Testování polévkovače Easy Soup od firmy Tefal

11.09.2016 19:30

Chtěla bych vám představit nový polévkovač Easy Soup od Tefalu.

Miluji polévky. Od mala jsem doma slýchala, že : „Polévka je grunt“. Nikdy jsem to nechápala, a protože jsem prošla školními jídelnami, moc mi polévky nechutnaly. Kouzlo dobré polévky jsem objevila, až když jsem měla vlastní děti. Naučila jsem se vařit různé druhy polévek, moje děti polévky milují a ani já si už bez polévky neumím svůj jídelníček představit. Miluji polévky krémové, vývarové i přesnídávkové. O to větší radost jsem měla z testování polévkovače Easy Soup.

Tenhle chytrý přístroj není o moc větší než rychlovarná konvice, nezabere tedy moc místa, což v panelákové kuchyni všichni ocení. Ještě víc ale oceníte, že polévku uvaříte v jednom přístroji, nemusíte ji pak složitě přelévat do mixéru, ani si ponorným mixérem nezacákáte půlku kuchyně, tenhle šikulka po uvaření hned polévku rozmixuje (zvolíte-li program na krémovou polévku). Pokud uvaříte dříve, než chcete servírovat, udrží přístroj polévku ještě 40 minut horkou. Takže další velké plus. No a pak jen zvednete víčko, a přímo z polévkovače lijete polévku na talíř. Prostě bezva. A odpadá i složité mytí, jak tomu bývá u některých přístrojů. Nic nerozebíráte, nic nevydáváte – prostě jen nalijete vodu, zmáčknete program na rychlé mytí a přístroj vám pak jen oznámí zvukovým signálem, že je umyto. Prostě sen každé hospodyňky, až se vám chce radostí zatleskat.

Polévkovač Easy Soup nemá jen program na krémové polévky, umí i polévky s kousky – takže vývarovou, nebo bramboračku uděláte taky rychle.

Další program je na mixování- já jsem si tak dělala třeba studené polévky. Takže kdo má rád třeba gaspacho, různá pyré, přesnídávky, nebo smoothies (já jsem si dělala rajčatové s bazalkou a nemělo chybu) tenhle program využije určitě rád.

Polévkovač Easy soup určitě doporučuji i maminkám, které nechtějí svoje děti krmit příkrmy ze skleniček, ale chtějí vědět, co jejich děti jí. V polévkovači uděláte skvělé masozeleninové nebo zeleninové příkrmy, nebo si uděláte svoje přesnídávky – zkusila jsem jablečno-meruňkovou, a nezbylo mi skoro ani na ochutnání, jak se doma kolem ní všichni sesypali.

Prostě jen dáte požadovanou zeleninu (pro větší děti přidáte kousky masa), zapnete a jdete si hrát s dětmi. Zvukový signál vás upozorní, že máte připravený skvělý příkrm, jemně rozmixovaný. Co miminko nesní, zamrazíte na další dny. Pak jen necháte pročistit a máte hotovo. A Vaše miminko dostane jen to, co chcete aby jedlo –žádné nežádoucí konzervanty nebo náhražky.

Easy  Soup polévkovač je úžasný přístroj, který stojí za vyzkoušení. Určitě si ve Vaší kuchyni najde svoje místo. V té mé si ho určitě našel. Budu zkoušet různé recepty a určitě se k polévkovači a receptům ještě v budoucnu vrátím.

Jako malou ukázku recept na dýňovou polévku – já se na podzim a sezónu dýní vždycky těším, takže

Dýňovou na podzim vařím moc ráda.

Úplně ten nejzákladnější recept je:

Asi 600 gramů na kostičky nakrájené dýně (já mám ráda Hokaido, ale je na vás, jakou si vyberete, i máslová je vynikající), přidáte půl kostky zeleninového vývaru , 200 ml vody a zapnete program na krémovou polévku. Po uvaření na talíři trochu zjemním smetanou. Když vařím polévku jen pro dospělé, přidám jednu chilli papričku a ještě radši plátek na kousky nakrájeného zázvoru. Polévka je pak příjemně pikantní a dobrá. Takže dobrou chuť.

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: