Svěží jarní móda z eshopu Módy Prostějov - kvalita za dobrou cenu

15.04.2021 12:42

 

Jsem jarní člověk. Zbožňuji jaro se vším, co nám přináší – krásně zelenou trávu, pampelišky a spoustu dalších kytiček, rozkvetlé stromy a hlavně sluníčko. Letos se ale jara nějak nemůžu dočkat. Pokud poupravím klasikova slova: Tento způsob jara zdá se být poněkud nešťastným…

Chvilku je krásně, už to vypadá, že bude vše sluncem zalité, a vzápětí napadne sníh. Všichni pak řešíme, jak se vlastně obléci. Tedy co si obléci. Tohle aprílové počasí pak bývá vystřídáno ranní zimou a odpoledním teplem.  Takže ráno je nám strašná zima, odpoledne horko. Já jsem letos na tenhle typ počasí připravena.

Zabrousila jsem na stránky Módy Prostějov. Nakupuji tam ráda. Vždycky jsem si myslela, že nemám úplně konfekční postavu – většina oblečení mi obvykle nesedí, zkoušení je někdy dlouhé a nekoupím si často nic. U Módy Prostějov se mi to zatím nikdy nestalo. Objevila jsem, že jejich oblečení mi prostě sedí. Respektují míry českých žen, takže mám pocit, že co si tady obléknu, to mi sedí. A protože v oblečení mají často elastan –sedí mi naprostá většina. Mám už několikery kalhoty, a spoustu triček.

Pro tuto recenzi jsem si vybrala krásný plášť Monica v béžové barvě.

Jarní kabátek tohoto typu jsem zatím neměla – je to můj první plášť. Doposud jsem na jaře nosila jen sportovní bundy, mikiny a svetry. Teď, když mám tenhle kabátek, tak si v duchu nadávám, že jsem ho měla mít už dávno. Je lehoučký, lichotí postavě a je i velmi praktický.

Díky složení 60% Polyester a 40% Polyamid se kabátek velmi dobře udržuje -  dobře se pere a je hodně rychle suchý. Úžasné je i to, že se prakticky skoro vůbec nemačká. Takže když je mi teplo, prostě si ho hodím přes ruku, nebo ho sroluji do tašky a je to. Je lehký a srolovat jde dobře – nezabere moc místa. Pak ho zase jen rozklepnu a obléknu. Prostě paráda. I na výkyvy počasí ráno zima a odpoledne teplo je tenhle kabátek moc fajn. Materiál ráno hřeje, odpoledne je v něm příjemně- nepotím se v něm. Zázrak materiálu. V pase můžete převázat páskem – nebo nemusíte. S páskem mi ale připadá, že plášť sluší mnohem lépe, dostane ten správný šmrnc.

Velikost odpovídá tabulce celkem dost přesně. Pokud se tedy změříte, nemusíte uvažovat, jestli brát větší, nebo menší – v Prostějově s centimetry nečarují, jejich oblečení velikostmi přesně odpovídá tabulce.

Plášť si můžete koupit ve třech barevných provedeních – černé, červené a béžové.

Já jsem si vybrala béžovou barvu pro její univerzálnost. Připadá mi k jaru taková nejlepší. Ale každý ať vybírá podle svého vkusu.

Když už jsem si vybrala plášť, doplnila jsem ho i krásnou jarní halenkou (tričkem) Poste.

Tahle černo-bílo-červená halenka je na předním straně plná kytiček, na zádech je na černém podkladu pár bílých malých kvítků. Vypadá to skvěle, cítím se hned víc „jarně“.

Na halenkách z Módy Prostějov miluji jejich materiál.

92% viskózy a 8% elastanu – to je jistota, že halenka vám přesně sedne. Můžete i trochu zhubnout, nebo přibrat – přizpůsobí se postavě, takže nemusíte kupovat pořád nové oblečení. Halenka se mění s vámi.

Viskóza je velmi příjemná na těle. Krásně sedne, na omak je příjemná a skvěle se udržuje. Prát stačí na nízkou teplotu a rychle uschne. Žehlit prakticky není potřeba, skoro se nemačká. I po dlouhém dni vypadá jako byste ji právě oblékli. To mám ráda. Jsem z materiálu i vzoru nadšená. Tenhle materiál mne tak nadchnul, že už mám objednané další tři halenky.

V Módě Prostějov totiž s jarem mají nové vzory halenek, a taky mají už i halenky s výstřihem. Takže to ráda vyzkouším.

Teď už budu jen vyhlížet za oknem jaro. Jakmile uklidíme do skříně zimní bundy, začne nám sezóna krásného jarního počasí a jarní módy. Pustíme si jaro do šatníku. Vytřídíme a vyházíme staré obnošené oblečení a přivítáme jaro v příjemném, novém. Třeba právě v plášti Monica, nebo halence Poste.

Ještě malá poznámka k fotkám, dvě jsou z eshopu Móda Prostějov , a ostatní jsou moje. Abyste mohli porovnat, že opravdu zboží odpovídá fotkám z eshopu. Ty moje jsou tentokrát proužkované - sluníčko a šňůry na prádlo mne trochu pozlobili. Nejdřív jsem je chtěla přefotit, ale nakonec jsem usoudila, že jara a sluníčka je tak málo, že ho na těch fotkách nechám -snad mi to, že jsem "proužkovaná" odpustíte .

Pokud si chcete prohlédnout, nebo koupit plášť, klikněte zde: jarní plášť Monica

Pokud si chcete prohlédnout, nebo koupit halenku, klikněte zde: halenka Poste

Celý sortiment eshopu najdete po kliknutí zde: eshop Móda Prostějov.

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: