Testování česky mluvící panenky z internetového obchodu Naau.cz

16.12.2019 14:34

Panenka. Pro každou holčičku – ať je malá, nebo velká, je panenka ideální dárek. Protože mám tři dcery, panenky jsou u nás hračkou číslo jedna. Kdykoliv jsme šli do hračkářství, holky zůstaly stát před panenkami a zasněně se na ně dívaly, a pak vybíraly, která je ta nejhezčí. A já jsem vždycky měla chuť stát a vybírat s nimi.

 Když já jsem byla malá, byl na trhu výběr panenek velmi omezený. Nadšené jsme byly z mrkacích panenek, a vrchol radosti byl, když panenka při pohybu vydala zvuk – cosi mezi zabrečením, a slůvkem máma. Spíš než slovo to byl opravdu jen zvuk. Přesto to pro nás holky bylo báječné a hned jsme měly „mluvící panenku“. Proto jsem dnes okouzlena panenkami, co mluví. Pro holčičky je prostě fajn, když s nimi to „jejich miminko“ komunikuje.

Takovou prima hračkou je česky mluvící a zpívající panenka Terezka.

Panenka Terezka je z eshopu Naau.cz. Je to přesně taková panenka, jakou malé holčičky rády vozí ve svém kočárku. Je velká 46 cm, je lehká a je krásně měkká. Je vhodná i pro ty opravdu malé holčičky ( od 3 let věku) – díky měkkému tělíčku ji k sobě přitulí a lehce ji unesou – dobře se jim drží. Díky materiálu ji mohou malé slečny i upustit - to se stává právě těm opravdu malým holčičkám, a panenka to bez problému vydrží.

Malé holky panenky často „nesou“ za ruku - ono je to vzhledem k jejich velikosti spíš vláčení, než nošení, ale panenka je opravdu odolná. Oblečení lze sundat a vyprat v pračce, a obličej i ručičky panenky můžete omýt. Ty bývají po mazlení s malými holčičkami často omatlané a ušpiněné, proto je tohle pro mne u panenek důležité – musí jít dobře očistit, a to u panenky Terezky není problém.

Panenka Terezka je panenkou mluvící. Mluvící modul má na bříšku, je napájen 3 malými kulatými bateriemi 1,5 V (AG13, LR44 – kulaté), které jdou snadno vyměnit. Samotný modul je umístěný v malé kapsičce na bříšku, lze ho snadno vyjmout.

 

Panenka zpívá tyto české písničky:

  1. Travička zelená
  2. Skákal pes
  3. Prší, prší
  4. Holka modooká
  5. Šla Nanynka

Panenka mluví tyto věty:

  • Hraj si se mnou
  • Dej mně spinkat maminko
  • Maminko hraj si se mnou
  • Zpívej se mnou
  • Obejmi mě
  • Tatínku mám tě moc ráda
  • Tatínku hraj si se mnou
  • Maminko mám tě moc ráda
  • a další ...

 

Panenka mluví dětským hlasem, mluví jasně a zřetelně, krásně odděluje slova a je jí velmi dobře rozumět. Díky měkkému bříšku jde mluvící modul dobře stlačit, není k tomu třeba velké síly – děti to v pohodě zvládnou samy, přesto je prima, že modul se nespouští sám při pohybu, je ho opravdu potřeba stlačit, panenka tedy mluví, jen když to dítě chce.

 Dětem se moc líbí, když jim hračka „odpovídá“, když s nimi komunikuje. Hraní je pak osobnější a povzbuzuje i fantazii. Panenka zřetelně vyslovuje při mluvení i zpívání - děti se naučí i s panenkou si zpívat, ty menší po ní opakují, a procvičují si tak hravou formou  mluvení a zpívání.

Mluvící panenka Terezka je vhodná do kočárku, stejně jako na hraní  - chování panenky a převlékání, a díky měkkému tělíčku i do postýlky na přitulení a pomazlení.

Díky materiálu lze panenka snadno převlékat. A pokud si děti s panenkou hrají venku – můžete ji snadno omýt na gumových částech, a oblečení vyprat v pračce.

Panenka je vhodná už pro velmi malé holčičky od věku 3 let ( unesly by ji i mladší děti, tam je ale nutné, aby si s panenkou hrály pod dozorem, aby náhodou nevyndaly a nespolkly baterie, to je nebezpečné , nebo modul z kapsičky vyndat,a pro mladší děti nechat vyndaný – pak si mohou hrát s panenkou jako s klasickým miminkem).

S panenkami si holčičky hrají moc rády – a hrát si na maminku je  první a nejoblíbenější hrou každé malé princezny.

 Panenky jsou nejoblíbenější holčičí hračky. Každá z nás si pak i v dospělosti určitě vzpomene, jaká byla ta její nejoblíbenější panenka- rády na ně vzpomínáme. Mluvící panenka Terezka je tak hezká, jemná, že si s ní každá holčička bude hrát moc ráda. A protože panenka mluví, budou si s ní hrát o to raději. Třeba na ni budou jednou vzpomínat s nostalgií a láskou, jako já vzpomínám na svou první mrkací panenkou. Pro každou holčičku je panenka tím dárkem číslo jedna, dárkem, který vždycky potěší.

Pokud si chcete panenku koupit, nebo prohlédnout, klikněte zde: česky mluvící a zpívající panenka Terezka

 

Pokud si chcete panenku poslechnout, video je k nahlédnutí po kliknutí zde: video česky mluvící panenka

 

Na eshopu Naau.cz si můžete vybírat i z jiných typů a druhů mluvících panenek – ty co vypadají jako miminko, i jako panenka s vlasy, výběr je veliký. Prohlédnout si je můžete po kliknutí zde: panenky

 

A pokud si chcete prohlédnout celý široký sortiment eshopu, stačí kliknout zde: naau.cz

 

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: