Testování nástavce na vysavač pro vysávání těžko přístupných míst z eshopu Naau.cz

03.01.2020 12:46

Vánoce jsou za námi a já už se pomalu těším na jaro. Miluji sluníčko, zelenou trávu, první kytičky – jaro je prostě nádherné. Co už tolik nemiluji je jarní úklid. Je potřeba vysmýčit a vyčistit každou místnost, každý kout, aby se nám lépe dýchalo a cítili jsme se doma lépe. I když běžně uklízíme doma všichni průběžně, na vánoce a na jaře je ten úklid vždy důkladnější.

Já jsem letos o vánocích při úklidu vyzkoušela prima vychytávku - nástavec na vysavač pro vysávání těžko přístupných míst. Ke koupi je na eshopu naau.cz a určitě se vyplatí ho doma mít.

Všichni máme doma zákoutí, do kterých se hůře dostáváme – pod a za psacím stolem, za nábytkem, v různých rozích, větracích mřížkách, šuplících – a za šuplíky, na klávesnici.

Pak je fajn vzít vysavač, nasadit nástavec a všechno jde snáz. Na nástavci je 30 hadiček určených k odstranění nečistot, špíny, drobků, pavučin a všech variant prachu z hůře dostupných míst. Použití je velmi snadné – prostě nástavec nasadíte na hadici vašeho běžného vysavače. Hadičky jdou snadno omýt pod vodou.

Výhody nástavce na vysavač

·        sací trubice jsou vyrobeny z měkkého, vysoce odolného plastu

·        průměr nástavce je 32 - 35 mm a je vhodný na běžné typy vysavačů

·        nástavec je určený k čištění rohů a míst, kde je omezená přístupnost

·        rukojeť je ergonomická, kompaktní a lehká

·        použití: v domácnosti i dílně

·        materiál: pryž

 

S tímhle pomocníkem si ušetříte spoustu práce a leckdy i nervů. Já třeba strašně nerada uklízím na počítačovém stole mezi kabely za monitorem. Mám pocit, že všechny ty přístroje přitahují prach víc, než cokoliv jiného, sáhnout hadrem mezi kabely je mi vždycky nepříjemné – mám starší monitor a těch kabelů je tam dost, takže přemýšlím, jestli nedostanu ránu od vlhkého hadru na kabelu, nebo jestli se mi nepovede omylem něco odpojit. S nástavcem to jde lehce – krásně vidím, kde vysávám, nemusím sahat do změti kabelů – pružné pryžové tyčinky se krásně dostanou do všech míst, kam já nedostanu.

A to je jen jeden z příkladů. Například kuchyňskou linku mám postavenou kousek od zdi, a kvůli spotřebičům u dvou skřínek a polic nemůžu mít zadní stěnu. Takže se mi často stane, že něco za skřínku zapadne, ale hlavně se tam rukou nedostanu. Pružné hadičky nástavce tam dosáhnou skvěle- a hlavně – odpadá nepříjemný pocit – co kdyby tam byl pavouk… Já mám pocit, že pavouci žijí v každém hůře dostupném místě, a i když se jich nebojím, jsou mi nepříjemní a sahat na ně, nebo na pavučiny prostě nechci. Teď je po problému – pružné hadičky jsou moje prodloužená ruka.

Nebo když se vám vysype třeba káva někam, kam nemá – to se mi stalo zrovna včera – dóza s kávou mi vypadla z ruky a vysypala se do šuplíku se lžičkami a příbory, protože jsem druhou rukou vyndávala lžičku. Už není třeba vše vyndávat – nástavec zajede mezi lžičky a je uklizeno během chvilky.

Velmi špatně se také´vysává prach a nečistoty mezi žebry topení – i sem se hadičky skvěle dostanou.

Některé vychytávky jsou k nezaplacení – mezi ně patří úklidový pomocník ve formě nástavce na vysavač do těžko přístupných míst. Těchto 30 ohebných pružných hadiček je fajn pomocník na úklid do míst, kam se špatně sahá. Chvilku mi trvalo, než jsem přišla na to, jak správně a efektivně s nástavcem vysávat, teď už je to pohoda a jde to skvěle.

Pokud si chcete vyzkoušet tenhle bezva nástavec, prohlédněte a kupte si ho po kliknutí zde: nástavec na vysavač pro vysávání těžko přístupných míst

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: naau.cz

 

Video jak používat nástavec si prohlédněte zde: nástavec na vysavač – video

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: