Testovala jsem Inca Collagen - jeden z nejlepších mořských kolagenů na českém trhu.

29.07.2019 13:05

Užívání kolagenu se pro mne v mém věku stalo již nutností. Čím jsem starší, tím více pociťuji ztrátu elasticity kůže, vlasy nejsou tak kvalitní, mají sklon se třepit a lámat, a bolest kloubů (a praskání v nich) se stává pomalu mým každodenním společníkem. Proto zkouším různé druhy kolagenu, abych příznaky stárnutí alespoň trochu zbrzdila, a aby omezení pohybu nebylo tak velké, abych se nemusela  vzdávat sportovních aktivit,které mám ráda. Vyzkoušela jsem už spoustu druhů kolagenu, a Inca Collagen jednoznačně patří mezi ty lepší.

Inca Collagen je potravinový (výživový) doplněk s obsahem 100 % mořského bio aktivního ( tedy živého) kolagenu bez přísad. Tenhle typ kolagenu ovlivňuje buněčnou obnovu a regeneraci kolagenových buněk a vláken. Jedinečnost spočívá v tom, že si zachovává i po zpracování strukturu trojité šroubovice – tzv. Helisy, která je typická pro bílkoviny živých organismů.

Inca Collagen zajistí vlasům, nehtům a pokožce potřebný a optimální stupeň výživy. Je bez barvy a bez příchutě.

Jedna dávka Inca Collagen obsahuje až 3000 mg hydrolyzovaného kolagenu- to je téměř 400 x více čistého kolagenu než většina kolagenových produktů na našem trhu.

Doporučené užívání je jeden sáček denně, nejlépe půl hodiny před spaním. Obsah sáčku stačí rozpustit ve sklenici vody. Je lepší nasypat nejdříve kolagen do sklenice a pak přidat vodu – rozpustí se tak úplně – pokud byste sypali sáček do vody, jde špatně rozmíchat a hrudky jsou pak v puse celkem nepříjemné. Pokud se vám stane, že se kolagen nerozpustí, stačí protřepat v šejkru, nebo hrnku s víčkem, pak už je rozpuštění v pohodě. Musím tedy přiznat, že hlavně v začátku mi roztok nechutnal, ale zvykla jsem si celkem rychle, teď už mi pití Inca Collagenu nevadí. Je třeba si uvědomit, že je to potravinový doplněk a ne pochutina – barviva a ochucovadla by snižovala účinek kolagenu. Pokud ale máte pocit, že samotný nevypijete, zkuste si sáček rozmíchat do džusu.

Nečekejte také, že účinek se projeví okamžitě. Kolagen je třeba nějakou dobu užívat, aby se jeho účinky projevily.

Po prvním týdnu užívání jsem ještě žádné účinky nepociťovala, snad jen lesklejší vlasy.

Po druhém týdnu jsem měla pocit pružnější a hladší pokožky, začaly mi mizet záděry a nelámou se mi a netřepí tolik nehty.

Po třetím týdnu užívání mám lepší pocit z celé pokožky – tedy z pokožky na celém těle. Zdá se mi, že je pleť vypnutější, mizí drobné vrásky kolem úst, pevnější pokožka je i v dekoltu, a zlepšila se mi i celulitida.

Po čtvrtém týdnu užívání mám pocit, že mi méně padají vlasy, ty které mám, jsou pevnější a působí hustším dojmem, možná o trochu lépe rostou, ale tím si nejsem úplně jistá. Nehty se neolamují, záděry zmizely a netvoří se nové ani po práci na zahrádce. Co je ale nejlepší – přestávají mi „praskat“ klouby, ráno vstávám lépe – nepotřebuji už klouby tak rozhýbávat – po probuzení nejsou tak ztuhlé.  Protože mne trochu zlobí artróza v kloubech prstů na rukách, i u palců na nohou, a bolí mne i kolena a v kříži, jsem celkem zvědavá, jestli úleva bude pokračovat i nadále s delším užíváním. I tak je ale už nyní hybnost kloubů mnohem lepší a méně bolestivá. Jsem moc spokojená. I celulitida je mnohem lepší- tu kromě kolagenu ještě ničím pomocí masážního krému a jsem spokojená.

Pokud tedy na sobě pociťujete příznaky stárnutí, jako jsou ztráta pružnosti kůže, lámání nehtů, vypadávání a třepení vlasů, celulitida nebo artróza, určitě zkuste Inca Collagen. Jeho užívání je pohodlné a snadné, a při dlouhodobějším užívání je velmi efektivní, první účinky na sobě budete pozorovat už zhruba po dvou týdnech. Pro nás starší ročníky je účinek viditelný dost znatelně, protože naše pokožka už kolagen sama neprodukuje – každé doplnění je tedy jako elixír mládí, a to co u mladých žen je sotva pozorovatelný účinek, u žen po 40 roce věku už je změna pružnosti znát hodně. A to samé platí i o úlevě při bolesti kloubů.

Jedinou nevýhodou je jeho vyšší pořizovací hodnota. Přesto vám radím vyzkoušet – protože tenhle Collagen opravdu funguje, je to typ kolagenu složením nejbližší pro lidské tělo. A investice do zdraví se vám rozhodně vrátí. Mořský kolagen má pomalejší nástup, ale dlouhodobý účinek.

Pokud chcete Inca Collagen vyzkoušet, klikněte zde: Inca Collagen

A na závěr mám pro vás exkluzívní slevu 140 Kč na nákup Inca Collagenu. Stačí v objednávce zadat kód a sleva ve výši 140 kč bude uplatněna. Kód je:  janavpohode

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: