Testování a recenze náhrdelníku Titanic - Srdce oceánu z eshopu Naau.cz

07.07.2020 13:13

 Náhrdelník Titanic - Srdce oceánu 

Léto - čas zdobení se.

Na letní módě je krásné to, že můžeme nosit každý den jiné šaty, a k nim jiné módní doplňky, vždycky nám to bude slušet, a vždycky si ostatní všimnou všeho, co máme na sobě. Nic není skryto kabáty a svetry.

Proto si hlavně v létě my, ženy, užíváme vymýšlení nových outfitů, nakupujeme nové šaty a sukně, halenky, tuniky a všechny ty letní módní kousky, co se nám líbí. Aby nám to slušelo ještě víc, doplňujeme oblečení o šperky.

Léto přeje módním doplňkům – hlavně bižuterii. Bižuterie nám krásně doplní oblečení, a přitom nám nezruinuje peněženku. A krásné je na ní i to, že ji můžeme nosit k různým druhům oblečení, na různé příležitosti.

Jako třeba náhrdelník Srdce oceánu (známe z filmu Titanic). Je krásný, jemný, něžný – jako by v něm bylo opravdu zakleto moře. Letos většina z nás bude trávit dovolenou v tuzemsku, proto si můžeme kousek moře připnout na krk alespoň v náhrdelníku.

Náhrdelník Titanic – Srdce oceánu je z nákupní galerie naau.cz.

Velikost 4 x 3,5 cm

Délka řetízku 49,8 cm.

Náhrdelník je moc hezký, vypadá elegantně a přitom i romanticky. Nosit ho můžete k šatům, halenkám i tunikám – vždycky přitáhne pohled a pozornost okolí. Moc hezky vypadá na opálené pokožce – je to nádherný letní šperk.

Náhrdelník Titanic – Srdce oceánu je tvořen přívěškem ve tvaru srdce – velký modrý broušený kámen je ozdoben štrasovými kamínky. Štrasové kamínky tvoří i část řetízku, část se zapínáním je z řetízku hladkého - z bižuterního kovu.

Pokud tedy chcete udělat někomu radost romantickým a krásným náhrdelníkem, nebo chcete udělat radost sami sobě – náhrdelník Srdce oceánu je ten pravý. Je to kousek moře zavřený do šperku ve tvaru srdce. Slušivý náhrdelník pro každou ženu, co se ráda zdobí.

Pokud si chcete náhrdelník prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Náhrdelník Titanic – Srdce oceánu.

Celý sortiment eshopu si prohlédněte po kliknutí zde: www.naau.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: