Teplé zimní bundy a svetry pro muže i ženy koupíte na Atlasformen.cz - kvalitní, slušivé oblečení, dodání je rychlé.

23.11.2020 12:03

 

Zima se nezadržitelně blíží, a nastává čas kontroly zimního oblečení. Je potřeba zjistit, komu chybí teplé oblečení, abychom nebyli zimou překvapeni a zaskočeni. Samozřejmě tuto činnost dělám vždycky já, protože ani manžel ani syn zásadně nic nepotřebují. Tedy potřebují, ale protože neradi nakupují, a tuší, že by museli do obchodu, tak raději prohlašují, že mají oblečení dost. Přesto jsem zjistila, že manžel potřebuje teplý svetr, syn zimní bundu a já teplý kabát.

Letošní rok je zvláštní, nese se ve znamení pandemie a s ní nás překvapily i zavřené obchody. Proto jsem šla zimní oblečení vybrat tam, kde už jsem nakupovala, a jsem spokojená se zbožím, i jeho kvalitou. Vybrala jsem zimní oblečení na eshopu atlasformen.cz.

Eshop atlasformen.cz – jak už naznačuje jeho název – je primárně zaměřen na muže. Přesto i ženy si tady vyberou hezké a slušivé kousky.

V eshopu si vyberete pánské oblečení, které sluší, a je pohodlné. Oblečení můžete koupit i ve velkých velikostech. Dodání je rychlé, platba bezpečná, zboží můžete vyměnit, nebo vrátit do 30 dnů.

Jen malé doporučení – po předchozích zkušenostech – pokud si nejste jistí velikostí, berte raději o číslo menší. Třeba manželovi obvykle kupuji XL, tady na atlasformen.cz mu bohatě stačí velikost L.

Stránky atlasformen.cz sleduji pravidelně – kampaně s oblečením tam mají každé tři týdny – vždy po třech týdnech si tedy můžete vybírat z nových druhů zboží, a velmi zajímavé jsou i slevové kampaně.

Já jsem přihlášena k zasílání zpravodaje, takže mám pravidelný přehled. Pokud se přihlásíte k odebírání zpravodaje, získáte na první nákup slevu 250 Kč.

Jaké zboží jsem tedy vybrala tentokrát? Pro syna jsem vybrala v kampani podzim/ zima teplou parku s kapsami a odepínací kapucí.

Barva khaki je taková neutrální, hodí se ke všemu a na spoustu příležitostí. Zimní parku může syn nosit do města i na lyže. Univerzální věci jsou fajn.

Protože je mi jasné, že syn nemá rád svetry, a i v zimě pod bundu nosí jen tričko s krátkým (když je velká zima tak s dlouhým) rukávem, musí být bunda opravdu teplá.

Tato zimní parka je asi nejteplejší, jakou jsem zatím synovi pořídila. Je ušitá s polyesterové látky a v celé horní části má hřejivou podšívku z mikrofleece (gramáž 190 g/ m²). Tato podšívka, kromě toho, že je teplá, je i velmi příjemná na tělo.

Spodní část podšívky je zateplená vatovanou podšívkou.

Praktická kapuce olemovaná umělou kožešinou se připíná pomocí zipu. Límec je stojatý, podšitý fleecem – i když je kapuce odepnutá, na krk nebude zima, límec ho dostatečně chrání.

Bunda se zapíná zipem, který je krytý drukovou légou, manžety na rukávech mají pásky na suchý zip – můžete sami tedy korigovat velikost.

Spodní část bundy má v dolním okraji možnost stažení šňůrkou podle potřeby a vkusu.

Co muži určitě ocení, je i 6 kapes na bundě – kapes není nikdy dost. Dvě kapsy jsou na hrudi a mají drukové zapínání (nic z nich tedy nevypadne), dvě našité spodní kapsy mají klopy a dvě náprsní kapsy. Vnitřní kapsy jsou na suchý zip. Ani při sportování tedy z kapes nic neztratíte. Chápu, že kapsy jsou pro muže důležité, protože na rozdíl od nás, žen, nenosí kabelku. Proto se snažím vybírat bundu takovou, která má dostatek kapes a kapsy jsou bezpečné- nic z nich nepadá.

Zimní khaki parka se mi moc líbí. Je teplá a přitom slušivá. Co je pro mne kromě toho, aby bunda byla hezká, důležité, je i to, aby bunda šla dobře udržovat. Přiznávám, že pokud by bunda nešla prát doma, a musela bych ji nosit do čistírny, tak by mi to vadilo. Proto jsem ráda, že tato parka lze prát doma, v pračce na teplotu 30 °C.

Pokud si bundu chcete prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Parka s kapsami a odepínací kapucí s kožešinou.

 

Pro manžela jsem vybrala teplý svetr Canadian Tribe zateplený fleecem.

Svetr je v modré barvě, zdobený žakárovým vzorem. Manžel nemá moc rád svetry přes hlavu. Preferuje, když je mu teplo pouze svetr rozepnout. To bylo pro mne tedy jedno z hlavních kritérií výběru.

Druhé bylo to, že svetr je velmi teplý, lze ho tedy nosit místo bundy i v chladných podzimních dnech, nebo když v zimě nemrzne, a není třeba klasická bunda. Svetr je v celé tělové části totiž podšitý teplým fleecem, takže je opravdu hřejivý. Rukávy jsou podšité taftem.

Důležité je i to, aby vzor byl decentní – žádnou divočinu by manžel nenosil. Zvolila jsem proto vzor klasického typu.

Límec a lemy svetru jsou z pružného patentového úpletu, takže hezky drží tvar – nevytahují se ani po několika vypráních. Fleece má protižmolkovací lícovou úpravu.

Zapínání je na zip.

Materiál svetru je hřejivý, praktický – úplet 70 % akryl a 30% vlna, podšívka 100 % polyester. Díky materiálu je tedy možno svetr prát doma v pračce.

Svetr má dvě praktické kapsy po stranách – jsou také lemované úpletem, takže se nevytahují.

Jsem ze svetru opravdu nadšená.  Je kvalitní, praktický, velmi teplý a hlavně – slušivý.

Pokud uvažujete o dárku pro své muže, tatínky, nebo dědečky – tenhle svetr jim určitě udělá radost, a hlavně bude jim slušet, a zahřeje. Pokud nemáte rádi vzory, určitě vyberete z nabídky jiných svetrů v eshopu. Mne tenhle svetr zaujal na první pohled.

Pokud si chcete svetr prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Svetr Canadian Tribe zateplený fleecem

 

Abych nezapomněla na sebe, i já jsem si na eshopu atlasformen.cz vybrala kabátek z valchovaného lodenu.

Mám totiž jen samé sportovnější bundy, a občas potřebuji nějaký elegantnější kousek oblečení. Proto jsem uvítala, že na stránky eshopu byl zařazen i sortiment pro ženy.

Vybrala jsem si Kabát z valchovaného lodenu.

Přiznávám, že o materiálu jsem nic moc nevěděla, vybírala jsem podle obrázku. Modelce moc slušel. Proto jsem byla zvědavá, jak bude vypadat ve skutečnosti.

Materiál mne velmi překvapil. Hlavně tím, jak je lehoučký. Váží asi jako mikina, takže když jsem si ho oblékla, vůbec jsem ho na sobě necítila. Čekala jsem něco ve stylu teplého, těžkého vlněného kabátu, mám lehoučký hřejivý kabátek (hurá).

Velmi mne překvapila hřejivost materiálu. V současném počasí mi krásně stačí pod kabát jen tričko s krátkým rukávem, a je mi teploučko. A to jsem člověk zimomřivý. Doposud jsem si kupovala spíš teplé, péřové bundy – tenhle lehounký kabát mi svou hřejivostí udělal radost. Dobře se mi v něm i pohybuje, nejsem vůbec neohrabaná.

Kabát má velký límec, a zkřížené knoflíkové zapínání (2 knoflíky na lícové a 2 knoflíky na rubové straně). S tím jsem, přiznávám, v začátku trošku bojovala – byla jsem doposud zvyklá na zipy u bundy, takže jsem si zapínání musela trošku „zautomatizovat“, aby mi to šlo rychle – už to umím v pohodě. Tohle zapínání tak trochu umožňuje nosit kabát na různé způsoby podle nálady. Je jen na vás jak si kabátek zapnete.

Na spodní části kabátu jsou dvě velké kapsy.

Barva - námořnická modrá.

Materiál 75% polyester, 25 % valchovaná vlna.

Na tomhle kabátu se mi líbí i to, že není přezdobený.

Díky praktickému a nadčasovému provedení je možno ho nosit na spoustu způsobů, a doplňovat různými šátky a šálami podle vkusu a nálady. Také na něm budou velmi dobře vypadat třeba dřevěné brože. Nedávno jsem viděla krásnou brož s liškou z Malého prince, a už si ji na kabátku představuji, takže Ježíšek má další tip na dárek.

Pokud jste tedy, jako já, doposud nevěděli, co je to valchovaný loden, tak je to velmi lehoučký a hřejivý materiál. Tenhle kabátek mi dělá velkou radost. Připravovala jsem se na zimu, takže jsem si pod kabátek nebo bundu koupila pro jistotu i dvě fleecové mikiny, kabátek je ale tak teploučký, že je pod něj vůbec nepotřebuji.

Pokud si ho budete chtít také koupit, doporučuji radši si vzít o velikost menší.

Pokud si chcete kabátek prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: kabát z valchovaného lodenu.

 

A na závěr shrnutí.

Jsem moc ráda, že jsem dobře nakoupila i v době, kdy nelze chodit do obchodů.

 Na stránkách atlasformen.cz jsem nakupovala už několikrát, a vždycky jsem moc spokojená. Zboží je kvalitní a hezké.

Výhodou eshopu je rychlé dodání, i to, že pokud se vám zboží nelíbí, máte 30 dní na vrácení, nebo na výměnu velikosti.

 Na Atlasformen.cz se vyplatí hlídat si výprodeje – mívají tu opravdu velké slevy. Nakoupit si můžete v různých kampaních, které se každé 3 týdny obměňují.

Nakoupila jsem kvalitní a hřejivý pánský svetr, který v podzimních dnech může manžel nosit i místo bundy. Dále praktickou khaki parku pro syna – parka je vhodná na nošení do města i na lyžování. Podšitá je hřejivým fleecem, takže je hodně teplá.

Největší radost mi udělal kabátek z valchovaného lodenu, který mne překvapil svou lehkostí a velkou hřejivostí. Původně jsem šla nakupovat pánské oblečení, a nakonec mám největší radost z kabátku. Pánové zase mají největší radost z toho, že nemuseli nikam do obchodu, a zboží si zkusili v pohodlí a klidu doma.

Pokud tedy potřebujete nakoupit oblečení, nebo hledáte tip na vánoční dárek, určitě si tady vyberete.

Celý sortiment eshopu najdete po kliknutí zde: atlasformen.cz.

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: