Testování Stolního mixéru Performance Pro 22260-56 od Russell Hobbs

22.11.2016 12:08

Dnes bych vám chtěla představit Stolní mixér Performance Pro 22260-56 od Russell Hobbs.

Tenhle mixér se mi testoval velmi dobře.  Zaujme svým designem hned na první pohled, líbil se mi dřív, než jsem zjistila, kolik toho tenhle kuchyňský pomocník umí. Po vyzkoušení bych ho s klidem nazvala král mezi mixéry a u nás doma mu neřekneme jinak než King. Máme totiž velmi rádi mixované koktejly, smoothie, krémové polévky a protože ráda peču, dělám v něm i krémy na koláče a dorty.

Velkou předností stolního mixéru Performance Pro 22260-56 od Russell Hobbs je jeho 3 stěnový džbán – unikátní technologie Trilobe v něm maximalizuje vír, takže mixované potraviny se nelepí na okraje mixovací nádoby, ale jsou vírem vhozeny doprostřed, takže se lépe rozmixují. Takže třeba konkrétně při mixování pudinkového krému vhazujete kousky másla a krém je krásně dohladka rozmixovaný, máslo nezůstává nalepené na džbánu (mixovací nádobě).

Mixér má na mixování 5 různých typů rychlosti podle materiálu, který mixujete, můžete tedy jinou rychlostí mixovat měkké kousky ovoce, jako jsou jahody a jinou zeleninu, která potřebuje vyšší rychlost jako je třeba mrkev a nezůstanou vám v koktejlu žádné kousky.

Mixér Performance Pro 22260-56 od Russell Hobbs má přímo i připraveno 5 programů, které jsou nejčastěji používány, nemusíte tedy přemýšlet, jakou rychlost otáček zvolíte – volíte si přímo program.

Programy jsou polévka, smoothie, zelené smoothie, pyré a suché potraviny.

Každý z programů je nastaven tak, aby nezůstávaly v mixovaných pokrmech hrudky. U nás je nejčastěji používaný kromě mléčných koktejlů, které má ráda celá rodina (a spotřeba mléka najednou stoupla dvojnásobně a ovoce mizí taky mnohem rychleji), program na smoothie a krémové polévky.

Zkoušela jsem dýňovou polévku, hráškovou a žampionovou – bez námahy máte vynikající polévkový krém bez hrudek a kousků. Opravdu velmi jemně namixovaný.

U smoothie jsem moc ráda, že se například do rajčatového krásně rozmixují i bylinky a chuť je velmi příjemná a výrazná, bylinky jsou namixované ve smoothie a nezůstávají nalepené na stěnách mixéru.

Mixér ocení i maminky s malými dětmi, které si chtějí dělat ovocné pyré doma. Přece jen je lepší vědět, co naše děti jedí – pyré si rozmixujete přímo předvoleným programem a máte výživu pro miminko bez konzervantů a „éček“.

Mixovací nádoba je dostatečně velká – má objem 1,8 litrů.

Mixovací džbán je plastový, dobře se z něj mixované potraviny vylévají.

Ovládání mixéru je digitální, s 5 předvolenými programy, 5 rychlostmi.

pokud se chcete podívat na video, jak mixér pracuje, stačí kliknout zde: Stolní Mixér Performance pro 22260-56 Russell Hobbs

Celkový dojem z testování je velmi příjemný. Mixér skvěle vypadá, díky hezkému modernímu tvaru zapadne do každé kuchyně a hlavně se s ním velmi dobře pracuje. Stolní mixér Performance Pro 22260-56 od Russell Hobbs je velmi výkonný mixér, který by s klidem používali i profesionálové ve s svých kuchyních. Pokud chcete opravdu kvalitní mixované polévky a smoothie, určitě mohu tento mixér s klidným svědomím doporučit. U tohoto mixéru platí přísloví, že dobré zboží se chválí samo na 100 %. Není třeba ho moc vychvalovat, stačí vyzkoušet a budete nadšení a spokojení.

Russell Hobbs CZ Stolní mixér Performance PRO 22260-56

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: