečí úrazu ani poškození autodráhy, a ty větší kluky baví právě díky tomu, že lze dráhu tvarovat, tvořit zatáčky i překážky

- auto je plastové, jezdí na tužkovou AA baterii

- auto svítí LED diodami v 5 barvách,osvítí při jízdě autodráhu

Pokud tedy chcete udělat radost, touhle autodráhou se rozhodně trefíte.

Chcete – li si autodráhu prohlédnout, klikněte zde: svítící autodráha

Video si můžete prohlédnout zde: video z hraní s autodráhou

Celý sortiment eshopu Naau.cz si můžete prohlédnout po kliknutí zde: www.naau.cz

 

Protože se mi nepodařilo vyfotit jak autíčko jede a svítí – tahle fotka je ze stránky naau.cz, pro vaši lepší představu.

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: